Ugrás a fő tartalomra

Vállalat


MAGUNKRÓL

 

1979 – 2019: 40 éves az OHRA – we will „rack” you!

Az OHRA Regalanlagen GmbH sikertörténete hivatalosan 1979-ben kezdődött. Ekkor alapította meg a céget Ottokar Hölscher, állványrendszerek gyártására és értékesítésére. Innovatív karos állványaival gyorsan elismert piaci résztvevővé vált a német cég: a versenytárs termékekkel elletétben az OHRA karos állványok karjai egyszerűen beakaszthatók a perforált tartóoszlopokba. E szabadalmaztatott megoldás révén a tartókarok bármikor szerszám nélkül áthelyezhetők. A karos állványokhoz hasonlóan a raklapos állványok is melegen hengerelt perforálatlan acélprofilokból készülnek. Különösen a nagy teherbírásukkal, szívósságukkal és tartósságukkal tűnnek ki.

A karos állványok európai piacvezetője 2019-ben ünnepli fennállásának 40. évfordulóját. Az OHRA ma a legkülönbözőbb ágazatok kedvenc állványrendszer szállítója és 13 országban tart fenn saját értékesítési irodát.


Miért az OHRA-t válassza?

10 meggyőző érv, hogy miért a innovatív és nagy teherbírású OHRA raktári rendszereket válassza

Az OHRA a szálanyag raktározásra specializálódott. Kifejezetten a robosztus, melegen hengerelt karos és raklapos állványokra, ami világosan megkülönbözteti a többi állványgyártótól. Nagy teherbírás és karcsú szerkezet – nem sok gyártó tudja ezt garantálni.

Könnyedén megfelelünk az alábbi követelményeknek, sőt akár többnek is:

  • Legjobb minőség – melegen hengerelt acél profilok, hajtott lemezprofil helyett
  • Magas minőségű szinterezett bevonat, festett kivitel helyett
  • Igényeknek megfelelő gyártás – egyedi konfigurációk
  • Rugalmas állíthatóság a beakasztható karoknak köszönhetően – nincs szerszámra szükség
  • 20 év garancia átrozsdásodás ellen
  • Németországi gyártás – több mint 40 év tapasztalattal
  • Gazdaságos tárolási megoldások minden ipari szektor részére
  • Tanácsadás, tervezés, gyártás, szerelés és vevőszolgálat
  • Európa piacvezető vállalata a karos állvány gyártásban
  • Nemzeti értékesítési irodák

Függetlenül attól, hogy melyik iparágban dolgozik: OHRA az Ön megbízható és kompetens partnere raktártechnológiával kapcsolatos bármilyen kérdésben, illetve tároló rendszerek specialistája Európa szerte.


[Translate "Hungary"] OHRA ist zertifiziert vom TÜV Süd

MINŐSÉGI KÖVETELMÉNYEINK:

Legjobb minőség „a legnagyobb igényekhez: erős acélprofilok - nem lemez!

Állványrendszereink kiváló minősége cégünk filozófiájának része és biztosítja az Önök termékeinek biztonságos tárolását. OHRA mellőzi a vékony lemez alkotóelemek használatát, és ehelyett tömörfalú, melegen hengerelt acél profilokkal dolgozik. Ez magas terhelést tesz lehetővé, ugyanakkor pedig karcsú kivitelezést. Az Önök raktárához és a raktározott anyaghoz igazítva az OHRA állványrendszerek gyártása ügyfélspecifikusan történik, kiváló minőségű porszórt bevonattal ellátva.

Az ágazatban OHRA elsőként kapta meg a TÜV Süd magas normái szerinti tanúsítványt. Az egész világon egységesen magas minőségi standardokkal nyomatékosítjuk, hogy az Ön jövőorientált és megbízható partnere szeretnénk lenni.