Ugrás a fő tartalomra

Desguaces Eduardo

Galéria

cantilever racking for vehicle storage
cantilever racking for vehicle storage
cantilever racking for vehicle storage
cantilever racking for vehicle storage
cantilever racking for vehicle storage

Desguaces Eduardo: Több hely a leadott autóknak kültéren.

Az észak-spanyolországi Burgos tartományban levő Ibeas de Juarrosban székelő Desguaces Eduardo autóbontó vállalat OHRA karos állványokkal jelentősen bővítette autótároló kapacitását. Eddig az autók a 25 000 négyzetméteres (2,5 hektáros) placcon a földön álltak, mostantól a nagy teherbírású állványokon négy szinten tárolhatók 2 tonnás súlyig. 

A karos állványok nemcsak a négyzetméterenként tárolható autók számát növelték meg, hanem a hozzáférést is meggyorsították. Ellentétben az autóbontóknál szokásos egymás hegyén-hátán tárolással, a karos állványokon tárolt autók bármelyik szintről könnyen kivehetők. Ez természetesen sokkal biztonságosabbá teszi a munkavégzést is. 

A két fő ok, amiért a Desguaces Eduardo a karos állványok európai piacvezetőjének terméke mellett döntött, a teherbírás és a megbízhatóság volt. Ugyanis az OHRA-állványok minden szerkezeti eleme perforálatlan, melegen hengerelt acélból készül. A Desguaces Eduardo cégnél megépített állványok 5680 mm magas tartóoszlopai oldalanként 3 tonna, az 1800 mm hosszú karok pedig egyenként 1000 kg terhet bírnak el. Mivel minden állványt két tartóoszlop tart, szintenként és oldalanként legfeljebb 2000 kg-os autók tárolhatók (a legalsó szinten az autók közvetlenül az állvány lábazatán fekszenek). A perforálatlan acélprofilok – a lemezprofilokkal ellentétben – nem hajlanak meg ütközés hatására. 

Az OHRA összesen 37 állványt szállított az észak-spanyolországi autóbontónak. A Desguaces Eduardo 2018 vége óta élvezi a nagyobb raktárkapacitás és az autók gyorsabb elérésének előnyeit. 

Röviden a Desguaces Eduardo vállalatról:

A Desguaces Eduardo vállalat 1984-ben alakult meg. 2004 óta hivatalos autóbontó. Öreg, kiszuperált autók bontását szakszerűen, az érvényes környezetvédelmi előírások szerint végzi. A Burgos tartományban levő Ibeas de Juarrosban van a székhelye.