Ugrás a fő tartalomra

OHRA ágazati megoldások Ágazatspecifikus raktárrendszerek az Ön termékei számára

Tanácsadás

Szaküzletek, bemutató termek

Különféle ágazati alkalmazásokhoz, valamint méretekhez és súlyokhoz az OHRA megfelelő tárolórendszert kínál  termékei professzionális és felhasználóbarát tárolására, raktározására. Az ágazati piacok szerint tagolt választékunk igen széles, és ügyfeleink igényeihez igazodik. 

Választhat lécekhez és egyéb hosszú árukhoz kialakított tárolórekeszeink, raklapos állványaink vagy akár esztétikus eladótéri emeletes tárolóplatformjaink közül. Szabadtéri tároláshoz az OHRA tetővel védett tároló- és állványrendszereket kínál. Az állványokat igény szerint korrózió ellen tűzihorganyzással védjük.

TanácsadásTájékoztató anyag letöltése


Raklapos Állványrendszer

Barkácsáruházaknak, kertészeti központoknak, vagy festékkereskedőknek nehéz árukhoz, például faáruk, festékek, szerszámok, homok- és cementzsákok, alkalmas tárolási megoldásokra van szükségük. Az OHRA különféle állványrendszereket kínál ezen alkalmazási területekhez. Állványaink melegen hengerelt acélprofilokból állnak, éppen ezért magas terhelés esetén hatékonyak és biztonságosak. A személyzet vagy a vevők mozgásterében elengedhetetlenek ezek a feltételek.. A magas minőség hosszú élettartamotés emellett gazdaságos megoldást kínál raktárjához.

Ajánlatkérés


Karos állványrendszerek

A karos állványrendszer különösen hosszú, nehéz vagy terjedelmes áruk ideális tároló rendszere. A melegen hengerelt acélprofilokat alkalmazó kivitelnek köszönhetően az OHRA karos állványrendszer csekély alapterületen is magas tárolási kapacitást biztosít. Zavaró, köztes támasztó oszlopok nélküli, végigfutó tároló szintek lehetővé teszik a különböző áruméretek és áruféleségek egy szinten való tárolását. A rugalmas, állítható magasságú karok targoncavillák ütközése következtében kitérnek, így védve az állványt és áruját a károsodásoktól. Az OHRA karos állványrendszereket raktárjához és tárolt árujához illően, a vevői igényeknek megfelelően készítjük és szinterezett bevonattal látjuk el.

Az állványrendszerek bel- és kültéren is felállíthatók.

Ajánlatkérés


Függőleges tároló állvány

Sokféle áruk, például lécek, profilok, rudak vagy csövek esetében a függőleges állvány tökéletes és vevőbarát tárolási módot képeznek. A különböző típusok és méretek osztályozva és elérhető módon mutathatók be a raktárban vagy az értékesítő helyiségben.

Ajánlatkérés


Tároló Galéria

Az üzlethelyiségének minden négyzetmétere pénzbe kerül. Ezért használják ki optimálisan a belmagasságot és teremtsenek kiegészítő raktárterületet, a rendelkezésre álló épületállományon végzett változtatások nélkül.
Az önhordó szerkezet minden létező csarnokba betervezhető és egyedileg hozzáigazítható a helyiségek adottságaihoz. A tehertartó elemek melegen hengerelt acélprofilokból készülnek, a robusztus építésmód akár 1000 kg/nm standard hasznos terheket tesz lehetővé számunkra. A követelményektől függően nagyobb, hasznos terheléssel is tervezhetőek. Az OHRA tároló galériái sokoldalú felhasználást tesznek lehetővé.: kiegészítő raktárterületként, komissziózási zónaként, eladótérként vagy munkahelyként.

Ajánlatkérés