Ugrás a fő tartalomra

Vállalat


MAGUNKRÓL

 

1979 – 2019: 40 éves az OHRA – we will „rack” you!

Az OHRA Regalanlagen GmbH sikertörténete hivatalosan 1979-ben kezdődött. Ekkor alapította meg a céget Ottokar Hölscher, állványrendszerek gyártására és értékesítésére. Innovatív karos állványaival gyorsan elismert piaci résztvevővé vált a német cég: a versenytárs termékekkel elletétben az OHRA karos állványok karjai egyszerűen beakaszthatók a perforált tartóoszlopokba. E szabadalmaztatott megoldás révén a tartókarok bármikor szerszám nélkül áthelyezhetők. A karos állványokhoz hasonlóan a raklapos állványok is melegen hengerelt perforálatlan acélprofilokból készülnek. Különösen a nagy teherbírásukkal, szívósságukkal és tartósságukkal tűnnek ki.

A karos állványok európai piacvezetője 2019-ben ünnepli fennállásának 40. évfordulóját. Az OHRA ma a legkülönbözőbb ágazatok kedvenc állványrendszer szállítója és 13 országban tart fenn saját értékesítési irodát.


Miért az OHRA-t válassza?

10 meggyőző érv, hogy miért a innovatív és nagy teherbírású OHRA raktári rendszereket válassza

Az OHRA a szálanyag raktározásra specializálódott. Kifejezetten a robosztus, melegen hengerelt karos és raklapos állványokra, ami világosan megkülönbözteti a többi állványgyártótól. Nagy teherbírás és karcsú szerkezet – nem sok gyártó tudja ezt garantálni.

Könnyedén megfelelünk az alábbi követelményeknek, sőt akár többnek is:

  • Legjobb minőség – melegen hengerelt acél profilok, hajtott lemezprofil helyett
  • Magas minőségű szinterezett bevonat, festett kivitel helyett
  • Igényeknek megfelelő gyártás – egyedi konfigurációk
  • Rugalmas állíthatóság a beakasztható karoknak köszönhetően – nincs szerszámra szükség
  • 20 év garancia átrozsdásodás ellen
  • Németországi gyártás – több mint 40 év tapasztalattal
  • Gazdaságos tárolási megoldások minden ipari szektor részére
  • Tanácsadás, tervezés, gyártás, szerelés és vevőszolgálat
  • Európa piacvezető vállalata a karos állvány gyártásban
  • Nemzeti értékesítési irodák

Függetlenül attól, hogy melyik iparágban dolgozik: OHRA az Ön megbízható és kompetens partnere raktártechnológiával kapcsolatos bármilyen kérdésben, illetve tároló rendszerek specialistája Európa szerte.


[Translate "Hungary"] OHRA ist zertifiziert vom TÜV Süd

MINŐSÉGI KÖVETELMÉNYEINK:

Legjobb minőség „a legnagyobb igényekhez: erős acélprofilok - nem lemez!

Állványrendszereink kiváló minősége cégünk filozófiájának része és biztosítja az Önök termékeinek biztonságos tárolását. OHRA mellőzi a vékony lemez alkotóelemek használatát, és ehelyett tömörfalú, melegen hengerelt acél profilokkal dolgozik. Ez magas terhelést tesz lehetővé, ugyanakkor pedig karcsú kivitelezést. Az Önök raktárához és a raktározott anyaghoz igazítva az OHRA állványrendszerek gyártása ügyfélspecifikusan történik, kiváló minőségű porszórt bevonattal ellátva.

Az ágazatban OHRA elsőként kapta meg a TÜV Süd magas normái szerinti tanúsítványt. Az egész világon egységesen magas minőségi standardokkal nyomatékosítjuk, hogy az Ön jövőorientált és megbízható partnere szeretnénk lenni.KARRIER - Egy munkaadó - számos kihívás!

Aktuális állásajánlatok

Új kihívást keres? Nemzetközi, középállású vállalatként OHRA érdekes munkahelyeket kínál fel különböző területeken, rövid döntési utakkal és lapos hierarchiával. Legyen csoportunk tagja, jelentkezzen! Lentebb találja az összes aktuális állásajánlatunkat.

Ha most nem talál megfelelő álláskiírást, küldje be saját kezdeményezésből jelentkezését a következő címre: personal(at)ohra.de

Aktuális képzési ajánlatok

Van egy iskolai végzettséged és jövőképes képzéssel szeretnél a munka világában elindulni? OHRA lehetőséget nyújt a végzősöknek ipari kereskedői képzés elvégzésére. A 3 éves képzés alatt különböző kereskedelmi részlegeken fogsz dolgozni és minket számos érdekfeszítő feladatban segíteni az egész vállalatban.

Érdekesen hangzik? Szívesen fogadjuk jelentkezésed a 2018-as képzési évre!