Ugrás a fő tartalomra

OHRA ágazati megoldások Fakereskedelem

Tanácsadás

Ágazatspecifikus raktárrendszerek az Ön termékei számára

A faanyagok tárolása különösen sokoldalú és igényes feladat. Az OHRA több mint 40 éve alakítja a gazdaságos és áru kímélő állvány- és raktározási megoldásait.

Így találta fel és tökéletesítette az OHRA a szabadon mozgó kart, amely ma a faraktározás területén alap elvárásnak számít. A konzol ütközés esetén kitér, így megkíméli az értékes árut és állványt. Hosszú, nehéz vagy terjedelmes faanyagok tárolására a karos állvány az ideális megoldás. Teherbíró, de karcsú melegen hengerelt acélprofiljai révén az OHRA karos állvány sok anyagot képes tárolni kis alapterületen. Az faipar számára további állványfajtákat is kifejlesztettünk, például raklapos állványokat, álló rekeszeket, táblaanyag-tárolókat.  

TanácsadásTájékoztató anyag letöltése


Karos állványrendszerek

Hosszú, nehéz vagy terjedelmes alapanyagok, például OSB lemezek, forgácslapok vagy tömörfa anyagok ideális tárolórendszere. Az állítható magasságú karok ütközés esetén kitérnek, így védve termékeit sérülések ellen. Minden karos állványrendszert a vevo igényeinek megfelelően, a raktározott áruhoz követelményeihez igazodva készítünk, szállítunk és igény szerint szerelünk. Az OHRA karos állványrendszerek tartó elemeinek melegen hengerelt acélprofiljai az Ön termékeinek biztonságos tárolását teszik lehetővé. A tartóoszlopok és karok magas minősége hosszú élettartamot és ezáltal gazdaságos megoldást biztosít. Az OHRA karos állványrendszerek bel- és kültérben is felállíthatók. Fa termékek gazdaságos és optimális tárolását szolgálják az OHRA bevált és sikeres megoldásai, mint például a lekerekített terelők a karokon, abroncsvédők, nemesacél szerkezeti anyagok, szintezőcsavarok, a tárolási magasság könnyű állíthatósága, a hosszú élettartamú melegen hengerelt acél profilokból kialakított karcsú szerkezet, tartozékok széles választéka. Az OHRA karos állványai beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmasak.

Az előnyei:

 • Az állványtartó oszlopok és a karok, melegen hengerelt IPE acélprofilokból készülnek.
 • A karok 100mm-ként állíthatóak.
 • Rejtett rozsdaképződés nélkül
 • Kültéren tetővel, hátfallal és esőcsatornával ellátható
 • szinterezett és tűzihorganyzott kivitel a kültéren történő tároláshoz.

Ajánlatkérés


Raklapos állványok

Az OHRA raklapállványok a robusztus építési módnak köszönhetően a szokványos lemez raklapállványokkal szemben egyedülállóak, és a statikai terhelés tekintetében előnyősebbek. A melegen hengerelt acélprofilok szerkezet tartó egységként történő használata raktárának fontos biztonsági tényezőkkel bír, különösen azokon a területeken, ahol a személyzet, és a vevők is mozognak. A polcok emellett gazdaságosak, mivel a nagy rekesztávok következtében kevesebb alkatrészre van

 • szükség. Standard gerendahosszok 4500 mm-ig
 • Magas teherbírás: mezőteher max. 32 700 kg, gerendapár terhelhetőség max. 5100 kg (alap kivitelbenmegvalósítható)
 • Horganyzott kivitel a kültéri raktározáshoz
 • Választhatóan tetővel, falakkal vagy teljes állványcsarnokként

Ajánlatkérés


Függőleges szálanyag tartó állvány

Sokféle áruk, így például lécek, profilok, rudak vagy csövek esetében a vertikális polcok tökéletes és vevőbarát megoldást jelentenek. Különböző típusok és méretek osztályozva és hozzáférhető módon mutathatók be raktárban vagy a bemutatótéren. Forgácslapok közvetlenül vágóterületen történő álló tárolásához nincs jobb megoldás, mint az OHRA bútorlapállványa. A zártszelvény profilokból álló modulos rendszer fejlett és hosszú élettartamú. A könnyen elvégezhető be- és kiraktározáshoz a rekeszek görgőkkel vannak ellátva.

Ajánlatkérés


Automatikus állványrendszerek

Raktároptimalizálások a be- és kiraktározási folyamatok részbeni és teljes automatizálásával . Az áru az emberhez » elvnek megfelelően magas komissziózói igények esetén megemelkedik a kiszolgálási szükséglet.. Igény szerint egész csomagok, vagy egyes darabok is kivehetőek és az átadó állomáshoz szállíthatóak.

 • Legmagasabb forgási teljesítmény komissziózási megrendelések esetén
 • A kézitől a teljesen automatizált vezérlésig bármikor bővíthető
 • Modulonkénti kapcsolat az ERP szoftverrel
 • Több folyosó kiszolgálása egy állványkiszolgáló eszközzel a kanyartechnikának köszönhetően
 • Ezáltal csökkenő befektetési költségek, optimális ár/teljesítmény arány

   

Referenciák fakereskedök részére

DFH Haus
Karl Pichler
Drevo Trust
Brentjens
Holz Possling
DFH Haus

DFH Haus

A Žákavá-i székhelyű, alacsony energiaigényű fa épületek gyártásával foglalkozó DFH Haus CZ vállalat az OHRA állványrendszereivel bővítette és modernizálta raktárát.

Sikertörténetre

Karl Pichler

Karl Pichler

Az Áruk hozzáférhetőségének javítására, és a termékpalettája bővítéséhez szükséges hely biztosítására, a dél-tiroli Karl Pichler faáru nagykereskedés mozgó alvázas OHRA állványrendszerrel korszerűsítette faáru raktárát.

Sikertörténetre

Drevo Trust

Drevo Trust

A Drevo Trust egyike azoknak a vállalatoknak, amelyek Csehországban elsőként helyeztek üzembe teljesen automatizált raktárat bútorlap anyagok tárolására. 

Sikertörténetre

Brentjens

Brentjens

A holland Brentjens fa- és építőanyag-szakkereskedés jelentősen bővítette haeleni átvevő központjának raktárkapacitását az OHRA 186 méteres karos állványaival. Ehhez az OHRA egyedi tervezésű, 3 méter mély, „betolható polcrendszert” alakított ki, ami két egymás mögé helyezett, egymással összekapcsolt, kb. 2,6 méter magas raklapos állványból áll. Az aljzatot faforgácslapok alkotják, ezek biztosítják a rekeszek függőleges elválasztását. Így 3 méter mély rekeszek jönnek létre, amelyekbe hosszanti irányban betolhatók a lécek, deszkák és szerkezeti faanyagok. Minden rekeszbe csak egy terméktípust helyeznek, így az ügyfelek nagyon gyorsan hozzáférnek a kívánt keresztmetszetet.

Sikertörténetre

Holz Possling

Holz Possling

Egyedi raktármegoldás egy kézből a teljes készletre

Sikertörténetre