Ugrás a fő tartalomra

Vállalat


MAGUNKRÓL

Az OHRA Regalanlagen GmbH, székhelye Kerpen bei Köln, 1979-ben lett alapítva és tároló- és állványrendszerek gyártója, valamint az európai piacon karos állványok területén piacvezető specialista.

OHRA fejlesztette ki többek között az önbiztosító, beakasztható konzolt, mely jelenleg valamennyi karos állványrendszer mércéjét képezi. Ütközésnél ez kitér és a raktározott áru sértetlen marad. OHRA kizárólag kiváló minőségű, tömörfalú, melegen hengerelt, normál építési acélt használ állványrendszereihez. OHRA, kiválasztott raktár- és szállítástechnikai szolgáltatókkal szoros együttműködésben, jelenleg teljes rendszermegoldásokat kínál a karos- és raklapos állványok területén. Ide tartoznak többek között az automatizált megoldások polckiszolgáló készülékekkel, komisszionáló állomásokkal, szabadon konfigurálható raktárkezelő szoftverrel és anyagáramlás vezérlő rendszerrel. Számos ügyféllel együttműködve azóta innovációk, újszerű megoldások és műszakilag érett rendszerek születtek az igényes áruk raktározására.

OHRA jelenleg kb. 130 munkatársat foglalkoztat. A maximális ügyfélközelség érdekében OHRA 13 saját európai értékesítési irodával, valamint kompetens szaktanácsadók széles hálózatával rendelkezik.


Miért az OHRA-t válassza?

10 meggyőző érv, hogy miért a innovatív és nagy teherbírású OHRA raktári rendszereket válassza

Az OHRA a szálanyag raktározásra specializálódott. Kifejezetten a robosztus, melegen hengerelt karos és raklapos állványokra, ami világosan megkülönbözteti a többi állványgyártótól. Nagy teherbírás és karcsú szerkezet – nem sok gyártó tudja ezt garantálni.

Könnyedén megfelelünk az alábbi követelményeknek, sőt akár többnek is:

  • Legjobb minőség – melegen hengerelt acél profilok, hajtott lemezprofil helyett
  • Magas minőségű szinterezett bevonat, festett kivitel helyett
  • Igényeknek megfelelő gyártás – egyedi konfigurációk
  • Rugalmas állíthatóság a beakasztható karoknak köszönhetően – nincs szerszámra szükség
  • 20 év garancia átrozsdásodás ellen
  • Németországi gyártás – több mint 40 év tapasztalattal
  • Gazdaságos tárolási megoldások minden ipari szektor részére
  • Tanácsadás, tervezés, gyártás, szerelés és vevőszolgálat
  • Európa piacvezető vállalata a karos állvány gyártásban
  • Nemzeti értékesítési irodák

Függetlenül attól, hogy melyik iparágban dolgozik: OHRA az Ön megbízható és kompetens partnere raktártechnológiával kapcsolatos bármilyen kérdésben, illetve tároló rendszerek specialistája Európa szerte.


[Translate "Hungary"] OHRA ist zertifiziert vom TÜV Süd

MINŐSÉGI KÖVETELMÉNYEINK:

Legjobb minőség „a legnagyobb igényekhez: erős acélprofilok - nem lemez!

Állványrendszereink kiváló minősége cégünk filozófiájának része és biztosítja az Önök termékeinek biztonságos tárolását. OHRA mellőzi a vékony lemez alkotóelemek használatát, és ehelyett tömörfalú, melegen hengerelt acél profilokkal dolgozik. Ez magas terhelést tesz lehetővé, ugyanakkor pedig karcsú kivitelezést. Az Önök raktárához és a raktározott anyaghoz igazítva az OHRA állványrendszerek gyártása ügyfélspecifikusan történik, kiváló minőségű porszórt bevonattal ellátva.

Az ágazatban OHRA elsőként kapta meg a TÜV Süd magas normái szerinti tanúsítványt. Az egész világon egységesen magas minőségi standardokkal nyomatékosítjuk, hogy az Ön jövőorientált és megbízható partnere szeretnénk lenni.



KARRIER - Egy munkaadó - számos kihívás!

Aktuális állásajánlatok

Új kihívást keres? Nemzetközi, középállású vállalatként OHRA érdekes munkahelyeket kínál fel különböző területeken, rövid döntési utakkal és lapos hierarchiával. Legyen csoportunk tagja, jelentkezzen! Lentebb találja az összes aktuális állásajánlatunkat.

Ha most nem talál megfelelő álláskiírást, küldje be saját kezdeményezésből jelentkezését a következő címre: personal(at)ohra.de

Aktuális képzési ajánlatok

Van egy iskolai végzettséged és jövőképes képzéssel szeretnél a munka világában elindulni? OHRA lehetőséget nyújt a végzősöknek ipari kereskedői képzés elvégzésére. A 3 éves képzés alatt különböző kereskedelmi részlegeken fogsz dolgozni és minket számos érdekfeszítő feladatban segíteni az egész vállalatban.

Érdekesen hangzik? Szívesen fogadjuk jelentkezésed a 2018-as képzési évre!