Ugrás a fő tartalomra

OHRA ágazati megoldások Acél és fémkereskedelem

Tanácsadás

Ágazatspecifikus raktárrendszerek az Ön termékei számára

Az acél és a nehéz fémtermékek tárolása különleges kihívások elé állítja az üzemet. A különböző áruméretekhez való szelektív hozzáférést, az optimális anyagáramlást, valamint a megrendelések gyors komissziózását egymáshoz kell hangolni és biztosítani. A hagyományos, lemezből készült polcokkal szemben az OHRA melegen hengerelt acélprofilokból álló polcrendszerei biztos és tartós tárolási megoldásnak bizonyultak a fém ágazat területén.

Amikor súlyos és nehezen kezelhető termékekről van szó, akkor a robusztus karos állványrendszerek vagy raklapállványok kiválló megoldások. A magas minőségi és terhelési követelmények problémamentesen teljesülnek. Termékei biztonságosan, gyorsan elérhető módon rendszerezve kerülnek tárolásra - mégpedig kis területen.

TanácsadásTájékoztató anyag letöltése


Karos állványrendszerek

Acéltáblalemez és nehéz fémtermékek ideális tárolórendszere. A rugalmasan állítható magasságú karok ütközések esetén kitérnek,így a rendszer csökkenti az áru károsodásának lehetőségét. Minden karos állványrendszert a vevő igényeinek megfelelően, a raktározandó termékhez illesztve készítünk, szállítunk és kívánságra szerelünk. A karos állványrendszerek Teherhordó elemeinek , melegen hengerelt acél profiljatermékeinek biztonságos tárolását teszik lehetővé. Vékony hajtott lemez helyett melegen hengerelt acél profilokat használunk, melyek magas terhelést tesznek lehetővé karcsú szerkezet mellett, növelve a tárolási kapacitás csökkenttett alapterületen.

Előnyei:

 • Az állvány oszlopai és a karjai melegen hengerelt IPE acélprofilokból készülnek.
 • 100mm-ként állítható beakasztott karok.
 • Kültéri kivitelben akár tetővel, fallal, esőcsatornával.
 • Szinterezett vagy kültérre tűzi horganyzott kivitel.
 • Rugalmassan, bármikor bővíthető.

Ajánlatkérés


Állványcsarnokok

Az OHRA állványcsarnokai tökéletesen egyesítik a szükséges épületfunkciókat egy szokványos állványrendszer előnyeivel. Több, mint 1000 megépített gazdaságos állványcsarnok! Az OHRA tető- és falburkolattal ellátott állványcsarnokaihoz nincs szükség önálló épületszerkezetekre. Tartó szerkezetként a tárolt árunak megfelelően méretezett raklap- és karos állványrendszereink szolgálnak. Számtalan kiviteli változat teszi lehetővé a szükségleteihez való 100%-os alkalmazkodást. Generálkivitelezést vállalunk: tervezés, szerkesztés, statika az acélszerkezethez és az alaphoz, gyártás, szállítás és szerelés. Így nővelve a költséghatékonyságot.

 • Egyedi csarnoktípusok
 • A raktárterület optimális kihasználása
 • Nyitott és zárt kivitel
 • Változatos tetőszerkezetek
 • Egyedi kivitelek az igények szerint
 • Költséghatékonyabb megoldás mint egy normál csarnok beállványozva.

Automatikus raktárrendszerek

Raktároptimalizálások a be- és kiraktározási folyamatok részbeni és teljes automatizálásával . Az áru az emberhez » elvnek megfelelően magas komissziózói igények esetén megemelkedik a kiszolgálási szükséglet.. Igény szerint egész csomagok, vagy egyes darabok is kivehetőek és az átadó állomáshoz szállíthatóak

 • Legmagasabb forgási teljesítmény komissziózási megrendelések esetén
 • A kézitől a teljesen automatizált vezérlésig bármikor bővíthető
 • Modulonkénti kapcsolat az ERP szoftverrel
 • Több folyosó kiszolgálása egy állványkiszolgáló eszközzel a kanyartechnikának köszönhetően
 • Ezáltal csökkenő befektetési költségek, optimális ár/teljesítmény arány

Referenciák a fémkereskedelem részére

AK 1324
Reifenhäuser Reiloy
mejo Metall Josten
Acerinox Deutschland GmbH
AK 1324

AK 1324

Az új karos állványokkal a rozsdamentes acél alapanyagok kis- és nagykereskedésével foglalkozó, cseh AK 1324 s.r.o. vállalat lényegesen gyorsabban tud hozzáférni a betárolt rozsdamentes acéllemezeihez.

Sikertörténetre

thyssenkrupp Materials

Magyarország vezető acélkereskedelmi vállalata az OHRA karos- és lejtősdőltkaros állványaival korszerűsítette budapesti raktárát. A melegen hengerelt, perforálatlan acélprofilokból készült állványrendszer kiváló stabilitása és teherbírása révén a vállalat jelentősen bővíteni tudta raktárának kapacitását.

Sikertörténetre

Reifenhäuser Reiloy

Reifenhäuser Reiloy

A Reifenhäuser Reiloy, a sajtolási és fröccsöntési eljárásokhoz használt, nagy kopásállóságú tengelyek és szállítócsigák specialistája a nyersanyagok és készáruk korábbi külső tárolását egy új raktárral integrálta a gyárba. Jelenleg akár 8 tonna súlyú és 10 m hosszú munkadarabokat tárolnak az OHRA öt, nagy teherbírású karos állványain. A nagy teherbírású, rácsos padlózattal ellátott karos állványok ezáltal lehetővé teszik a rugalmas és anyagkímélő, raklapokon történő tárolást. Ez azt jelenti, hogy a gyártás és a szállítás közvetlen, rövid távú hozzáféréssel rendelkezik a raktáron lévő árukhoz, és a be- és kitárolási folyamatok 24 órával korábban megvalósulnak a korábbiakhoz képest. A Reifenhäuser Reiloy ezzel megtakarítja a külső raktározás költségeit.

 

Sikertörténetre

mejo Metall Josten

mejo Metall Josten

A mejo Metall Josten alumínium rajzprofilok és egyedi alumínium profilok gyártásával és szállításával foglalkozó vállalat, amely új logisztikai központjával megsokszorozta raktárterületét.

Sikertörténetre

Acerinox Deutschland GmbH

Acerinox Deutschland GmbH

Gyors hozzáférés és precíz áruösszállítás

Sikertörténetre