Ugrás a fő tartalomra

OHRA ágazati megoldások Acél és fémkereskedelem

Tanácsadás

Ágazatspecifikus raktárrendszerek az Ön termékei számára

Az acél és a nehéz fémtermékek tárolása különleges kihívások elé állítja az üzemet. A különböző áruméretekhez való szelektív hozzáférést, az optimális anyagáramlást, valamint a megrendelések gyors komissziózását egymáshoz kell hangolni és biztosítani. A hagyományos, lemezből készült polcokkal szemben az OHRA melegen hengerelt acélprofilokból álló polcrendszerei biztos és tartós tárolási megoldásnak bizonyultak a fém ágazat területén.

Amikor súlyos és nehezen kezelhető termékekről van szó, akkor a robusztus karos állványrendszerek vagy raklapállványok kiválló megoldások. A magas minőségi és terhelési követelmények problémamentesen teljesülnek. Termékei biztonságosan, gyorsan elérhető módon rendszerezve kerülnek tárolásra - mégpedig kis területen.

TanácsadásTájékoztató anyag letöltése


Karos állványrendszerek

Acéltáblalemez és nehéz fémtermékek ideális tárolórendszere. A rugalmasan állítható magasságú karok ütközések esetén kitérnek,így a rendszer csökkenti az áru károsodásának lehetőségét. Minden karos állványrendszert a vevő igényeinek megfelelően, a raktározandó termékhez illesztve készítünk, szállítunk és kívánságra szerelünk. A karos állványrendszerek Teherhordó elemeinek , melegen hengerelt acél profiljatermékeinek biztonságos tárolását teszik lehetővé. Vékony hajtott lemez helyett melegen hengerelt acél profilokat használunk, melyek magas terhelést tesznek lehetővé karcsú szerkezet mellett, növelve a tárolási kapacitás csökkenttett alapterületen.

Előnyei:

 • Az állvány oszlopai és a karjai melegen hengerelt IPE acélprofilokból készülnek.
 • 100mm-ként állítható beakasztott karok.
 • Kültéri kivitelben akár tetővel, fallal, esőcsatornával.
 • Szinterezett vagy kültérre tűzi horganyzott kivitel.
 • Rugalmassan, bármikor bővíthető.

Ajánlatkérés


Állványcsarnokok

Az OHRA állványcsarnokai tökéletesen egyesítik a szükséges épületfunkciókat egy szokványos állványrendszer előnyeivel. Több, mint 1000 megépített gazdaságos állványcsarnok! Az OHRA tető- és falburkolattal ellátott állványcsarnokaihoz nincs szükség önálló épületszerkezetekre. Tartó szerkezetként a tárolt árunak megfelelően méretezett raklap- és karos állványrendszereink szolgálnak. Számtalan kiviteli változat teszi lehetővé a szükségleteihez való 100%-os alkalmazkodást. Generálkivitelezést vállalunk: tervezés, szerkesztés, statika az acélszerkezethez és az alaphoz, gyártás, szállítás és szerelés. Így nővelve a költséghatékonyságot.

 • Egyedi csarnoktípusok
 • A raktárterület optimális kihasználása
 • Nyitott és zárt kivitel
 • Változatos tetőszerkezetek
 • Egyedi kivitelek az igények szerint
 • Költséghatékonyabb megoldás mint egy normál csarnok beállványozva.

Automatikus raktárrendszerek

Raktároptimalizálások a be- és kiraktározási folyamatok részbeni és teljes automatizálásával . Az áru az emberhez » elvnek megfelelően magas komissziózói igények esetén megemelkedik a kiszolgálási szükséglet.. Igény szerint egész csomagok, vagy egyes darabok is kivehetőek és az átadó állomáshoz szállíthatóak

 • Legmagasabb forgási teljesítmény komissziózási megrendelések esetén
 • A kézitől a teljesen automatizált vezérlésig bármikor bővíthető
 • Modulonkénti kapcsolat az ERP szoftverrel
 • Több folyosó kiszolgálása egy állványkiszolgáló eszközzel a kanyartechnikának köszönhetően
 • Ezáltal csökkenő befektetési költségek, optimális ár/teljesítmény arány

Referenciák a fémkereskedelem részére

mejo Metall Josten
AK 1324
Acerinox Deutschland GmbH
Notz Metall AG
mejo Metall Josten

mejo Metall Josten

A mejo Metall Josten alumínium rajzprofilok és egyedi alumínium profilok gyártásával és szállításával foglalkozó vállalat, amely új logisztikai központjával megsokszorozta raktárterületét.

Sikertörténetre

AK 1324

AK 1324

Az új karos állványokkal a rozsdamentes acél alapanyagok kis- és nagykereskedésével foglalkozó, cseh AK 1324 s.r.o. vállalat lényegesen gyorsabban tud hozzáférni a betárolt rozsdamentes acéllemezeihez.

Sikertörténetre

Acerinox Deutschland GmbH

Acerinox Deutschland GmbH

Gyors hozzáférés és precíz áruösszállítás

Sikertörténetre

thyssenkrupp Materials

Magyarország vezető acélkereskedelmi vállalata az OHRA karos- és lejtősdőltkaros állványaival korszerűsítette budapesti raktárát. A melegen hengerelt, perforálatlan acélprofilokból készült állványrendszer kiváló stabilitása és teherbírása révén a vállalat jelentősen bővíteni tudta raktárának kapacitását.

Sikertörténetre

Notz Metall AG

Notz Metall AG

Multifunkciós és helytakarékos belső raktár

Sikertörténetre