Ugrás a fő tartalomra

Vállalat


MAGUNKRÓL

Az OHRA Regalanlagen GmbH, székhelye Kerpen bei Köln, 1979-ben lett alapítva és tároló- és állványrendszerek gyártója, valamint az európai piacon karos állványok területén piacvezető specialista.

OHRA fejlesztette ki többek között az önbiztosító, beakasztható konzolt, mely jelenleg valamennyi karos állványrendszer mércéjét képezi. Ütközésnél ez kitér és a raktározott áru sértetlen marad. OHRA kizárólag kiváló minőségű, tömörfalú, melegen hengerelt, normál építési acélt használ állványrendszereihez. OHRA, kiválasztott raktár- és szállítástechnikai szolgáltatókkal szoros együttműködésben, jelenleg teljes rendszermegoldásokat kínál a karos- és raklapos állványok területén. Ide tartoznak többek között az automatizált megoldások polckiszolgáló készülékekkel, komisszionáló állomásokkal, szabadon konfigurálható raktárkezelő szoftverrel és anyagáramlás vezérlő rendszerrel. Számos ügyféllel együttműködve azóta innovációk, újszerű megoldások és műszakilag érett rendszerek születtek az igényes áruk raktározására.

OHRA jelenleg kb. 130 munkatársat foglalkoztat. A maximális ügyfélközelség érdekében OHRA 13 saját európai értékesítési irodával, valamint kompetens szaktanácsadók széles hálózatával rendelkezik.


[Translate "Hungary"] OHRA ist zertifiziert vom TÜV Süd

MINŐSÉGI KÖVETELMÉNYEINK:

Legjobb minőség „a legnagyobb igényekhez: erős acélprofilok - nem lemez!

Állványrendszereink kiváló minősége cégünk filozófiájának része és biztosítja az Önök termékeinek biztonságos tárolását. OHRA mellőzi a vékony lemez alkotóelemek használatát, és ehelyett tömörfalú, melegen hengerelt acél profilokkal dolgozik. Ez magas terhelést tesz lehetővé, ugyanakkor pedig karcsú kivitelezést. Az Önök raktárához és a raktározott anyaghoz igazítva az OHRA állványrendszerek gyártása ügyfélspecifikusan történik, kiváló minőségű porszórt bevonattal ellátva.

Az ágazatban OHRA elsőként kapta meg a TÜV Süd magas normái szerinti tanúsítványt. Az egész világon egységesen magas minőségi standardokkal nyomatékosítjuk, hogy az Ön jövőorientált és megbízható partnere szeretnénk lenni.KARRIER - Egy munkaadó - számos kihívás!

Aktuális állásajánlatok

Új kihívást keres? Nemzetközi, középállású vállalatként OHRA érdekes munkahelyeket kínál fel különböző területeken, rövid döntési utakkal és lapos hierarchiával. Legyen csoportunk tagja, jelentkezzen! Lentebb találja az összes aktuális állásajánlatunkat.

Ha most nem talál megfelelő álláskiírást, küldje be saját kezdeményezésből jelentkezését a következő címre: personal(at)ohra.de

  • Jelentkezés saját kezdeményezésre

Aktuális képzési ajánlatok

Van egy iskolai végzettséged és jövőképes képzéssel szeretnél a munka világában elindulni? OHRA lehetőséget nyújt a végzősöknek ipari kereskedői képzés elvégzésére. A 3 éves képzés alatt különböző kereskedelmi részlegeken fogsz dolgozni és minket számos érdekfeszítő feladatban segíteni az egész vállalatban.

Érdekesen hangzik? Szívesen fogadjuk jelentkezésed a 2018-as képzési évre!

  • Kereskedelmi és ipari ügyintéző