Ugrás a fő tartalomra

Agnew Timber

Galéria

Hatékonyabb raktározás és kiválasztás

Az Agnew & Co ír családi vállalkozás az OHRA karos polcrendszerével raktárhelyet is tudott megtakarítani és a kiválasztásra fordított munkaidőt is jelentősen csökkenteni tudta. Az összességében 200 m hosszú, 6 m magas és 1,2 m mély polcokkal rendelkező rendszer alkalmas az Agrew által gyártott nagy értékű faprofilok tárolására.

Az 1962-ben alapított vállalkozás natur fából készített különböző profilok gyártására specializálódott. A standard lécek mellett a több mint 30 munkatárs egyedi profilokat és méretre szabott profilfákat gyárt.

Az eddigi raktárépület leégése után az Agrew egy hatékonyabb raktár építésére használta ki az alkalmat. Az új, nagy raktár helytakarékos készáru-raktár, amely gyorsabb áruösszeálítást tesz lehetővé.

Az új polcberendezésre vonatkozó építési megbízást a Köln melletti kerpeni székhelyű OHRA Regalanlagen GmbH kapta meg. A vállalkozás a karos állványok európai piacvezetője és specialistája. Az OHRA egy olyan önbiztosító és beakasztható konzolt fejlesztett ki, amely ma az összes konzolos polcrendszer etalonja. Ütközéskor kihajlik és nem engedi károsítani a raktározott árut.

Már három hónappal az első érdeklődés után felszerelték a kerpeni specialisták az Angrew-nál a karos állványrendszert, Az új polcrendszerrel a raktárfelület redukálható volt és meg lehetett valósítani a különböző faprofilok szisztematikus tárolását. Andrew Agrew, társtulajdonos és ügyvezető: "Az a lehetőség, hogy áruinkat szisztematikusan tudjuk tárolni, jelentős munkaidő-megtakarításhoz vezet az árukiválasztás során. A szabaddá vált helyet most a tehergépkocsik védett be- és kirakodására használjuk.