Ugrás a fő tartalomra

OHRA ágazati megoldások Alumínium és műanyag

Tanácsadás

Ágazatspecifikus raktárrendszerek

Tetszőleges profilú, hosszúságú és minőségű alumínium, és műanyag szálanyagok tárolására kiváló megoldást jelent a karos állványrendszer. A karos állványrendszeren helytakarékosan és tárolhatók az alumínium- és műanyagprofilok, PVC-csövek és -panelek, lejtőcsövek, ablakkeretek, ereszcsatornák és különféle szálanyagok.

A tárolási lehetőségeket tartozékok széles választéka teszi egyedivé. Ezek közé tartoznak például az anyagelválasztó szintosztók vagy a tárolt árukat jelölő címkék és táblák. A leggazdaságosabb és legkompaktabb tárolás terjedelmes vagy terjedelmes árukhoz kis alapterületen.

TanácsadásDownload

Effective warehouse systems by RBB Aluminium


Karos állványrendszerek

Optimális tárolórendszer termelőüzemek, alapanyag-kereskedelem vagy csomagküldő szolgáltatók raktárai számára. A rugalmas, állítható magasságú karok ütközések esetén felfelé és oldalirányban kitérnek, így a rendszer csökkenti az áru károsodásának lehetőségét. Minden karos állványrendszert a vevő igényeinek megfelelően, a raktározandó termékhez illesztve készítünk, szállítunk és kérésre telepítünk. Az OHRA karos állványrendszerek tartósak és stabilak!

A karos állványrendszerek teherhordó elemeinek robusztus, melegen hengerelt acélprofiljai biztosítják termékeinek biztonságos tárolását. Az oszlopok és a konzolos karok kiváló minősége hosszú élettartamú és gazdaságos megoldást garantál az ipari üzemek és feldolgozóközpontok raktározásához. Határozottan nem fémlemez! Az OHRA konzolos állványrendszerek hosszú távú használatra készültek. A vékony fémlemezek helyett melegen hengerelt acélprofilok használata nagy teherbírást tesz lehetővé a karcsú építési profil megtartása mellett. Így nagy tárolókapacitás érhető el minimális alapterület mellett.

Ajánlatkérés


Mobil állványrendszerek

A hagyományos állványrendszereket mozgó alvázra szerelik, amelyek görgők segítségével tolhatók össze. A be- és kitároláshoz szükséges folyosót távirányítással vezérelt meghajtás nyitja meg.

Ajánlatkérés


Tetővel és falburkolattal ellátott állványcsarnokok

Egy új raktárcsarnok megépítése során döntő tényező a ráfordítás és a haszon aránya. Az OHRA állványcsarnokai tökéletesen ötvözik a szükséges épületfunkciókat a hagyományos polcrendszer előnyeivel. Több, mint 1000 megépített állványcsarnok, amelyek megtérülnek! Az OHRA tető- és falburkolattal ellátott állványcsarnokaihoz nincs szükség önálló épületszerkezetekre. Tartószerkezetként a tárolt árunak megfelelően méretezett raklap- és karos állványrendszereink szolgálnak. Számtalan kiviteli változat teszi lehetővé az Ön szükségleteihez való 100%-os alkalmazkodást. Generálkivitelezést vállalunk: tervezés, szerkesztés, statika az acélszerkezethez és az alaphoz, gyártás, szállítás és telepítés. Ezáltal is segítünk a költségek figyelemmel követésében.


Tároló galériák és polcgalériák

A meglévő belmagasság optimális, hatékony kihasználása. Az OHRA tárológalériái sokoldalúan használhatók alumínium- és műanyag-feldolgozó üzemekben. Az önhordó szerkezet kiegészítő raktárterületként vagy szerelőállásként is használható, és bármely meglévő csarnokba beépíthető a csarnok adottságainak megfelelően. A meglévő belmagasság teljes mértékben kihasználható. A robusztus felépítésnek és az OHRA moduláris rendszerének köszönhetően a tárológalériából és integrált állványrendszerből álló kombinációk végtelen lehetősége áll rendelkezésre.

Ajánlatkérés

Referenciák alumínium és műanyag termékekhez

Adamet
Investzal
Albixon
Corswarem NV
Adamet

Adamet

Az Adamet-Niemet fém nagykereskedés az OHRA állványaira cserélte az eddigi tárolási koncepcióját: csaknem 8570 mm magas karos állványok váltották fel a padlón tárolást és az alacsony állványokat. A karok teherbírása 500–600 kg, a tárolás 16 tárolási szinten, valósul meg. Így nemcsak a raktárkapacitás bővülhetett, hanem a be- és kitárolási folyamatok is gyorsabbá váltak, valamint nőtt a gyártás hatékonysága. Továbbá a rugalmas, állítható magasságú OHRA állványok karjai ütközéskor felfelé és oldalirányba mozognak. Így védik a termékeket a sérülésektől.

Sikertörténetre

Investzal

Investzal

Az 5 tonnás tekercsek tárolására a magyar Invesztál vállalat az OHRA 19,9 m hosszú raklapos állványait választotta. A nagy teherbírású állványt a raklapokon tárolt tekercsek egyedi méreteinek megfelelően alakították ki. Korábban a vállalat a padlón és egy standard állványon oldotta meg a tárolást; ehhez képest az új polcokkal egyszerűbb, megbízhatóbb és gyorsabb lett a tekercsekhez való hozzáférés. Továbbá a részben színes és horganyzott tekercsek károsodása is minimálisra csökkenthető.

Sikertörténetre

Albixon

Albixon

Az ALBIXON vállalat, az úszómedencék és medencefedések Európában piacvezető gyártója az OHRA tetős karos állványaival bővítette a raktárkapacitását. Itt alumínium profilokat tárolnak raklapokon, a raklapok hossza 5–12 méter, a súly pedig 500–1200 kg. Az új állványrendszerrel nemcsak helyet, hanem költségeket is megtakarít a vállalat: Elkerülhető a felesleges anyagmozgatás, növekszik a raktáron belüli szállítás hatékonysága, és csökken a tárolt árukban keletkező károk kockázata is. Az időjárás elleni védelemnek köszönhetően a minőségellenőrzési költségek is alacsonyabbá válnak. A tárolt áruk megfelelő átláthatósága révén jelentősen egyszerűsödik a leltározás is.

Sikertörténetre

Corswarem NV

Corswarem NV

Auf sehr geringer Grundfläche ein hohes Lagervolumen.

Sikertörténetre

Sistema

Hosszú tárgyak raktára az alumínium ablakprofilokhoz

Sikertörténetre