Ugrás a fő tartalomra

OHRA ágazati megoldások Autóbontók és autómentők

Tanácsadás

Ágazatspecifikus raktárrendszerek

Az autómentő szolgálatok, a helyi hatóságok és a közszolgáltatók számára komoly kihívást jelent a járművek átmeneti megőrzése. Kiváltképpen akkor korlátozottak a lehetőségek, ha a személygépkocsik kíméletes és helytakarékos tárolásáról van szó.

Az elhasználódott járművek és pótalkatrészek újrahasznosításáról és feldolgozásáról szóló egységes európai irányelvek biztonságos és környezetbarát tárolást írnak elő. Az üzleti célok szempontjából optimális raktárkiszolgálásnak meg kell ezeknek felelnie. Az előírások betartásának elmulasztása gyakran büntetésekhez vezet, és akár az engedély megvonásával is járhat. Ez még egy indok a megfelelő raktártechnológiai szállító kiválasztására.

TanácsadásTájékoztató anyag letöltése


Nagyobb felület - Nagyobb haszon: 67% megtakarítás

Előtte:
Raktározási lehetőség 18 gépjármű számára. 18 elhasználódott jármű hagyományos tárolásához szükséges alapterület: kb. 146 nm. Közvetlen hozzáférés nem lehetséges, a járművek kezelése a járművek nagy ráfordítást igénylő rangsorolásával történik.

Utána:
Raktározási lehetőség 18 gépjármű számára. Azonos számú elhasználódott jármű tárolása a robusztus karos állványokrévén csak 48 nm alapterületet igényel. Minden jármű közvetlenül hozzáférhető.

Nem szükséges a járművek nagy ráfordítást igénylő rangsorolására.


Karos állványrendszerek

Az OHRA célzottan újrahasznosító üzemek és autómentő szolgálatok számára fejlesztette ki és optimalizálta az autók és járműalkatrészek tárolására szolgáló teherbíró karos állványokat. Ez az állványrendszer kellően erős és stabil különféle anyagok nagyobb magasságban való tárolásához, és lehetővé teszi a közvetlen elérést. Nagyon helytakarékos megoldás, amely az újrahasznosítást kevesebb anyagmozgatással, gazdaságosabban biztosítja. A karos állványok melegen hengerelt acél profilból készült tehertartó elemein több autó tárolható biztonságosan egymás felett. Az állványok és tartókarok kiváló minősége hosszú élettartamú és gazdaságos tárolási megoldást jelent autóbontók és autómentők számára.

  • Perforálatlan, melegen hengerelt IPE acélprofilokból készült állványok és tartókarok
  • Állítható magasságú beakasztható karok különböző járművekhez
  • Minőségi szinterezett bevonat
  • Kültéri kivitelben tűzihorganyzott bevonat

Ajánlatkérés


Raklapos állványrendszerek

A teherbíró raklapos állványok különösen alkalmasak felnik, abroncsok, kerekek, pótalkatrészek, kisméretű cikkek, vagy akár nagyméretű termékek, például motorok és hajtóművek kíméletes tárolására. 

Az OHRA raklapos állványainak tartóelemei vékony lemez helyett melegen hengerelt acélprofilokból készülnek, s ezért nagy terhelés mellett is hatékonyak és biztonságosak. Az állványok kiváló minősége hosszú élettartamú és gazdaságos tárolási megoldást jelent 

Ajánlatkérés

Referenciák autóbontók részére

Recup Auto
Rubio Careco
Legalny Autozlom
Desguaces Autoeco
Desguaces Eduardo
Recup Auto

Recup Auto

A Récup Auto használtautó-újrahasznosító vállalat több mint kétszeresére növelte tárolókapacitását az OHRA 30 egyedi karos állványával. A több mint 5 méter magas állványok 4 jármű biztonságos tárolását teszik lehetővé egymáson. Ezenkívül minden egyes autó külön hozzáférhető anélkül, hogy át kellene helyezni őket – ez csökkenti a sérülések kockázatát, és növeli az alkalmazottak biztonságát is. Míg korábban 96 autó számára volt hely a földön tárolva, most 240 jármű tárolható a karos állványokon ugyanekkora helyen.

Sikertörténetre

Rubio Careco

Rubio Careco

A Rubio Caréco francia autóbontó vállalat az OHRA által biztosított új állványrendszernek köszönhetően a rendelkezésre álló területen ötszörösére növelte raktárkapacitását a használt járművek tárolásánál. A 108 darab, újonnan telepített, kétoldalas karos állvány tárolási szintenként és oldalanként akár 2200 kg teherbírással rendelkezik. A raktárban öt tárolási szintet alakítottak ki, szintenként 7,6 méteres polcmagassággal. Ily módon ugyanakkora területen 216 jármű helyett 1080 autó tárolható, ami a korábbi, padlón történő tároláshoz képest jelentősen biztonságosabb és hatékonyabb megoldást kínál.

Sikertörténetre

Legalny Autozlom

Legalny Autozlom

A Legalny Autozłom autóbontó vállalat a korábban egyszerűen a padlón tárolt használt autókat ezentúl az OHRA robusztus karos állványain helyezi el: A karos állványok európai piacvezetője járművekre és járműalkatrészekre kifejlesztett, speciális, robusztus karos állványokat biztosít újrahasznosítással és autóelszállítással foglalkozó vállalatoknak. A Legalny Autozłom vállalatnál így ugyanakkora helyen kétszer annyi jármű tárolható, ellentétben a korábbi, padlón tárolt megoldás kínálta lehetőséggel. A raktárrendszer lehetővé teszi továbbá az egyes járművekhez való közvetlen hozzáférést, így összességében nagyobb rend uralkodik a raktárban.

Sikertörténetre

Desguaces Autoeco

Desguaces Autoeco

A Desguaces Autoeco spanyol használtautó-bontó többé nem a padlón tárolja a használt járműveket, hanem az OHRA karos állványain.

Sikertörténetre

Desguaces Eduardo

Desguaces Eduardo

A Desguaces Eduardo észak-spanyol autóbontó vállalat OHRA karos állványokkal jelentősen bővítette autótároló kapacitását.

Sikertörténetre