Ugrás a fő tartalomra

OHRA ágazati megoldások Gépgyártás és fémmegmunkálás

Tanácsadási

Ágazatspecifikus raktárrendszerek az Ön termékei számára

Az acél és a nehéz fémtermékek tárolása különleges kihívások elé állítja az üzemet. A különböző áruméretekhez való szelektív hozzáférést, az optimális anyagáramlást, valamint a megrendelések gyors komissziózását egymáshoz kell hangolni és biztosítani. A hagyományos, lemezből készült polcokkal szemben az OHRA melegen hengerelt acélprofilokból álló polcrendszerei biztos és tartós tárolási megoldásnak bizonyultak a fém ágazat területén.

Kiválló megoldás a keskeny folyosós raktárrendszer! Targonca típusonként akár 30 % tárolóhely megtakarítás is elérhető a hagyományos állványrendszerekkel szemben. Csarnokdaruval kiszolgálással történő csövek és szálanyagok raktározásához ideális megoldás a ferde karú állványrendszer.

TanácsadásTájékoztató anyag letöltése


Karos állványrendszerek

Optimális tároló rendszer termelőüzemek, alapanyag, vagy tároló raktárak részére. A rugalmasan állítható magasságú karok ütközések esetén kitérnek,így a rendszer csökkenti az áru károsodásának lehetőségét. Minden karos állványrendszert a vevő igényeinek megfelelően, a raktározandó termékhez illesztve készítünk, szállítunk és kívánságra szerelünk. A karos állványrendszerek Teherhordó elemeinek , melegen hengerelt acél profiljatermékeinek biztonságos tárolását teszik lehetővé. Vékony hajtott lemez helyett melegen hengerelt acél profilokat használunk, melyek magas terhelést tesznek lehetővé karcsú szerkezet mellett, növelve a tárolási kapacitás csökkenttett alapterületen. Az acélfeldolgozó ipar számára testre szabottan tervezett és gyártott OHRA karos állványok. Optimális megoldás nehéz szerszámok vagy acéltekercsek tárolására

Ajánlatkérés


Raklappolcok

Különösen az acélfeldolgozás területén kell a tároló rendszereknek gyorsan változó igényeket és emeltszintűüzembiztonsági feltételeket kielégíteniük. Rugalmassan kell alkalmazkodniuk a változó termelési viszonyokhoz. Különösen nehéz anyagok, pl. változó tömegű és méretű lemezcsomagok vagy acéltekercsek, illetve nehéz szerszámok tárolására az OHRA raklapos állványrendszer már a gyakorlatban is bizonyította, hogy megfelelő választás.

 • A tartó elemek melegen hengerelt acélprofilból készülnek
 • Magas teherbírás nagy gerendahosszokon
 • Egyedi és pontos tervezés és kivitelezés
 • Kompakt, biztonságos tárolás és egyszerű, gyors kezelés
 • Nagy tárolási kapacitás minimális alapterületen
 • Bármikor bővíthető és átalakítható 

Ajánlatkérés


Mozgó alvázas állványrendszerek

A hagyományos állványrendszereket mozgó alvázra szerelik,így csökkentve a kiszolgáló folyosók által elfoglalt területet. A be- és kitározáshoz távirányítással vezérelt meghajtás nyitja meg a szükséges folyosót

 • Nagy és gazdaságos tárolási kapacítás az eredményes térkihasználás következtében
 • Az értékes áruk egyidejű védelme lopás és durva környezeti behatások ellen

Automatikus raktárrendszerek

Raktároptimalizálások a be- és kiraktározási folyamatok részbeni és teljes automatizálásával . Az áru az emberhez » elvnek megfelelően magas komissziózói igények esetén megemelkedik a kiszolgálási szükséglet.. Igény szerint egész csomagok, vagy egyes darabok is kivehetőek és az átadó állomáshoz szállíthatóak

 • Legmagasabb forgási teljesítmény komissziózási megrendelések esetén
 • A kézitől a teljesen automatizált vezérlésig bármikor bővíthető
 • Modulonkénti kapcsolat az ERP szoftverrel
 • Több folyosó kiszolgálása egy állványkiszolgáló eszközzel a kanyartechnikának köszönhetően
 • Ezáltal csökkenő befektetési költségek, optimális ár/teljesítmény arány
 • A tárolási folyamat időszükségletének csökkenése
 • A kézitől a teljesen automatizált vezérlésig bármikor bővíthető
 • Modulonkénti kapcsolat az ERP szoftverrel
 • Több folyosó kiszolgálása egy polckiszolgáló eszközzel a kanyartechnikának köszönhetően
 • Ennek következtében csökkennek a befektetési költségek

Referenciák a gépgyártás/fémfeldolgozás részére

Ketten Gép
Mebatex
Thermowave
Tekla
Ketten Gép

Ketten Gép

A földmunkagépekkel és építőipari gépek forgalmazásával foglalkozó Ketten Gép székhelye Magyarországon, a Budapesthez közeli Nagytarcsán található; a vállalat az OHRA által kínált raktármegoldással modernizálta pótalkatrész-raktárát: Mivel a meglévő raklaposállvány-raktárat gördíthető állványrendszerrel helyettesítették, a jelenlegi raktárcsarnok raktárkapacitását 60%-kal sikerült növelni.

Sikertörténetre

Seuner Fabricados

A CMZ Machinery Group részét képező Seuner Fabricados spanyol vállalat az esztergagépalkatrészek tárolására egy új OHRA állványrendszert telepített. A projekt célja, hogy a legnagyobb tárolási kapacitást érjenek el különböző méretű és alakú alkatrészek számára, amelyek speciális palettákon kerülnek tárolásra, mind a 8,58 m magasságban.

Sikertörténetre

Mebatex

Mebatex

A textilipari gépekhez hengereket gyártó, brnói székhelyű cseh Mebatex vállalat az OHRA karos állványaival megsokszorozta külső raktárának kapacitását. 

Sikertörténetre

Thermowave

Thermowave

Nyersanyagok optimális tárolása, nehéz, tekercselt lemezek magasban történő tárolása

Sikertörténetre

Tekla

Tekla

Új polccsarnok az áruk készenlétben tartására

Sikertörténetre