Ugrás a fő tartalomra

OHRA ágazati megoldások Alumínium / műanyag

Tanácsadás

Ágazatspecifikus raktárrendszerek az Ön termékei számára

Tetszőleges profilú, hosszúságú és kialakítású  alumínium és műanyag szálanyagok tárolására kiválló megoldás a karos állványrendszer. Karos állványrendszeren  helytakarékosan és könnyen kezelhetően tárolhatók alumínium- és műanyagprofilok. 

Többek közt kivállóan alkalmasPVC csövek, lapok, ejtőcsövek, ablakkeretek, esőcsatornák és egyéb szálanyagok tárolására. A tárolási lehetőségeket tartozékok széles választéka teszi egyedivé. Ezek közé tartoznak például az anyagelválasztó szintosztók vagy a tárolt árukat jelölő címkék és táblák.

TanácsadásDownload

Effective warehouse systems by RBB Aluminium


Karos állványrendszerek

Optimális tároló rendszer termelőüzemek, alapanyag kereskedelem, vagy csomagküldő szolgáltatók raktárainak részére. A rugalmasan állítható magasságú karok ütközések esetén kitérnek,így a rendszer csökkenti az áru károsodásának lehetőségét. Minden karos állványrendszert a vevő igényeinek megfelelően, a raktározandó termékhez illesztve készítünk, szállítunk és kívánságra szerelünk. A karos állványrendszerek Teherhordó elemeinek , melegen hengerelt acél profiljatermékeinek biztonságos tárolását teszik lehetővé. Vékony hajtott lemez helyett melegen hengerelt acél profilokat használunk, melyek magas terhelést tesznek lehetővé karcsú szerkezet mellett, növelve a tárolási kapacitás csökkenttett alapterületen.

Ajánlatkérés


Mozgó alvázas állványrendszerek

A hagyományos állványrendszereket mozgó alvázra szerelik,így csökkentve a kiszolgáló folyosók által elfoglalt területet. A be- és kitározáshoz távirányítással vezérelt meghajtás nyitja meg a szükséges folyosót.

Ajánlatkérés


Állványcsarnokok

Egy új tárolócsarnok megépítésének döntő tényezője a ráfordítás és a haszon aránya. Az OHRA állványcsarnokai tökéletesen egyesítik a szükséges épületfunkciókat egy szokványos állványrendszer előnyeivel. Több, mint 1000 megépített gazdaságos állványcsarnok! Az OHRA tető- és falburkolattal ellátott állványcsarnokaihoz nincs szükség önálló épületszerkezetekre. Tartó szerkezetként a tárolt árunak megfelelően méretezett raklap- és karos állványrendszereink szolgálnak. Számtalan kiviteli változat teszi lehetővé a szükségleteihez való 100%-os alkalmazkodást. Generálkivitelezést vállalunk: tervezés, szerkesztés, statika az acélszerkezethez és az alaphoz, gyártás, szállítás és szerelés. Így nővelve a költséghatékonyságot.


Tároló galériák

A meglevo belmagasság optimális kihasználása. Az OHRA tároló galériái sokoldalúan használhatók alumínium- és műanyag-feldolgozó üzemekben. Az önhordó szerkezet kiegészítő raktárterületként,vagy szerelőállásként is használható és bármely meglévő csarnokba beépíthetőaz csarnok adottságainak megfelelően. A meglévő belmagasság legjobb kihasználása érdekében. A robusztus építési módnak és az OHRA elemes rendszerének köszönhetően a tároló galériából és összeépített állványrendszerből álló kombinációk végtelen lehetősége áll rendelkezésre.

Ajánlatkérés

Referenciák alumínium és műanyag termékekhez

Corswarem NV
RBB Aluminium
Ronge Profil
mejo Metall Josten
Corswarem NV

Corswarem NV

Auf sehr geringer Grundfläche ein hohes Lagervolumen.

Sikertörténetre

Sistema

Hosszú tárgyak raktára az alumínium ablakprofilokhoz

Sikertörténetre

RBB Aluminium

RBB Aluminium

Az RBB Aluminium AG cég az Eifel hegységben található Wallscheidben, ahol a vállalat fő telephelye is áll, egy további raktárcsarnokot épített, amelyben legfeljebb 6 m hosszú alumínium profilokat tárol. 

Sikertörténetre

Ronge Profil

Ronge Profil

Az Alfeld an der Leiné-ben működő Ronge Profil GmbH új gyártóüzemében a fém homlokzati elemek gyártásához szükséges 300-400 tonnányi lemezt OHRA karos állványokon tárolják. 

Sikertörténetre

mejo Metall Josten

mejo Metall Josten

A mejo Metall Josten alumínium rajzprofilok és egyedi alumínium profilok gyártásával és szállításával foglalkozó vállalat, amely új logisztikai központjával megsokszorozta raktárterületét.

Sikertörténetre