Ugrás a fő tartalomra

Desguaces Eduardo

Desguaces Eduardo: Több hely a leadott autóknak kültéren.

Az észak-spanyolországi Burgos tartományban levő Ibeas de Juarrosban székelő Desguaces Eduardo autóbontó vállalat OHRA karos állványokkal jelentősen bővítette autótároló kapacitását. Eddig az autók a 25 000 négyzetméteres (2,5 hektáros) placcon a földön álltak, mostantól a nagy teherbírású állványokon négy szinten tárolhatók 2 tonnás súlyig. 

A karos állványok nemcsak a négyzetméterenként tárolható autók számát növelték meg, hanem a hozzáférést is meggyorsították. Ellentétben az autóbontóknál szokásos egymás hegyén-hátán tárolással, a karos állványokon tárolt autók bármelyik szintről könnyen kivehetők. Ez természetesen sokkal biztonságosabbá teszi a munkavégzést is. 

A két fő ok, amiért a Desguaces Eduardo a karos állványok európai piacvezetőjének terméke mellett döntött, a teherbírás és a megbízhatóság volt. Ugyanis az OHRA-állványok minden szerkezeti eleme perforálatlan, melegen hengerelt acélból készül. A Desguaces Eduardo cégnél megépített állványok 5680 mm magas tartóoszlopai oldalanként 3 tonna, az 1800 mm hosszú karok pedig egyenként 1000 kg terhet bírnak el. Mivel minden állványt két tartóoszlop tart, szintenként és oldalanként legfeljebb 2000 kg-os autók tárolhatók (a legalsó szinten az autók közvetlenül az állvány lábazatán fekszenek). A perforálatlan acélprofilok – a lemezprofilokkal ellentétben – nem hajlanak meg ütközés hatására. 

Az OHRA összesen 37 állványt szállított az észak-spanyolországi autóbontónak. A Desguaces Eduardo 2018 vége óta élvezi a nagyobb raktárkapacitás és az autók gyorsabb elérésének előnyeit. 

Röviden a Desguaces Eduardo vállalatról:

A Desguaces Eduardo vállalat 1984-ben alakult meg. 2004 óta hivatalos autóbontó. Öreg, kiszuperált autók bontását szakszerűen, az érvényes környezetvédelmi előírások szerint végzi. A Burgos tartományban levő Ibeas de Juarrosban van a székhelye.


Projektgaléria

cantilever racking for vehicle storage
cantilever racking for vehicle storage
cantilever racking for vehicle storage
cantilever racking for vehicle storage
cantilever racking for vehicle storage