Ugrás a fő tartalomra

Szolgáltatás és tanácsadás

Szerviz

A következő szolgáltatásokat ajánljuk egy forrásból: Tanácsadás, tervezés, gyártás, szerelés és értékesítés utáni szerviz. A maximális ügyfélközelség érdekében OHRA 14 saját európai terjesztési irodával, valamint a szaktanácsadók, technikusok és szerelők széles hálózatával rendelkezik. Egy projekt megvalósítása után rendszeresen ellenőrizzük ügyfélmonitorunkban a kliensek elégedettségét. A közvetlen kapcsolat ügyfeleinkkel és a visszajelzésük motivál a termékek és szolgáltatások minőségének folyamatos javítására és fejlesztésére.

 

Az Ön előnyei:

 • Közvetlen terjesztés
 • Nemzeti & nemzetközi
 • Made in Germany
 • Minden egy forrásból
 • Több mint 40 éve a piacon

Állványellenőrzés, állványfelülvizsgálat az EN 15635 alapján

Évenkénti raktár-felülvizsgálati kötelezettség

(Rögzített acél állványrendszerek - Tárolóeszközök alkalmazása és karbantartása)

A tárolóeszközök és állványrendszerek munkaeszköznek számítanak. Az üzemeltető köteles gondoskodni róla, hogy a munkaeszközök kifogástalan állapotban álljanak a munkatársak rendelkezésére.

Az EN 15635:2008 szerint az üzemeltetőnek kötelessége a tárolóeszközöket rendszeresen, illetve megnevezett időközönként ellenőrizni. Az EN 15635 előírásai ezen kívül megkövetelik az állványberendezések évenkénti felülvizsgálatát úgynevezett képzett személy ill. szakképzett állvány-ellenőr által.
A hatékony megelőzésnek köszönhetően tárolóeszközök károsodása, súlyos balesetek és magas javítási költségek kerülhetők el időben. A károk korai felismerésével elkerülhető a biztonságtechnikai aspektusok szem elől tévesztése.
Felajánljuk az OHRA állványrendszerének ellenőrzését. Az állványfelülvizsgálat szervizajánlatunk magába foglalja a karos állványok, raklapos állványok és függőleges állványok EN 15635 szerinti szemrevételezését, valamint az állványcsarnokok és tárolóplatformok vagy az OHRA által szállított egyéb állványrendszerek ellenőrzését. A berendezés szemrevételezése legtöbb esetben folyó üzemben is megtörténhet.

Biztonság-ellenőrzésünk tartalmazza:

 • Állványellenőrzés az 15635. európai szabvány szerint, valamint az OHRA gyári szabványok szerint
 • Képzett állvány-ellenőrök által végzett felülvizsgálat
 • Végül ellenőrzési jegyzőkönyv és ellenőrzési plakett

Állványfelülvizsgálat rögzített áron.

Állványfelülvizsgálatot igénylő nyomtatvány

Érdeklődjön az állványfelülvizsgálatról az igénylő nyomtatványunk segítségével.
Rövid időn belül összeállítjuk ajánlatunkat.


Szerelés

Állványokhoz és raktártechnikához tartozó szolgáltatási palettánk állandó része a szerelő csapatunk. A szerelő munkatársak és az általunk tanúsított, jóváhagyott alvállalkozók professzionálisan dolgoknak, folyamatosan képzésben részesülnek, ismerik anyagainkat, uralják a megfelelő fogásokat, speciális szerszámokkal rendelkeznek és szerelési segédeszközöket is visznek magukkal, amikor pl. a talaj egyenetlenségei nagyobbak mint az előre megadottak. Ezen képességek eredménye mindig egy gyors, tiszta szerelés, amit gazdasági szempontokból saját személyzettel nem lehet elérni.

 

Szerelőcsapatunk szolgáltatásai:

 • Professzionális szerelés
 • Felszerelés, átalakítás és bővítés
 • Tiszta, gyors és gazdaságos kivitelezés
 • Tiszta átadás

Szaktanácsadás

Ügyfeleink állandóan megerősítik, hogy terjesztésünk jelentős versenyelőny az OHRA-nak. A külső munkatársaink által nyújtott tanácsadás, a különböző raktározott áruk és a hozzájuk kapcsolódó állvány- és szállítási technika követelményeinek ismerete, valamint az alkalmazott emelő-, szállító- és komisszionálási technikára vonatkozó tudás számos esetben döntő szerepet játszik a megrendelés odaítélésében.

OHRA hangsúlyt fektet a rendszeres oktatásra és továbbképzésre. Külső munkatársaink, valamennyi belső munkatárs és projektfelelős évente többször vesz részt termékoktatásban és tapasztalatcserében, innovációk és különleges megoldások bemutatásán.

 

 • Professzionális szaktanácsadás
 • Tapasztalatcsere
 • Továbbképzés