Acélból készült pódiumok alkatrészei és technikája

Acélpódium, rajz  

Azl
OHRA acélpódiumok alapvetően melegen hengerelt S235JRGZ minőségi acélból készülnek. Alacsonyabb követelmények esetén hidegen formált lemezprofilok kerülnek felhasználásra. A statikai számítás és a gyártás alapja a DIN 18800, ZH 1/428.

Támasztékok>A pódiumtámasztékok négyszögletes acélból vagy melegen hengerelt minőségi acélból,kívánság szerint vagy a színpad terhelhetősége alapján. A támasztékok magassága és távolsága változtatható és a helyi adottságokhoz igazodik. A magas minőségű acélszerkezet összes csatalkozása és kötése a DIN 18800, ZH 1/428 szerint.

Reteszek és hosszmerevítők
A melegen hengerelt acél reteszei a támasztékokkal együtt képezik a pódium keretét.. A melegen hengerelt acél lehetővé teszi mezők alacsony építési magasságát és magas tengelyméretét. A melegen hengerelt acélból vagy alacsony követelmények esetén optimalizált Sigma-profilból készült hosszmerevítők a pódiumok betétjének támasztására szolgálnak. A hosszmerevítők magasságvesztés nélkül kerülnek a tartószerkezetbe..

Kötések
A feszítő zárakkal ellátott lapos acélból készült kötések a pódiumkonstrukció feszítésére szolgálnak. A hosszmerevítők alatt vízszintes kötésekként és a homlok- és hosszanti oldalon függőleges kötésekként kerülnek felszerelésre. Az összes kötés statikailag meghatározott és a szállítási csomag része

Lépcső
A pódiumfelületre való feljutást rezgésszegény minőségi lépcső segíti. Ez korlátozás nélkül elhelyezhető, dobogón belül is. Az összes lépcső két oldalt korláttal rendelkezik, alapesetben acélkivitelben. Rácsrostély fokok. Könnylemez vagy fa.

Korlát
A korlát a dobogókonstrukcióval van összecsavarozva. A korláttámasztékok acélból készültek és a pódium színében kerülnek szállításra. A kapaszkodó és a középső rész acélból vagy fából (Meranti) készül. A középső és a legördülő rész standard kivitel

Átadóállomás
Az anyag dobogón való előkészítését szolgáló átadó állomás az UVV-szabvány ZH 1/428 szerint, a minimális előírások figyelembevételével készült és került szerelésre. Az átadási állomás a szabvány szerint egy lánccal kerül biztosításra. Alternatívaként szárnyas kapukat vagy helytakarékos tolókapukat kínálunk.

Betét
A padlóbetét kiválasztása a aktári dobogó használatától függ. Standard betétként horonnyal és eresztékkel rendelkező V20E1 forgácslap (38 mm, nyers/nyers) kerül lefektetésre. A dobogó vagy tömörített csúszásgátló betét alatti világosság biztosítása érdekében nyers/fehér forgácslap is hozzáférhető. További betétváltozatok

Felület / színek
Az összes acél alkatrész az SA 2.5 szerint homokfúvott és értékes porszórt felületű. Standard színek RAL 5015 (égszínkék), RAL 6011 (rezedazöld) és RAL 3000 (tűzpiros). Felár fejében más RAL-színek is leheségesek. Rendelésre a raktárpódium tűzi horganyzott is lehet.

Rajz, támasz, retesz, hosszmerevítő

A támasztékokhoz (3), reteszekhez (1) és hosszmerevítőkhöz (2) használt melegen hengerelt acél csekély építési magasságot garantál.

 
Minőségi lépcső, rácsrostély fokokkal

Rezgésszegény, rácsrostéllyal ellátott minőségi lépcsőfokok, itt oldalra szerelve

 
Átadó állomás

Átadó állomás biztonsági lánccal

 
Szerelés, pódiumrészek

Szakszerelőink garantálják a professzionális szerelést