Ugrás a fő tartalomra

OHRA ágazati megoldások Asztalos és fűrészüzemek

Tanácsadás

Ágazatspecifikus raktárrendszerek az Ön termékei számára

Korunk egyre növekvő igényeivel felgyorsult sebességével nagy kihívást jelent a munkafolyamatok optimalizálására. Egyedi költséghatékony megoldás az OHRA állványrendszerek alkalmazása a munkafolyamatok kiszolgálására. Az OHRA állványrendszer segít a megfelelő munkaanyag szelektív és könnyen elérhető tárolásában a munkaállomás mellett. Az alapanyag keresése, hozzáférésének lehetetlensége megszűnik az OHRA állvány alkalmazássával, így helyet, időt és költséget takarít meg.

  • Gyors hozzáférés minden anyaghoz
  • Az összes anyagméret egyszeruű tárolása
  • Időmegtakarítás a munkafolyamatot tekintve
  • Megbízható hosszú élettartamú minőség.

TanácsadásTájékoztató anyag letöltése


Karos állványrendszerek

A karos állványrendszerek költséghatékonyak, mert termékei és alapanyagai tisztán, biztonságosan és áttekinthetően osztályozva kerülnek tárolásra. Ne töltsön több időt az alapanyagok keresésével, használjon OHRA karos állványrendszert Az egyedileg állítható tárolószintek, a karos állványrendszer karcsú építési módja azonnal megoldja tárolási problémáit 

AjánlatkérésFüggőleges szálanyag tároló állvány

Sokféle áruk, így például lécek, profilok, rudak vagy csövek esetében a vertikális polcok tökéletes és vevőbarát megoldást jelentenek. Különböző típusok és méretek osztályozva és hozzáférhető módon mutathatók be raktárban vagy a bemutatótéren. Forgácslapok közvetlenül vágóterületen történő álló tárolásához nincs jobb megoldás, mint az OHRA bútorlapállványa. A zártszelvény profilokból álló modulos rendszer fejlett és hosszú élettartamú. A könnyen elvégezhető be- és kiraktározáshoz a rekeszek görgőkkel vannak ellátva.

Ajánlatkérés


Tároló galériák

Tároló galériákkal megduplázhatja a meglévő csarnokának alapterületét! Állványaink egyedi lehetőséget biztosítanak tárolási kapacitásának növelésére tároló galériával kombinálva.

  • Alap és kiegészítő tartozékok széles választéka.
  • Magas fesztávokkal a galéria alatti nagyobb hely biztosítása érdekében
  • Állványrendszerek és tároló galériák szinte végtelen kombinációi lehetségesek.

Ajánlatkérés

Referenciák Fakereskedők részére

Bauking
Torsten Schmidt faipari vállalat
Bauking

Bauking

A BAUKING építőanyag-kereskedő vállalat lorupi székhelyén a vásárlók mostantól minden faárut központi helyen találnak meg az új, karos állványokból épített OHRA állványcsarnokban. A korábbi raktározási megoldáshoz képest ez az állványrendszer lényegesen nagyobb tárolási kapacitást is biztosít, így a BAUKING több különböző terméket tud tárolni. A projekttervezés egyik kihívása a kültéri tárolóterület vízelvezetésénél a két irányban 0,7 százalékos lejtésszög volt. A lejtés kiegyenlítése érdekében az OHRA speciális tetőkonstrukciót tervezett: Az állványsorok tetőkarjai nem kapcsolódnak egymáshoz, hanem marad közöttük egy 10 cm-es „rés”. Ezt egy rugalmasan rögzített tetőszegély takarja el. Így nemcsak a belső tér marad szárazon, hanem az egyes állványsorok sem adják át a feszültségeket és a rezgéseket.

 

Sikertörténetre

Torsten Schmidt faipari vállalat

Torsten Schmidt faipari vállalat

Az OHRA a türingiai székhelyű Torsten Schmidt faipari vállalat számára olyan karos állványraktárat alakított ki, amely nemcsak nagyobb helyet biztosít a farostlemezeknek és a tömörfának, hanem napelemparkkal ellátott tetővel is rendelkezik

Sikertörténetre

Damar

Rakfelület tökéletes kihasználása
 

Sikertörténetre