Ugrás a fő tartalomra

OHRA ágazati megoldások Bútor és faipar

Tanácsadási

Ágazatspecifikus raktárrendszerek az Ön termékei számára

A bútor és faiparban a speciális, ágazatra jellemző tárolási technika és a gazdaságos raktározás a fontos. Raklapos, tekercses és szálanyagokkat kell nagy mennyiségben helytakarékosan tárolni. Az OHRA erre a különleges raktározási módra, a bútorípar igényeire specializálódott állványrendszereket kínál:

 • Optimális helykihasználás
 • A közlekedési utak optimális kialakítása
 • Hosszú élettartam, a kiváló minőség révén
 • Illeszkedés a gyártási folyamathoz
 • Testre szabott rendszertechnika

TanácsadásTájékoztató anyag letöltése


Karos állványok

A bútor és faiparban a nagyon nehéz és változó méretű raklapos áruk helyes tárolása fontos szerepet játszik.

Az áru beérkezésekor a nyersanyagok (pl. bútorlapok vagy MDF-lapok) a tovább feldolgozásra hozzáférhetően, a különböző méretek szerint válogatva kerülnek raktározásra.

Ezáltal a szükséges mennyiség és típus időveszteség nélkül eljuttathatók a termelési folyamatba.

Erre a feladatra különösen a kompakt karos állványok alkalmasak. A változó körülményekhez igazítható nagy teherbírás és állítható karszint rendszer teljesíti a közvetlen hozzáféréssel és alacsony helyigénnyel összekötött gazdaságos raktározás feltételeit.

Az OHRA könnyen hozzáférhető és csekély helyigényű robusztus tároló és polcrendszereket tervez, gyárt és szerel. A kézzel kezelhető konzolos polctól pl. konyhai munkapultok tárolására szolgáló komplett polccsarnokig az OHRA minden szerkezeti elemet szállít - rendelésre statikával, polcokat kiszolgáló eszközökkel és az összes tartozékkel együtt.

Ajánlatkérés


Automatikus raktárrendszerek

Raktároptimalizálások a be- és kiraktározási folyamatok részbeni és teljes automatizálásával . Az áru az emberhez » elvnek megfelelően magas komissziózói igények esetén megemelkedik a kiszolgálási szükséglet.. Igény szerint egész csomagok, vagy egyes darabok is kivehetőek és az átadó állomáshoz szállíthatóak

 • Legmagasabb forgási teljesítmény komissziózási megrendelések esetén
 • A kézitől a teljesen automatizált vezérlésig bármikor bővíthető
 • Modulonkénti kapcsolat az ERP szoftverrel
 • Több folyosó kiszolgálása egy állványkiszolgáló eszközzel a kanyartechnikának köszönhetően
 • Ezáltal csökkenő befektetési költségek, optimális ár/teljesítmény arány

Raklapos állvány

Az OHRA raklapállványok a robusztus építési módnak köszönhetően a szokványos lemez raklapállványokkal szemben egyedülállóak, és a statikai terhelés tekintetében előnyősebbek. A melegen hengerelt acélprofilok szerkezet tartó egységként történő használata raktárának fontos biztonsági tényezőkkel bír, különösen azokon a területeken, ahol a személyzet, és a vevők is mozognak. A polcok emellett gazdaságosak, mivel a nagy rekesztávok következtében kevesebb alkatrészre van szükség.

Ajánlatkérés


Tároló galériák

Az OHRA tároló galériái sokoldalúan használhatók. Kiegészítő raktár- vagy komissziózási, illetve értékesítési területként vagy munkahelyként is szolgálhat - számtalan kialakítási lehetőség közül lehet választani. Az önhordó szerkezet egyedileg alakítható a meglévő csarnok adottságaihoz, költséghatékony megoldás a raktározási terület növelésére.

 • Terhelhetőség a vevő igényei alapján ,  250-1000 kg között
 • Tartó oszlopok távolsága: max. 20 m fesztávolsággal
 • Dinamikus terhelésre pl. targoncával történő közlekedésre is alkalmas
 • Akár. 5 szinten is.

Ajánlatkérés

Referenciák a fa- és bútoripar részére

erform
Superwood
J. Stocker Fensterbau AG,
Hagebau Schneider
Fikszo
erform

erform

Magasfényű lemezek hatékonyabb tárolása

Sikertörténetre

Superwood

Superwood

Kompakt, esőtől védett tárolás a gyártócsarnok közelében

Sikertörténetre

J. Stocker Fensterbau AG,

J. Stocker Fensterbau AG,

Az OHRA új, mozgatható állványrendszere lehetővé teszi a J. Stocker Fensterbau AG számára, hogy minimális többlet helyigénnyel jelentősen megnövelje fűrészárú-tárolási kapacitását.

Sikertörténetre

Hagebau Schneider

Hagebau Schneider

A Jos. Schneider GmbH cég az OHRA raklaptároló és karos állványainak alkalmazásával valósította meg a kertészeti és fából készült cikkek értékesítésére szolgáló új, Drive-In rendszerű Hagebaumarkt barkácsáruházát a bajorországi Dorfenben. 

Sikertörténetre