Ugrás a fő tartalomra

Adament

Galéria

Korlátlan gyártás

Az Adamet-Niemet vállalat az OHRA karos állványaival szerelte fel a nyersanyagraktárát a nagyobb raktárkapacitás és a hatékonyabb logisztikai folyamatok elérése érdekében. Az eddigi padlón és több kisebb állványon tárolás már nem biztosított megfelelő kapacitást a fémnagykereskedő vállalat növekvő üzleti tevékenységéhez. Ráadásul a gyakran szükségszerű áthelyezések többször is a raktárban tárolt lemezek, rudak és profilok sérüléséhez vezettek. A több soros, akár 8570 milliméter magas karos állványrendszerrel a vállalat új raktárkapacitást teremtett, valamint felgyorsultak a be- és kitárolási folyamatok, és csökkenteni tudták a raktározott áruk sérülésének kockázatát.

Lassuló gyártás
Az Adamet-Niemet vállalat az alumíniumból, vörösrézből, sárgarézből, bronzból és speciális rézötvözetekből készült nyersanyagok egyik vezető nagykereskedője Lengyelország déli részén. Kb. 7000 különböző áru van folyamatosan raktáron. A korábbi tárolási koncepció már nem tudta megfelelően kiszolgálni a növekvő igényeket, a tárolt árucikkekben sérülések keletkeztek és a hatékony logisztika hiánya általánosságban lassította a gyártást.

Tárolás 16 szinten
Ezért az Adamet-Niemet vállalat úgy döntött, hogy a raktárát több OHRA karos állvánnyal szereli fel. A karos állványok európai piacvezető gyártójának állványai nagy teherbírásúak és kiváló minőségűek, emellett a hosszú garancia és a helyszíni szerviz is az OHRA mellett szólt. Az OHRA több projektfázisban telepítette a soros és kétoldalas karos állványokat. Az állványok gyártása az ügyfél igényeinek megfelelően, a raktározott termékekhez és a telepítési helyhez igazodva történt. A karok teherbírása 500–600 kg, a tárolás 16 tárolási szinten, 8570 mm-es állványmagassággal valósul meg. A rugalmas, állítható magasságú OHRA állványok karjai ütközéskor felfelé és oldalirányba is mozognak. Így védik a termékeket a sérülésektől.

Gyorsabb logisztikai folyamatok
Az új állványrendszerrel gyorsabbá váltak a be- és kitárolási folyamatok, és jelentősen javult a gyártás hatékonysága. Az optimalizált logisztikai folyamatoknak köszönhetően nőtt a szállítási megbízhatóság is.