Ugrás a fő tartalomra

OHRA ágazati megoldások Alumínium és műanyag

Tanácsadás

Ágazatspecifikus raktárrendszerek

Tetszőleges profilú, hosszúságú és minőségű alumínium, és műanyag szálanyagok tárolására kiváló megoldást jelent a karos állványrendszer. A karos állványrendszeren helytakarékosan és tárolhatók az alumínium- és műanyagprofilok, PVC-csövek és -panelek, lejtőcsövek, ablakkeretek, ereszcsatornák és különféle szálanyagok.

A tárolási lehetőségeket tartozékok széles választéka teszi egyedivé. Ezek közé tartoznak például az anyagelválasztó szintosztók vagy a tárolt árukat jelölő címkék és táblák. A leggazdaságosabb és legkompaktabb tárolás terjedelmes vagy terjedelmes árukhoz kis alapterületen.

TanácsadásDownload

Effective warehouse systems by RBB Aluminium


Karos állványrendszerek

Optimális tárolórendszer termelőüzemek, alapanyag-kereskedelem vagy csomagküldő szolgáltatók raktárai számára. A rugalmas, állítható magasságú karok ütközések esetén felfelé és oldalirányban kitérnek, így a rendszer csökkenti az áru károsodásának lehetőségét. Minden karos állványrendszert a vevő igényeinek megfelelően, a raktározandó termékhez illesztve készítünk, szállítunk és kérésre telepítünk. Az OHRA karos állványrendszerek tartósak és stabilak!

A karos állványrendszerek teherhordó elemeinek robusztus, melegen hengerelt acélprofiljai biztosítják termékeinek biztonságos tárolását. Az oszlopok és a konzolos karok kiváló minősége hosszú élettartamú és gazdaságos megoldást garantál az ipari üzemek és feldolgozóközpontok raktározásához. Határozottan nem fémlemez! Az OHRA konzolos állványrendszerek hosszú távú használatra készültek. A vékony fémlemezek helyett melegen hengerelt acélprofilok használata nagy teherbírást tesz lehetővé a karcsú építési profil megtartása mellett. Így nagy tárolókapacitás érhető el minimális alapterület mellett.

Ajánlatkérés


Mobil állványrendszerek

A hagyományos állványrendszereket mozgó alvázra szerelik, amelyek görgők segítségével tolhatók össze. A be- és kitároláshoz szükséges folyosót távirányítással vezérelt meghajtás nyitja meg.

Ajánlatkérés


Tetővel és falburkolattal ellátott állványcsarnokok

Egy új raktárcsarnok megépítése során döntő tényező a ráfordítás és a haszon aránya. Az OHRA állványcsarnokai tökéletesen ötvözik a szükséges épületfunkciókat a hagyományos polcrendszer előnyeivel. Több, mint 1000 megépített állványcsarnok, amelyek megtérülnek! Az OHRA tető- és falburkolattal ellátott állványcsarnokaihoz nincs szükség önálló épületszerkezetekre. Tartószerkezetként a tárolt árunak megfelelően méretezett raklap- és karos állványrendszereink szolgálnak. Számtalan kiviteli változat teszi lehetővé az Ön szükségleteihez való 100%-os alkalmazkodást. Generálkivitelezést vállalunk: tervezés, szerkesztés, statika az acélszerkezethez és az alaphoz, gyártás, szállítás és telepítés. Ezáltal is segítünk a költségek figyelemmel követésében.


Tároló galériák és polcgalériák

A meglévő belmagasság optimális, hatékony kihasználása. Az OHRA tárológalériái sokoldalúan használhatók alumínium- és műanyag-feldolgozó üzemekben. Az önhordó szerkezet kiegészítő raktárterületként vagy szerelőállásként is használható, és bármely meglévő csarnokba beépíthető a csarnok adottságainak megfelelően. A meglévő belmagasság teljes mértékben kihasználható. A robusztus felépítésnek és az OHRA moduláris rendszerének köszönhetően a tárológalériából és integrált állványrendszerből álló kombinációk végtelen lehetősége áll rendelkezésre.

Ajánlatkérés

Referenciák alumínium és műanyag termékekhez

Albixon
Corswarem NV
RBB Aluminium
Ronge Profil
Albixon

Albixon

Az ALBIXON vállalat, az úszómedencék és medencefedések Európában piacvezető gyártója az OHRA tetős karos állványaival bővítette a raktárkapacitását. Itt alumínium profilokat tárolnak raklapokon, a raklapok hossza 5–12 méter, a súly pedig 500–1200 kg. Az új állványrendszerrel nemcsak helyet, hanem költségeket is megtakarít a vállalat: Elkerülhető a felesleges anyagmozgatás, növekszik a raktáron belüli szállítás hatékonysága, és csökken a tárolt árukban keletkező károk kockázata is. Az időjárás elleni védelemnek köszönhetően a minőségellenőrzési költségek is alacsonyabbá válnak. A tárolt áruk megfelelő átláthatósága révén jelentősen egyszerűsödik a leltározás is.

Sikertörténetre

Corswarem NV

Corswarem NV

Auf sehr geringer Grundfläche ein hohes Lagervolumen.

Sikertörténetre

Sistema

Hosszú tárgyak raktára az alumínium ablakprofilokhoz

Sikertörténetre

RBB Aluminium

RBB Aluminium

Az RBB Aluminium AG cég az Eifel hegységben található Wallscheidben, ahol a vállalat fő telephelye is áll, egy további raktárcsarnokot épített, amelyben legfeljebb 6 m hosszú alumínium profilokat tárol. 

Sikertörténetre

Ronge Profil

Ronge Profil

Az Alfeld an der Leiné-ben működő Ronge Profil GmbH új gyártóüzemében a fém homlokzati elemek gyártásához szükséges 300-400 tonnányi lemezt OHRA karos állványokon tárolják. 

Sikertörténetre