Újdonságok

 

OHRA és a vízenergia

Ökológiai irányelveknek megfelelő vízenergia alkalmazása az iparban.

OHRA és a vízenergia!

Ökológiai irányelveknek megfelelő vízenergia alkalmazása az iparban. 2016 közepe óta az OHRA vízerőművekből nyert megújuló villamos energiát használ. A vállalat ezzel is példát szeretne mutatni, hogy az energia termelés a természettel összhangban is lehetséges.

 

Tesa Werke, Hamburg

Nagy terhelhetőség a veszélyes anyagokat tároló biztonságos raktárban.

Az öntapadó termékek és rendszermegoldások világszerte vezető gyártója többek között új ragasztószalag komponensek fejlesztését szolgáló anyagokat tárol az OHRA robusztus, környezetbarát lemezes polcain. Nagy terhelhetőség a veszélyes anyagokat tároló biztonságos raktárban.

 

Stuttgarti Állami Színház

Ideális feltételek a napi előadások zökkenőmentes lebonyolításához.

Opera, színjáték és balett, minden egy fedél alatt. Logisztikai kihívás a díszletek és kosztümök tárolása kapcsán. Az OHRA szállította az új központi raktárhoz a csaknem 60 méter hosszú és 12 méter magas, 20 polcsorból álló, bejárható, karos állványos polcrendszert. Ideális feltételek a napi előadások zökkenőmentes lebonyolításához.

 

WeberHaus, Wenden

Jövőbe mutató rendszerek gyártója.

A Weberhaus 35 éve gyárt készházakat és a a Majna vonalától északra a legnagyobb készház gyártók közé tartozik. Az OHRA szállította és szerelte a rekeszenként 5.000 kg teherbírású karos állványos és raklappolcokat. WeberHaus és OHRA – Több mint 30 éve jövőbe mutató rendszerek gyártói.

 

Liebherr, Rostock

A nagy teherbírás szakértői

A Liebherr-MCCtec Rostockban többek között akár 2000 tonna teherbírású tengeri darukat gyárt. A raktárhoz az OHRA nagy teherbírású, 48 m polchosszúságú és a tetőkarokkal és tetővel együtt több, mint 6 m magasságú, karos állványokkal ellátott polcokat szállított. Liebherr és OHRA - két szakértő, ha nagy terhekről van szó.

 

Ed. Züblin AG, Stuttgart

Aki magasra vágyik, annak hozzáértő partnerre van szüksége.

A Züblin nem csak épületeket tervez és épít meg célirányosan, hanem nagyszerű építészeti munkát is végez, mint Pl. a Karlsruhe-i Nemzeti Színház. Itt az OHRA a Züblinnel erős csapatként a díszletek és kellékek számára egy új raktárat tervezett, szállított és szerelt. OHRA és Züblin - két hozzáértő és tapasztalt partner.

 

MAN, München

Teljes erővel a föld körül.

Többek között nagy konténerhajókban találhatók MAN hajómotorok. A nehéz gépegységek tárolásához az OHRA nagy teherbírású, robusztus lappolcokat szállított. Két vezető gyártó - MAN és OHRA.

 

Coca-Cola GmbH, Berlin

Egy tartós sikertörténet.

A Coca-Cola GmbH dinamizmusával, innovációival és nemzetköziségével tűnik ki. A raktártechnika terén az OHRA-ra is igaz ez, pl. a robusztus raktárpódiumok gyártása és beépítése terén az italnagykereskedések számára. A sikertörténet folytatódik…

 

Hilti AG, Schaan (Liechtensteini Hercegség)

Innovatív megoldások magas szintű többletértékkel.

A rögzítés- és bontástechnika egyik vezető vállalataként a Hilt komplett rendszerajánlatot forgalmaz értékesítési tanácsadó specialistáin keresztül. Pontosan mint az OHRA. Az ügyfélorientált és specifikus raktározási tanácsadásnak köszönhetően az OHRA már több karos állványos polcot szállított a Hiltinek. OHRA és Hilti, két hozzáértő szaktanácsadást nyújtó szolgáltató.

 

Siemens AG

A megújuló energia versenyképessé tétele.

Az energiatakarékos megoldások fejlesztése és a megújuló energiák bővülése halad előre. Intelligens polcrendszer-megoldásainkkal hozzájárulunk ezen energiafajták versenyképessé tételéhez. OHRA: A Siemens raktártechnikájának beszállítója. Két erős partner

 

Deutsche Bahn

Versenyelőnyök olyan külső partnerekkel mint az OHRA.

Az OHRA raktárrendszerei megfelelnek a Deutsch Bahn központi beszerzési rendszere szigorú követelményeinek. A karbantartás területén alkalmazott robusztus polcrendszerek biztosítják a szükséges alkatrészek optimális rendelkezésre bocsátását.

 

Nobilia

A hozzáértés a konyhában hozzáértést jelent a raktártechnika területén.

A beépített konyhák legnagyobb németországi gyártójának partnereként az OHRA a bútorelemek tárolásához állványos polcokat és acél pódiumokat szállított. Mindkét cég a német minőséget képviseli, a tökéletes kivitelezést és a sikert szolgáló egyedi ügyfélkiszolgálást.

 

ALDI

Alacsony árak az ALDI-tól az OHRA segítségével.

Az ALDI sok központi raktárában fellelhetők az OHRA és partnerei pódiumai és görgősorai, amelyeken friss és mélyhűtött termékeket tárolnak. Professzionális és költségkímélő. Két vezető gyártó - MAN és ALDI.

 

Henckel, Düsseldorf

Az egyik első márkás termék, a Persil, a bizalmat és a teljesítményt jelenti. Ugyanúgy mint az OHRA.

A szállítási raktárakban a Persilt olyan bejárható polcokon és automatizált, raklapos polcberendezéseken tárolják, amelyeket az OHRA és partnerei gyártottak és szállítottak. Két vezető szogáltató: OHRA és Henkel.

 

Operaház Zürich (CH)

Amikor a függöny legördül, akkor kezdődik csak igazán a zürichi operaház díszletei mögött az OHRA munkája!

A központi raktárban felszerelésre került az OHRA egy 70 méteres, mozgatható karos állványos polcrendszere, hogy helyet biztosítson Don Giovanninak és társainak. Két erős partner - a zürichi operaház és az OHRA.

 

Airbus Deutschland GmbH, Stade

A legmodernebb szálkötésű nyersanyagokat biztonságosan tárolják az OHRA polcrendszerekben.

A Stade-ban lévő Airbus gyár szénszálas nyersanyagok gyártására specializálódott.

A karos, raklapos és fokokkal ellátott polcok ebben az esetben különösen alkalmasak arra, hogy garantálják a különböző nyersanyagokhoz történő közvetlen hozzáférést biztosító, átlátható raktározást.

Karos Állvány  
Karos Állvány  
Függőleges állvány  
 

MEYER WERFT, Papenburg

Az OHRA robusztus tárolási rendszereket szállított a világszerte ismert hajóépítő vállalkozásnak.

A MEYER WERFT világszerte nagy hírnevet vívott ki a speciális hajók építése terén. A vállalkozás mindenek előtt nagy, modern és igényes luxushajók építéséről ismert.

A luxushajók építéséhez szükséges beszerzési mennyiség hatalmas. Hajónként 200 km csőre és 2.000 km kábelre van szükség.

A hatalmas, nehéz kábeldobok tárolásához az OHRA robusztus karos állványos, kültéri polcokat szállított.

A polc részei tűzi horganyzottak és olyan nyeregcsövekkel rendelkeznek, amelyek leegyszerűsítik a szükséges kábelhossz letekerését.

 
 
 

Maybach alkatrészek az OHRA polcain

Az autógyártásban a félkész termékeket, pl. a Maybach alkatrészeit az OHRA robusztus, karos állványos polcain tárolják biztonságosan.