Ugrás a fő tartalomra

OHRA ágazati megoldások Ágazatspecifikus raktárrendszerek az Ön termékei számára

Tanácsadás

Szaküzletek, bemutató termek

Az OHRA különféle ágazati alkalmazásokhoz, valamint méretekhez és súlyokhoz kínál megfelelő tárolórendszert a termékek professzionális és felhasználóbarát tárolására, raktározására. Az ágazati piacok szerint tagolt választékunk igen széles, és ügyfeleink igényeihez igazodik. 

Választhat lécekhez és egyéb hosszú árukhoz kialakított tárolórekeszeink, raklapos állványaink vagy akár esztétikus eladótéri emeletes tárolóplatformjaink közül. Szabadtéri tároláshoz az OHRA tetővel védett tároló- és állványrendszereket kínál. Az állványokat igény szerint korrózió ellen tűzihorganyzással védjük.

TanácsadásTájékoztató anyag letöltése


Raklapos állványrendszer

A barkácsáruházaknak, kertészeti központoknak, festékkereskedőknek megfelelő tárolási megoldásokra van szükségük a nehéz árukhoz, például faáruk, festékek, szerszámok, homok- és cementzsákok tárolására. Az OHRA különféle állványrendszereket kínál ezen alkalmazási területekhez. Állványaink melegen hengerelt acélprofilokból állnak, éppen ezért magas terhelés esetén is hatékonyak és biztonságosak. A személyzet vagy a vevők mozgásterében elengedhetetlenek ezek a feltételek. A magas minőség hosszú élettartamot és gazdaságos megoldást kínál az Ön raktára számára is.

Ajánlatkérés


Karos állványrendszerek

A karos állványrendszer különösen hosszú, nehéz vagy terjedelmes áruk ideális tárolórendszere. A melegen hengerelt acélprofilokat alkalmazó kivitelnek köszönhetően az OHRA karos állványrendszer csekély alapterületen is magas tárolási kapacitást biztosít. Zavaró, köztes támasztóoszlopok nélküli, végigfutó tároló szintek lehetővé teszik a különböző áruméretek és áruféleségek egy szinten történő tárolását. A rugalmas, állítható magasságú karok a targoncavillák ütközése következtében kitérnek, így védve az állványt és áruját a károsodásoktól. Az OHRA karos állványrendszereket a raktárhoz és a tárolt áruhoz illeszkedve, a vevői igényeknek megfelelően készítjük el, és szinterezett bevonattal látjuk el.

Az állványrendszerek bel- és kültéren is felállíthatók.

Ajánlatkérés


Függőleges tároló állvány

Sokféle árutípus, például lécek, profilok, rudak vagy csövek esetében a függőleges állvány jelenti a tökéletes és vevőbarát tárolási módot. A különböző típusok és méretek osztályozva és elérhető módon mutathatók be a raktárban vagy az értékesítő helyiségben.

Ajánlatkérés


Tárológaléria

Az üzlethelyiségek minden négyzetmétere pénzbe kerül. Ezért érdemes törekedni a belmagasság optimális kihasználására és kiegészítő raktárterület teremtésére, a rendelkezésre álló épületállományon végzett változtatások nélkül. Az önhordó szerkezet minden létező csarnokba betervezhető, és egyedileg hozzáigazítható a helyiségek adottságaihoz. A tehertartó elemek melegen hengerelt acélprofilokból készülnek, a robusztus építésmód pedig akár 1000 kg/nm standard hasznos terhet is lehetővé tesz. Az állványok a követelményektől függően nagyobb hasznos terheléssel is tervezhetőek. Az OHRA tárológalériái sokoldalú felhasználást tesznek lehetővé: kiegészítő raktárterületként, komissiózási zónaként, eladótérként vagy munkahelyként is alkalmazhatók.

Ajánlatkérés