Ugrás a fő tartalomra

OHRA ágazati megoldások Bútor és faipar

Tanácsadási

Ágazatspecifikus raktárrendszerek az Ön termékei számára

A bútor és faiparban a speciális, ágazatra jellemző tárolási technika és a gazdaságos raktározás a fontos. Raklapos, tekercses és szálanyagokkat kell nagy mennyiségben helytakarékosan tárolni. Az OHRA erre a különleges raktározási módra, a bútorípar igényeire specializálódott állványrendszereket kínál:

 • Optimális helykihasználás
 • A közlekedési utak optimális kialakítása
 • Hosszú élettartam, a kiváló minőség révén
 • Illeszkedés a gyártási folyamathoz
 • Testre szabott rendszertechnika

TanácsadásTájékoztató anyag letöltése


Karos állványok

A bútor és faiparban a nagyon nehéz és változó méretű raklapos áruk helyes tárolása fontos szerepet játszik.

Az áru beérkezésekor a nyersanyagok (pl. bútorlapok vagy MDF-lapok) a tovább feldolgozásra hozzáférhetően, a különböző méretek szerint válogatva kerülnek raktározásra.

Ezáltal a szükséges mennyiség és típus időveszteség nélkül eljuttathatók a termelési folyamatba.

Erre a feladatra különösen a kompakt karos állványok alkalmasak. A változó körülményekhez igazítható nagy teherbírás és állítható karszint rendszer teljesíti a közvetlen hozzáféréssel és alacsony helyigénnyel összekötött gazdaságos raktározás feltételeit.

Az OHRA könnyen hozzáférhető és csekély helyigényű robusztus tároló és polcrendszereket tervez, gyárt és szerel. A kézzel kezelhető konzolos polctól pl. konyhai munkapultok tárolására szolgáló komplett polccsarnokig az OHRA minden szerkezeti elemet szállít - rendelésre statikával, polcokat kiszolgáló eszközökkel és az összes tartozékkel együtt.

Ajánlatkérés


Automatikus raktárrendszerek

Raktároptimalizálások a be- és kiraktározási folyamatok részbeni és teljes automatizálásával . Az áru az emberhez » elvnek megfelelően magas komissziózói igények esetén megemelkedik a kiszolgálási szükséglet.. Igény szerint egész csomagok, vagy egyes darabok is kivehetőek és az átadó állomáshoz szállíthatóak

 • Legmagasabb forgási teljesítmény komissziózási megrendelések esetén
 • A kézitől a teljesen automatizált vezérlésig bármikor bővíthető
 • Modulonkénti kapcsolat az ERP szoftverrel
 • Több folyosó kiszolgálása egy állványkiszolgáló eszközzel a kanyartechnikának köszönhetően
 • Ezáltal csökkenő befektetési költségek, optimális ár/teljesítmény arány

Raklapos állvány

Az OHRA raklapállványok a robusztus építési módnak köszönhetően a szokványos lemez raklapállványokkal szemben egyedülállóak, és a statikai terhelés tekintetében előnyősebbek. A melegen hengerelt acélprofilok szerkezet tartó egységként történő használata raktárának fontos biztonsági tényezőkkel bír, különösen azokon a területeken, ahol a személyzet, és a vevők is mozognak. A polcok emellett gazdaságosak, mivel a nagy rekesztávok következtében kevesebb alkatrészre van szükség.

Ajánlatkérés


Tároló galériák

Az OHRA tároló galériái sokoldalúan használhatók. Kiegészítő raktár- vagy komissziózási, illetve értékesítési területként vagy munkahelyként is szolgálhat - számtalan kialakítási lehetőség közül lehet választani. Az önhordó szerkezet egyedileg alakítható a meglévő csarnok adottságaihoz, költséghatékony megoldás a raktározási terület növelésére.

 • Terhelhetőség a vevő igényei alapján ,  250-1000 kg között
 • Tartó oszlopok távolsága: max. 20 m fesztávolsággal
 • Dinamikus terhelésre pl. targoncával történő közlekedésre is alkalmas
 • Akár. 5 szinten is.

Ajánlatkérés

Referenciák a fa- és bútoripar részére

J. Stocker Fensterbau AG,
Fehr
Walker Timber Ltd.
Hagebau Schneider
Superwood
J. Stocker Fensterbau AG,

J. Stocker Fensterbau AG,

Az OHRA új, mozgatható állványrendszere lehetővé teszi a J. Stocker Fensterbau AG számára, hogy minimális többlet helyigénnyel jelentősen megnövelje fűrészárú-tárolási kapacitását.

Sikertörténetre

Fehr

Fehr

A Robert Fehr AG cég (Andelfingen, Svájc) új üzemi épületének központi része egy akár 6000 milliméter hosszú és 2500 milliméter széles fa építőlemezek számára készült, teljesen automata raktárrendszer.

Sikertörténetre

Walker Timber Ltd.

Walker Timber Ltd.

Magas teherbírás, raktársíkok állíthatósága

Sikertörténetre

Hagebau Schneider

Hagebau Schneider

A Jos. Schneider GmbH cég az OHRA raklaptároló és karos állványainak alkalmazásával valósította meg a kertészeti és fából készült cikkek értékesítésére szolgáló új, Drive-In rendszerű Hagebaumarkt barkácsáruházát a bajorországi Dorfenben. 

Sikertörténetre

Superwood

Superwood

Kompakt, esőtől védett tárolás a gyártócsarnok közelében

Sikertörténetre