Ugrás a fő tartalomra

OHRA tároló-galéria A raktárfelület költségkímélő növelése

Ajánlatkérés  Tanácsadás

Tároló-galériák

Az OHRA tároló galériák hozzá- és átépítések nélkül növelik a rendelkezésre álló raktárterületet. A tároló galériával létrehozott raktárterület költségkímélő és sokoldalúan használható megoldást jelent, pl. irodaként vagy munkaterületként, gyártási- vagy kiállítási területként, illetve további raktáregységként.

OHRA tároló galériák - Rugalmas raktárbővítés

A különböző (pl. tömör acélprofilokból vagy optimalizált Sigma-profilokból készült) oszlopprofilok, kereszt- és szelementartók alkalmazásával valamennyi OHRA tárológaléria hozzáigazítható a különböző követelményekhez és terhelésekhez. Ilyenkor figyelembe vesszük az akadályokat, például a cső- és áramvezetékeket, valamint az ablakokat és az ajtókat is. Az OHRA akár 5 szintes tárológalériák tervezését és gyártását is vállalja. A tárológaléria oszlopainak tengelytávolsága szabványszerűen 3,5 – 8,5 m, a teherbírás 250 – 2000 kg/m² között mozog. Igény szerint nagyobb tengelytávolságok és terhelések tervezésére is van lehetőség. A tárológalériákat rácsrostélyos vagy fa lépcsőfokokkal, csavarozott kivitelű korláttal és kapaszkodóval ellátott lépcsők egészítik ki. Az átadóállomások különböző változatokban és kivitelekben állnak rendelkezésre. A tárológaléria burkolataként műanyag bevonatú forgácslapokat vagy csúszásgátló burkolatokat alkalmazunk.

OHRA tároló galéria – Előnyök

  • A raktárhelyiség optimalizálása két vagy több szinten történő tárolással
  • A raktár és a munkahely kombinálása egy helyen
  • Az erős acélprofilok nagy fesztávolságokat tesznek lehetővé a tároló galéria alatt
  • Akár 5 szint és akár 2 t/m² teherbírás is megvalósítható
  • Gazdaság szempontból optimális ár-érték arány
  • Különböző padlóburkolatok
  • Önhordó szerkezet

Ajánlatkérés


Tároló galéria referenciáink

KWS
Kraft Baustoffe
KWS

KWS

A cukorrépa vetőmag feldolgozását szolgáló termelési kapacitás bővítése keretében a vetőmagokra specializálódott KWS SAAT SE & Co. KGaA einbecki telephelyén az OHRA vállalatot egy olyan raktárhelyiség kialakításával bízta meg, ahol a vetőmagot klimatizált körülmények között tárolják. A kerpeni raktártechnikai szakértők által szállított raklapos állvány kb. 100 speciális vetőmag-tartály számára biztosít helyet. A berendezés részét képezi egy acélszerkezetű emelvény is, amelyen a vetőmagokat egy billenőszerkezet segítségével teljesen automatikusan töltik a tárolódobozokba. Az emelvény és az állvány kialakítását tekintve egy zárt egységet alkot. Az automata állványkiszolgáló rendszer az akár 600 kg súlyú tartályokat a billenőállomásról közvetlenül az állványokon lévő tárolóhelyre juttatja.

Sikertörténetre

Kraft Baustoffe

Kraft Baustoffe

Külső raktár tűzi horganyzott

Sikertörténetre