A legjobb, ami acélból készíthető - legmagasabb minőség és tartósság

Tömörfalú, melegen hengerelt, normál építési acélt használunk. Éppen a nehéz és kezelhetetlen terhek esetén válnak be a robusztus karos és raklapos polcok.

A hagyományos lemezpolcokkal szemben az OHRA melegen hengerelt acélprofilból készült polcai minden ágazatban biztos és tartós tárolási megoldásnak bizonyulnak

Probléma nélkül eleget tesz a minőséggel és terhelhetőséggel szemben támasztott legmagasabb követelményeknek.


Biztosan nem lemez!
Korszerő technika melegen hengerelt minőségi acélbólDöntsön a német minőség mellett („Made in Germany“)!. A magas, S235JRG2 minőségű, melegen hengerelt acél rugalmasan enged és a lemezzel szemben a durva raktárüzemben is megtartja tartósságát és statikai tulajdonságait.

Ez különösen a mozgatásnál fontos, mert a lemezprofilok a villástartóval történő kis ütközés során is megtörnek és érezhetően veszítenek teherbírásukból.

Karos Állvány  
Raklapos állvány  
Karos Állvány  

Melegen hengerelt acél a legmagasabb terhelhetőségért

Magasfokú biztonság az áru és polc számára

Legmagasabb minőség és tartósság

Karcsú kivitelezés az optimális helykihasználás érdekében


Legmagasabb fokú robusztusság és terhelhetőségi tartalék az Ön raktárának biztonságáért!Lépjen kapcsolatba velünk! Képzett szaktanácsadóink szívesen mutatnak Önnek felhasználási példákat az Ön ágazatából és szívesen adnak Önnek a gazdaságos raktártechnika témakörében a helyszínen tanácsot.

Ohra  
Raklapos állvány