Ugrás a fő tartalomra

Desguaces Autoeco

Galéria

Karos állvány
5 régi autó tárolása egymás felett
Karos állvány
Könnyű kezelhetőség. Polc vezető sínekkel.
Karos állvány
Kétoldalas konzolos állványok 5 jármű egymás feletti tárolására

Használt járművek magasraktári tárolása

A Desguaces Autoeco spanyol használtautó-bontó többé nem a padlón tárolja a használt járműveket, hanem az OHRA karos állványain. Így a lugói székhelyű vállalat megsokszorozhatta tárolási kapacitását, ugyanakkor tehermentesíthette munkavállalóit is. A perforálatlan, melegen hengerelt, acélból készített, nagy teherbírású állványoknak köszönhetően az egyenként maximum 2 tonnás járműveket ma már öt szinten tárolják. A speciális kialakítású állványok lehetővé teszik akár teherautók tárolását is. 

A karos állványok használatával a Desguaces Autoeco a rendelkezésre álló területen mostantól több jármű tárolására is képes. Emellett az állványrendszer minden járműhöz flexibilis hozzáférést biztosít azon a szinten, ahol tárolják. Így a keresett jármű eléréséhez nem szükséges a karosszériák áthelyezése. Ez jelentős időmegtakarítást jelent a munkatársaknak és sokkal biztonságosabbá teszi a munkavégzést is. 

A Desguace Autoeco vállalat, a karos állványok európai piacvezetőjét, az OHRA állványait választotta nagyfokú stabilitásuk és teherbírásuk miatt. Ugyanis az OHRA-állványok minden teherhordó eleme perforálatlan, melegen hengerelt acélból készül. Ez lehetővé teszi a nehezebb terhek tárolását is viszonylag magas állványokon. A Desguace Autoeco vállalatnál az állványok 7210 mm magasak. Ez öt tárolási szintnek elegendő helyet biztosít (a legalsó szinten a járművek közvetlenül az állvány lábazatán fekszenek). A perforálatlan acélprofilok – a lemezprofilokkal ellentétben – nem hajlanak meg ütődések hatására. 

A kisteherautók tárolására a Desguace Autoeco vállalat speciális karos állványokat telepített: Ezek két raktárszinttel rendelkeznek (talpakkal együtt), amelynek legfelső szintje 2300 mm magasságban helyezkedik el. Így a nagyobb járművek tárolása is problémamentesen zajlik. Az oldalanként felszerelt karok egyenként 1200 kg-ig terhelhetők, azaz az itt tárolt használt járművek tömege akár 2,4 tonna lehet. 

Röviden a Desguaces Autoeco vállalatról:

A Desguaces AutoEco vállalat minden járműtípus értékesítésével foglalkozik – személygépjárművektől kezdve egészen a haszongépjárművekig. Az így nyert pótalkatrészeket Spanyolország egész területére szállítják. A vállalat székhelye az észak-spanyolországi Lugo városában található.