Ugrás a fő tartalomra

OHRA ágazati megoldások Építőanyag-kereskedelem

Tanácsadás

Ágazatspecifikus raktárrendszerek

Áruválasztékának biztonságos és hatékony tárolása nagyobb ügyfél-elégedettséghez vezet, és kritikus tényező az idő- és költségmegtakarítás szempontjából. Kiváltképpen a nehéz áruk raktározása és bemutatása jelent nagy kihívást.

Számos állványtípus gyorsan eléri terhelhetőségének határait. Az OHRA állványrendszerei ugyanakkor robusztusnak, tartósnak és megbízhatónak bizonyulnak. Megfelelnek minden követelménynek ahhoz, hogy lehetővé tegyék számos nehéz építőanyag kis helyen történő tárolását. A melegen hengerelt acélból gyártott raklapos és karos állványaink kiváló minősége garantálja a hosszú élettartamú és gazdaságos megoldást az építőanyagok tárolásához.

TanácsadásTájékoztató anyag letöltése


Karos állványrendszerek

A karos állványrendszerek különösen alkalmasak hosszú, terjedelmes és nehéz raktározandó termékek, pl. fa, gipszkarton, beton, vas- vagy acélprofilok tárolására. A melegen hengerelt, szabványosított acélprofilokból készült tárolórendszerek zavaró köztes támasztóoszlopok nélkül készültek, így alkalmasak különböző áruméretek és választékok egy tárolószinten való tárolására. A rugalmas, állítható magasságú karok ütközések esetén felfelé és oldalirányban kitérnek, így a rendszer csökkenti az állvány, és ami még fontosabb, az áru károsodásának lehetőségét. Az OHRA karos állványrendszerek egyedileg készülnek, és bel- illetve külterületen is felállíthatók, valamint igény szerint tetővel és fallal is szállíthatók.

 • Az állványok tartóoszlopai és a karok melegen hengerelt IPE acélprofilokból készülnek.
 • A későbbi kétoldalú használat előkészítése tartozékként rendelhető
 • Vízszintesen beakasztható és levehető karok (K+H rendszer)

Ajánlatkérés


Raklapos állványok

Az OHRA P3 raklapos állványrendszer kifejezetten az építőipar számára, nehéz terhek, például téglák, betonelemek és cementes zsákok biztonságos tárolására készült. A legtöbb szokványos raklapállvány gyorsan eléri terhelhetőségének maximumát és rakodási kapacitását. Az OHRA raklapállványok hosszú élettartamúak és stabilak! Az OHRA raklapos állványok tartóelemeinek melegen hengerelt acélprofiljai lehetővé teszik termékeinek biztonságos tárolását. A keretek és gerendák magas minősége hosszú élettartamot garantál, és ezáltal gazdaságos megoldást kínál az Ön építőanyag-raktára számára is. A melegen hengerelt acélprofilok nagy rekesztávolságok esetén is magas teherbírást tesznek lehetővé.

Előnyei:

 • Mezőterhelés 32 700 kg-ig, rekeszterhelés 5100 kg-ig
 • Standard gerendahosszok 4500 mm-ig
 • A keret anyagvastagsága: 6-15 mm
 • Magas minőségű szinterezett bevonat
 • Tűzihorganyzott kivitel kültérre

Ajánlatkérés


Állványcsarnokok

Egy új tárolócsarnok megépítésének döntő tényezője a ráfordítás és a haszon aránya. Az OHRA állványcsarnokai tökéletesen egyesítik a szükséges épületfunkciókat egy szokványos állványrendszer előnyeivel. Több, mint 1000 megépített állványcsarnok, amelyek megtérülnek! Az OHRA tető- és falburkolattal ellátott állványcsarnokaihoz nincs szükség önálló épületszerkezetekre. Tartószerkezetként a tárolt árunak megfelelően méretezett raklap- és karos állványrendszereink szolgálnak. Számtalan kiviteli változat teszi lehetővé a az Ön szükségleteihez való 100%-os alkalmazkodást. Generálkivitelezést vállalunk: tervezés, szerkesztés, statika az acélszerkezethez és az alaphoz, gyártás, szállítás és szerelés.

Ezáltal is segítünk a költségek figyelemmel követésében.

 


Tároló galériák

Az OHRA tárológalériái sokoldalúan használhatók. Kiegészítő raktár- vagy komissiózási, illetve értékesítési területként vagy munkahelyként is szolgálhatnak – számtalan kialakítási lehetőség közül lehet választani. Az önhordó szerkezet egyedileg alakítható a meglévő csarnok adottságaihoz, költséghatékony megoldás a raktározási terület növelésére. További tárolóhely létrehozását teszi lehetővé a meglévő szerkezet megváltoztatása nélkül.

 • Standard terhelhetőség: 250-1000 kg között
 • Tartóoszlopok távolsága: max. 8,5 m
 • Dinamikus terhelésre pl. rakodógép használatára is alkalmas
 • Akár 5 szint kialakítása is lehetséges

Ajánlatkérés


Függőleges állványrendszerek

Sokféle árutípus, például lécek, profilok, rudak vagy csövek esetében jelentenek tökéletes és vevőbarát megoldást a függőleges állványok. A különböző áruk és méretek jól szeparáltan és áttekinthetően tárolhatók a bemutatótermekben és raktárakban.

Ajánlatkérés

Referenciák építőanyagokhoz és építőipari kellékekhez

Arabesque
Ulma
Budmax
FX Ruch
URKOITIK
Arabesque

Arabesque

Az Arabesque, Románia legnagyobb építőanyag- és építőipari termékforgalmazója jelentősen bővítette raktárkapacitását: új OHRA karos állványaik összesített hossza meghaladja a 250 métert, akár 5280 milliméteres magasság mellett. Az új állványrendszer jóval kevesebb helyet igényel, mint a korábbi padlós raktározási megoldás – így az Arabesque ismét elegendő kapacitással rendelkezik termékkínálatának bővítéséhez és növeléséhez, és a jövőben is megbízhatóan ki tudja elégíteni a vásárlói igényeket.

Sikertörténetre

Ulma

Ulma

Az ULMA Construction vállalat OHRA karos állványrendszerrel mindössze hat hónap alatt új zsaluzópanel-raktárt épített. Az 58 méter hosszú, tetővel és burkolt hátsó fallal ellátott kültéri állványrendszert az állványok tengelytávolságának variálásával kifejezetten a rétegelt lemezek eltérő méreteihez igazították. Ez azt jelenti, hogy bármilyen méretű rétegelt lemez tárolható anélkül, hogy behajlana a tárolás során.

Sikertörténetre

Budmax

Budmax

Az új, nagy teherbírású OHRA állványok lehetővé teszik a Budmax, Bulgária egyik legnagyobb építőanyag-kereskedője számára a zsákos áruk hatékony tárolását. A tömör falú, melegen hengerelt acélprofilok felépítésének köszönhetően az állványok nagy, 5000 kilogrammos rekeszterhelést tesznek lehetővé. A 4580 milliméteres állványmagasságnak köszönhetően a Budmax immár négy szinten tudja tárolni az akár 1200 kilogramm súlyú, zsákos árukat tartalmazó raklapokat. Ez lényegesen jobb helykihasználást tesz lehetővé, és jelentősen könnyebb és gyorsabb hozzáférést biztosít az árucikkekhez.

 

Sikertörténetre

FX Ruch

FX Ruch

Az OHRA 22 karos és raklapos állványával az FX Ruch építőanyag-kereskedés teljesen átalakította radolfzelli fióktelepét. A raktárcsarnoknak, a nagy szabadtéri raktárnak és a drive-in-területnek köszönhetően több árucikk áll gyorsabban az ügyfelek rendelkezésére. A legkülönfélébb áruhoz igazított állványoknak köszönhetően a vállalat képes volt kombinálni a nagy raktárkapacitást a jelentősen hatékonyabb logisztikai folyamatokkal.

 

Sikertörténetre

URKOITIK

URKOITIK

A bejárható polcrendszerek különösen alkalmasak PVC- és fémcsövek tárolására

Sikertörténetre