Alumínium/műanyag

Karos állványok

A műanyag és alumínium termékek tárolása egy igényes és sokoldalú feladat. Több, mint 25 éve alakítja az OHRA a gazdaságos és árukímélő polc- és tárolási megoldások technikai fejlődését.

Az alumínium és műanyag tárgyak tárolására a konzolos polcok bármilyen formájú, hosszúságú vagy összetételű hosszú termék esetén optimális tárolási megoldást biztosítanak.

Alumínium és műanyag profilok, PVC-csövek és -lemezek, ejtőcsövek, ablakkeretek, ereszcsatornák és egyéb hosszú tárgyak ennek a polcrendszernek a segítségével különösen helytakarékosan és hozzáférhetően tárolhatók

Egy széles tartozékprogram segít az egyedi raktározási lehetőségek megvalósításában, pl. polcosztók a tárolási síkon belüli anyagelőkészítéshez vagy jelzőtáblák a raktározott áruk jelölésére.

Karos Állvány  
Karos Állvány  
Karos Állvány  
Karos Állvány  
Karos Állvány  
Karos Állvány  
Karos Állvány  
Karos Állvány  

Szabadtéri raktár a csarnoképítésig

A polccsarnok építése az egyes polcok tetőprofilokkal való egyszerű áthidalásával kezdődik. A külső polcsorok pl. homlokzetelemekkel vagy szádfalprofillal kerülnek egészen vagy részben lezárásra. A következő építési fokozatok során (pl. oromfal, ajtók és kapuk) a polccsarnok hasonlóvá válik egy teljes értékű, komplett épülethez, egészen az OHRA által történő kulcsrakész átadásig. Az OHRA, különösen a szabadban történő tároláshoz, kérésre minden fontos alkatrészt szállít, pl. tetőket, alapzatszerkezeteket, valamint komplett, nyílt vagy zárt polccsarnokokat. A karos állványok a tető és fal tartószerkezeteként működnek.

Karos Állvány  
Bejárható / Drive-in állvány  
Karos Állvány  
Karos Állvány  
Állvány csarnok  
Karos Állvány  
Ohra  

Elosztó berendezések

Az elosztó berendezések olyan polcrendszerek, amelyek egy mobil tartószerkezetre kerülnek felszerelésre. Ez a komplett tárolási lehetőség maximális helykihasználást és a raktározási kapacitás akár 100%-os növekedését eredményezi.

Rádión keresztül vagy gombnyomásra a polcok automatikusan azon a helyen nyílnak szét, ahol Ön az árut ki szeretné venni vagy be szeretné raktározni.

Ez a tárolási rendszer különösen olyan nagy mennyiségekhez illik, amelyeket a lehető legkisebb területen kell tárolni.

Karos Állvány  
Karos Állvány  
Karos Állvány  
Karos Állvány  
Karos Állvány  

Raktárpódiumok

Az OHRA pódiumai és többszintes berendezései mindig hozzáigazításra kerülnek a tárolási hely adott helyiségének viszonyaihoz.

A több síkon történő tárolásnak és árukiválasztásnak az az előnye, hogy a meglévő alapterület a magasság tekintetében többször kihasználható.

Az OHRA raktárpódiumoknak nagy a teherbíró képessége és az ügyfél kérésének megfelelően egyedileg integrálhatók a meglévő raktárcsarnokba.

Tároló galéria  
Tároló galéria  
Tároló galéria  
Tároló galéria  
Tároló galéria