Ugrás a fő tartalomra

Brentjens

Képtár

pallet racking, galvanised
pallet racking, galvanised
pallet racking, galvanised
pallet racking, galvanised

Azonnal átlátható termékválaszték

A holland Brentjens fa- és építőanyag-szakkereskedés jelentősen bővítette haeleni átvevő központjának raktárkapacitását az OHRA 186 méteres karos állványaival. Ehhez az OHRA rekeszekre felosztott, 3 méter mély, egyedi raklapos állványrendszert alakított ki, amelybe „betolhatók” a rúdanyagok és falécek, így az állvány előtt álló ügyfelek azonnal felismerik a tárolt áruk keresztmetszetét.

Nagy teherbírás farostlemezekhez és szálanyagokhoz
Az új karos állványokkal a Brentjens extra helyet nyert a farostlemezek és szálanyagok készletezéséhez. A közel 6 méter magas állvány hat tárolási szinttel rendelkezik, melynek 1,2 méter mély karjai akár 755 kg teherbírásúak. Az állvány valamennyi eleme az ügyfél kérésére „világosszürke” (RAL 7035) fényezésű, így harmonikusan illeszkedik a Brentjens vállalat stílusához.

Rekeszes dupla állvány léceknek és deszkáknak
Annak érdekében, hogy a különböző lécek, deszkák és szerkezeti faanyagok tárolása az ügyfelek számára is áttekinthető és bemutatható legyen, a Brentjens a karos állványokat egy 12 méter széles „betolható polcrendszerrel” egészítette ki, ami két egymás mögé helyezett, kb. 2,6 méter magas raklapos állványból áll. A két állvány 1 méter mély keretét egy szintén 1 méter hosszú távtartó erősíti egymáshoz. Így egy 3 méter mély rekeszekkel rendelkező dupla állvány jön létre.

Az egybefüggő tárolófelület kialakításához az OHRA faforgácslapokat helyezett be aljzatként az egyes tárolási szintekre. A Brentjens 18 mm vastag faforgácslapokat szerelt be az egyes tárolási szintek elválasztásához. Így különböző szélességű rekeszek jönne létre, amelyekbe egyszerűen hosszanti irányban betolhatók a lécek és a deszkák. Minden rekeszbe csak egy terméktípust helyeznek, így az ügyfelek rögtön felismerik a keresztmetszeteket és gyorsan hozzáférnek a kívánt árukhoz. Az állvány felső oldala „hagyományos módon” raklapos vagy polcos állványként használható és a legkülönbözőbb anyagok további tárolófelületeként szolgál.

A Brentjens Bouwproducten vállalatról:
A Brentjens fa- és táblaanyag-kereskedés csaknem 60 éves fennállása során az építőipari termékek és szolgáltatások széles választékát kínáló, teljes körű beszállítóvá vált. A haeleni és gronsfeldi telephelyen a szakemberek a faanyagok, lapok és építőipari anyagok mellett egy átvevő központot is találnak a szerszámokhoz, építőanyagokhoz és a szerelőanyagokhoz. Egy modern műhelyben pedig méretre szabják a termékeket az ügyfelek számára.