Ugrás a fő tartalomra

OHRA ágazati megoldások Asztalos és fűrészüzemek

Tanácsadás

Ágazatspecifikus raktárrendszerek

Korunk egyre növekvő igényeit, felgyorsult sebességét figyelembe véve nagy kihívást jelent a munkafolyamatok optimalizálása. Egyedi, költséghatékony megoldást jelent az OHRA állványrendszerek alkalmazása a munkafolyamatok kiszolgálására. Az OHRA állványrendszer segít a megfelelő munkaanyag szelektív és könnyen elérhető tárolásában a munkaállomás mellett. Az alapanyag keresése, hozzáférésének lehetetlensége megszűnik az OHRA állvány alkalmazásával, így helyet, időt és költséget takaríthat meg.

  • Gyors Egyszerű hozzáférés minden anyaghoz
  • Az összes anyagméret helytakarékos tárolása
  • Értékes munkaidő megtakarítása
  • Kiváló minőség – hosszú élettartam

TanácsadásTájékoztató anyag letöltése


Karos állványrendszerek

A karos állványrendszerek idő- és költséghatékonyak. Termékei és alapanyagai tisztán, biztonságosan és áttekinthetően osztályozva tárolhatók modell, szín vagy méret szerint. Az OHRA karos állványrendszereivel maximális szervezettséget érhet el! Ne vesztegessen több időt a megfelelő tételek keresésével: az OHRA karos állványrendszerrel azonnal megtalálhatja, amit keres. Az egyedileg állítható tárolószintek, valamint a karos állványrendszer karcsú szerkezete révén maximális tárolóhely érhető el nagyon kis felületen. Optimise work flows in small operations. Maintain direct access to all your goods. Hot-rolled steel profiles instead of thin sheet metal allow for high load capacities.

Ajánlatkérés


Függőleges állványrendszerek

Sokféle árutípus, például lécek, profilok, rudak vagy csövek esetében jelentenek tökéletes és vevőbarát megoldást a függőleges állványok. A különböző típusok és méretek osztályozva és hozzáférhető módon mutathatók be raktárban vagy a bemutatótérben. Forgácslapok közvetlenül a vágóterületen történő függőleges tárolásához az OHRA bútorlapállványa jelenti az ideális megoldást. A zártszelvény profilokból álló modulos rendszer kiforrott és hosszú élettartamú. A könnyen elvégezhető be- és kiraktározáshoz a rekeszek görgőkkel vannak ellátva.

Ajánlatkérés


Tárológalériák

Tárológalériákkal megduplázhatja a meglévő csarnokának alapterületét! Állványaink egyedi lehetőséget biztosítanak tárolási kapacitásának növelésére tárológalériával kombinálva.

  • Alap és kiegészítő tartozékok széles választéka.
  • Magas fesztávokkal a galéria alatti nagyobb hely biztosítása érdekében
  • Állványrendszerek és tárológalériák szinte végtelen kombinációi lehetségesek.

Ajánlatkérés

Referenciák Fakereskedők részére

Gerbrich
Trend Hout
Bauking
Torsten Schmidt faipari vállalat
Gerbrich

Gerbrich

A cseh ajtógyártó, Gerbrich, az OHRA karos állványainak használatával kis területen is nagy tárolási kapacitást tudott kialakítani a termeléséhez. Az állványrendszer az áruk gyors kezelésének és a készlet jó áttekinthetőségének köszönhetően hatékony raktározási folyamatokat is lehetővé tesz, és ezáltal biztosítja a gyártás megbízható ellátását a szükséges anyagokkal, például forgácslapokkal vagy burkolólapokkal.

Sikertörténetre

Trend Hout

Trend Hout

A Trendhout, az exkluzív kerti fészerek holland specialistája, OHRA állványrendszerekkel szerelte fel új logisztikai központját Hattemerbroekben. A rendszer kialakításakor a fő szempont az volt, hogy a lehető legnagyobb tárolókapacitást hozzák létre a rendelkezésre álló helyen. Az OHRA mindössze két hét alatt hat teljesen megrakott teherautónyi acélmennyiséget épített be – az eredmény egy 390 folyóméternyi karos állványrendszer és 1422 raklap tárolására alkalmas tárolóhely lett. Ennek eredményeképpen a Trendhout jelentősen javítani tudta üzemviteli hatékonyságát és a komissiózási időráfordítást, a készletszintek áttekinthetők lettek, a szállítási megbízhatóság pedig javult.

Sikertörténetre

Bauking

Bauking

A BAUKING építőanyag-kereskedő vállalat lorupi székhelyén a vásárlók mostantól minden faárut központi helyen találnak meg az új, karos állványokból épített OHRA állványcsarnokban. A korábbi raktározási megoldáshoz képest ez az állványrendszer lényegesen nagyobb tárolási kapacitást is biztosít, így a BAUKING több különböző terméket tud tárolni. A projekttervezés egyik kihívása a kültéri tárolóterület vízelvezetésénél a két irányban 0,7 százalékos lejtésszög volt. A lejtés kiegyenlítése érdekében az OHRA speciális tetőkonstrukciót tervezett: Az állványsorok tetőkarjai nem kapcsolódnak egymáshoz, hanem marad közöttük egy 10 cm-es „rés”. Ezt egy rugalmasan rögzített tetőszegély takarja el. Így nemcsak a belső tér marad szárazon, hanem az egyes állványsorok sem adják át a feszültségeket és a rezgéseket.

 

Sikertörténetre

Torsten Schmidt faipari vállalat

Torsten Schmidt faipari vállalat

Az OHRA a türingiai székhelyű Torsten Schmidt faipari vállalat számára olyan karos állványraktárat alakított ki, amely nemcsak nagyobb helyet biztosít a farostlemezeknek és a tömörfának, hanem napelemparkkal ellátott tetővel is rendelkezik

Sikertörténetre

Damar

Rakfelület tökéletes kihasználása
 

Sikertörténetre