Autóbontók

Tárolási technika régi járművekhez és alkatrészekhez


Ökológiai újrahasznosítás - gazdaságos tárolás

A régi járművek és alkatrészek újrahasznosítására és előkészítésére vonatkozó egységes európai irányelvek az Ön termékeinek biztonságos és környezetbarát tárolását írják elő.

Az optimális, üzemi célú tárolási technikának ennek meg kell felelnie. A be nem tartás gyakran büntetést von maga után, adott esetben pedig az engedély bevonását. Egy okkal több a tárolás terén megfelelő ajánlatot tevő megkeresésére.

Európa egyik legnagyobb polcrendszergyártójaként ismerjük a megfelelő előírásokat. Különösen az OHRA széles körben ismert karos állványai robusztusak, szokatlanul teherbírók, tartósak és az Ön speciális tárolási problémájára optimális, helytakarékos megoldást kínálnak.

Lépjen kapcsolatba velünk! Szívesen mutatunk Önnek megvalósított példákat az Ön területéről és ingyenes ajánlatot teszünk Önnek.


Az előnyei

Speciális megoldások régi járművekhez és alkatrészekhez

Az európai irányelvek szerinti tárolási technika a régi járművek környezetbarát felhasználása és előkészítése kapcsán

Kompakt tárolás kicsi területen

Közvetlen hozzáférés minden egyes tárolt járműhöz és alkatrészhez

A tárolási rendszerek gyors hozzáigazítása a változó követelményekhez

Külső tárolás esetén szélterhelés figyelembevétele

Karos Állvány  
Karos Állvány  

Több terület - az Ön haszna 67% megtakarítás

Előtte:
tárolási lehetőség 18 személygépkocsi részére. 18 régi személygépkocsi esetén a hagyományos tárolás alapján szükséges alapterület kb. 146 m2. Közvetlen hozzáférés hiánya, költséges mozgatás a járművek tolatásával.

Utána:
tárolási lehetőség 18 személygépkocsi részére. Ugyanannyi használt gépkocsi tárolásához a robusztus konzolos polcoknak köszönhetően már csak 48 m2-re van szükség. Minden jármű közvetlenül hozzáférhető. Nincsen szükség a költséges tolatásra.

Karos Állvány

Helymegtakarítás robusztus karos állványok alkalmazásával

 
Karos Állvány  
Karos Állvány  
Karos Állvány  
Karos Állvány  
Karos Állvány  
Karos Állvány