Ugrás a fő tartalomra

OHRA ágazati megoldások Ágazatspecifikus raktárrendszerek az Ön termékei számára

Tanácsadás

Autóbontók

Autómentő szolgálatok és közszolgáltatók számára nagy kihívást jelent a járművek átmeneti megőrzése. Kiváltképpen akkor korlátozottak a lehetőségek, ha a személygépkocsik kíméletes és helytakarékos tárolásáról van szó.

Az elhasználódott járművek és pótalkatrészek újrahasznosításáról és feldolgozásáról szóló egységes európai irányelvek ezeknek a biztonságos és környezetbarát tárolását írják elő. Az üzem céljai szempontjából optimális raktárkiszolgálásnak meg kell ezeknek felelnie. Az előírások nem teljesítése gyakran büntetésekhez és legtöbb esetben az engedély megvonásával jár. Ez eggyel több indok arra, hogy a megfelelő raktárrendszert kínáló céget válasszák.

Tanácsadás


Nagyobb felület - Nagyobb haszon: 67% megtakarítás

Megelőzően:
Raktározási lehetoség 18 személygépkocsi számára. 18 elhasználódott jármu tárolásához szükséges felület hagyományos tárolás esetén kb. 146 nm. Közvetlen hozzáférés nem lehetséges, a jármuvek rendezése nagy ráfordítást igényel

Utána:
Raktározási lehetoség 18 személygépkocsi számára. Azonos számú elhasználódott jármu a robusztus karos állványokon történo tárolása csak 48 nm alapterületet igényel. Most minden jármu közvetlenül hozzáférheto.

Nem szükséges a jármuvek nagy ráfordítást igénylo rendezése.


Karos állványok

OHRA célzottan újrahasznosító üzemek és autómentő szolgálatok számára fejlesztette ki és optimalizálta az autók és járműalkatrészek tárolására szolgáló teherbíró karos állványokat. Az állványrendszer kellően erős és stabil különféle anyagok nagyobb magasságban való tárolásához, és lehetővé teszi a közvetlen elérést. Nagyon helytakarékos megoldás, amely az újrahasznosítást kevesebb anyagmozgatással, gazdaságosabban biztosítja. A karos állványok melegen hengerelt acél profilból készült tehertartó elemein több autó tárolható biztonságosan egymás felett. Az állványok és tartókarok kiváló minősége hosszú élettartamú és gazdaságos tárolási megoldást jelent autóbontók és autómentők számára.

  • Perforálatlan, melegen hengerelt IPE acélprofilokból készült állványok és tartókarok
  • Állítható magasságú beakasztható karok különböző járművekhez
  • Minőségi szinterezett bevonat, kültéri kivitelben Tűzihorganyzott

Raklapos állványok

A teherbíró raklapos állványok különösen alkalmasak felnik, abroncsok, kerekek, pótalkatrészek, kisméretű cikkek, vagy akár nagyméretű termékek, például motorok és hajtóművek kíméletes tárolására. 

Az OHRA raklapos állványainak tartó elemei vékony lemez helyett melegen hengerelt acél profilokból készülnek, s ezért nagy terhelés mellett is hatékonyak és biztonságosak. Az állványok kiváló minősége hosszú élettartamú és gazdaságos tárolási megoldást jelent. 

Referenciák autóbontók részére

Desguace Alarcón
Desbox
Desguace Alarcón

Desguace Alarcón

A Desguace Alarcón spanyol használtautó-újrahasznosító vállalat OHRA karos állványokkal bővítette használtautó-tároló kapacitását.

Sikertörténetre