Ugrás a fő tartalomra

Reyna

Galéria

cantilever racking system
cantilever racking system
cantilever racking system
cantilever racking system
cantilever racking system

Fabricados Reyna: A karos állványok 50 százalékkal növelték meg a raktári kapacitást

A Madrid közelében székelő és melamin és furnér táblaanyagokat gyártó Fabricados Reyna folyamatos növekedése szükségessé tette a táblaanyag-raktár kapacitásának bővítését. A vállalat ezért kereken 120 folyóméternyi OHRA karos állványt telepített. Az 6580 mm magas, hét szintű állványrendszerrel a vállalat optimalizálni tudta a rendelkezésre álló hely kihasználását és 50 százalékkal tudta bővíteni raktára kapacitását. 

A Fabricados Reyna termékválasztéka több, mint 30 000 cikket ölel fel, amelyek nagy része folyamatosan elérhető a Cubas de la Sagra-i fő raktárban. A cég az MDF (Medium Density Fiberboard) és agglomerátum melamin műgyantalapokat 65 mintázattal, 9 különböző kivitelben, 3 és 40 mm közötti vastagságban gyártja. 

A bővülő választék rövid szállítási határidejének megőrzése érdekében a Fabricados Reyna két 36,9 m és egy 45 m hosszú OHRA karos állványrendszert telepített. Az OHRA a karos állványok vezető európai szállítója, az állványok minden tehertartó elemét perforálatlan acélprofilokból készíti, ami a nagy teherbírás mellett különösen karcsú kivitelt tesz lehetővé. Az állványok karcsú kivitele kis alapterületen nagy tárolókapacitást biztosít. A Fabricados Reyna cégnél épített kétoldalas karos állványok teherbírása tartóoszloponként és oldalanként 4200 kg; az állítható magasságú, 1200 mm hosszú beakasztott karok egyenként 700 kilogrammal terhelhetők. 

Az OHRA állványokkal a vállalat nemcsak raktárkapacitását tudta 50 százalékkal megnövelni, hanem a különféle táblaanyagok közvetlen és gyors elérhetőségét is megoldotta. Ez egyszerűsítette és meggyorsította a raktári komissiózást (rendelések összeválogatását).

Röviden a Fabricados Reyna cégről:

Az 1963-ban alapított Fabricados Reyna, S. A. a melamin és furnér táblaanyagok, valamint lapszegélyek széles választékának gyártására szakosodott. A katalógusból választható, raktárról szállítható termékek kínálata mellett a vállalat egyedi igények kielégítésére is berendezkedett. Pillanatnyilag több, mint 60 főt foglalkoztat, és Spanyolország-szerte 1200 értékesítési pontból és 19 kereskedelmi kirendeltségből álló forgalmazó hálózatot működtet.