Ugrás a fő tartalomra

OHRA ágazati megoldások Asztalos és fűrészüzemek

Tanácsadás

Ágazatspecifikus raktárrendszerek az Ön termékei számára

Korunk egyre növekvő igényeivel felgyorsult sebességével nagy kihívást jelent a munkafolyamatok optimalizálására. Egyedi költséghatékony megoldás az OHRA állványrendszerek alkalmazása a munkafolyamatok kiszolgálására. Az OHRA állványrendszer segít a megfelelő munkaanyag szelektív és könnyen elérhető tárolásában a munkaállomás mellett. Az alapanyag keresése, hozzáférésének lehetetlensége megszűnik az OHRA állvány alkalmazássával, így helyet, időt és költséget takarít meg.

  • Gyors hozzáférés minden anyaghoz
  • Az összes anyagméret egyszeruű tárolása
  • Időmegtakarítás a munkafolyamatot tekintve
  • Megbízható hosszú élettartamú minőség.

TanácsadásTájékoztató anyag letöltése


Karos állványrendszerek

A karos állványrendszerek költséghatékonyak, mert termékei és alapanyagai tisztán, biztonságosan és áttekinthetően osztályozva kerülnek tárolásra. Ne töltsön több időt az alapanyagok keresésével, használjon OHRA karos állványrendszert Az egyedileg állítható tárolószintek, a karos állványrendszer karcsú építési módja azonnal megoldja tárolási problémáit 

AjánlatkérésFüggőleges szálanyag tároló állvány

Sokféle áruk, így például lécek, profilok, rudak vagy csövek esetében a vertikális polcok tökéletes és vevőbarát megoldást jelentenek. Különböző típusok és méretek osztályozva és hozzáférhető módon mutathatók be raktárban vagy a bemutatótéren. Forgácslapok közvetlenül vágóterületen történő álló tárolásához nincs jobb megoldás, mint az OHRA bútorlapállványa. A zártszelvény profilokból álló modulos rendszer fejlett és hosszú élettartamú. A könnyen elvégezhető be- és kiraktározáshoz a rekeszek görgőkkel vannak ellátva.

Ajánlatkérés


Tároló galériák

Tároló galériákkal megduplázhatja a meglévő csarnokának alapterületét! Állványaink egyedi lehetőséget biztosítanak tárolási kapacitásának növelésére tároló galériával kombinálva.

  • Alap és kiegészítő tartozékok széles választéka.
  • Magas fesztávokkal a galéria alatti nagyobb hely biztosítása érdekében
  • Állványrendszerek és tároló galériák szinte végtelen kombinációi lehetségesek.

Ajánlatkérés

Referenciák Fakereskedők részére

Torsten Schmidt faipari vállalat
Torsten Schmidt faipari vállalat

Torsten Schmidt faipari vállalat

Az OHRA a türingiai székhelyű Torsten Schmidt faipari vállalat számára olyan karos állványraktárat alakított ki, amely nemcsak nagyobb helyet biztosít a farostlemezeknek és a tömörfának, hanem napelemparkkal ellátott tetővel is rendelkezik

Sikertörténetre

Damar

Rakfelület tökéletes kihasználása
 

Sikertörténetre