Ugrás a fő tartalomra

Budmax

Galéria

Hatékonyság minden mennyiségben

Az új, nagy teherbírású OHRA állványok lehetővé teszik a Budmax, Bulgária egyik legnagyobb építőanyag-kereskedője legnagyobb építőanyag- és építésitermék-kereskedője számára a zsákos áruk hatékony tárolását. A cég eddig padlón elhelyezett raklapokon tárolta ezeket a termékeket. Az 5000 kilogrammos rekeszterhelésnek és a 4580 milliméteres állványmagasságnak köszönhetően a Budmax immár négy szinten tudja tárolni az akár 1200 kilogramm súlyú raklapokat. Ez lényegesen jobb helykihasználást tesz lehetővé, és jelentősen könnyebb és gyorsabb hozzáférést biztosít az árucikkekhez.

Sátorban is gyors megoldás
A Budmax már régóta kizárólag az OHRA raklapos és karos állványait használja, a raktárbővítésnél ezért ismét az európai piacvezető karos állványaira esett a választás. A Budmax egy ipari sátorba telepítette az új állványrendszert, hogy gyorsan teremthessen nagyobb kapacitást mind mennyiségben, mind választékban bővülő termékportfóliója számára szófiai logisztikai központjában. Az új raktár többek között az OHRA két, egyenként 18 600 milliméter hosszú raklaposállvány-sorának (egy egyszeres és egy dupla mélységű sornak) ad helyet.

Nagy teherbírású szerkezet
A robusztus állványok keretei és tartóelemei tömör, melegen hengerelt acélprofilból készülnek. A nagy teherbírású állványok melegen hengerelt acélja rugalmas, ugyanakkor továbbra is megőrzi előnyeit a nagy függőleges teherbírás tekintetében – a profilok nem görbülnek meg például a targoncavillákkal való összeütközéskor sem. Ez a felépítés különösen nagy mező- és rekeszterhelést tesz lehetővé.

Személyre szabott megoldás
Minden állvány pontosan igazodik a felhasználó egyéni raktárkonfigurációjához. A Budmax esetében ez azt jelenti, hogy a támasztóelemekhez 3600 milliméteres hosszúságot választottak, így négy raklap fér el egymás mellett. A három tárolószint 15 tonnás mezőterhelést ad ki (negyedik tárolószintként az állvány 1300 milliméteres „rekeszmagasságú” lábazati részét használják).

Gyorsabb, könnyebb, megbízhatóbb
Az új polcrendszer jóvoltából a Budmax elegendő kapacitással rendelkezik ahhoz, hogy több árut tartson készleten ügyfelei számára. Egyúttal a logisztika általános hatékonysága is nőtt, mivel az építőanyagokhoz való hozzáférés sokkal egyszerűbb, gyorsabb és megbízhatóbb a régi, padlón történő tároláshoz képest.