Ugrás a fő tartalomra

Fries GmbH & Co.KG

Galéria

A Freis fa nagykereskedés több mint 50 éve szállít fát és fából készült termékeket a faipari ágazatnak. A több mint 400 főt foglalkoztató családi vállalkozás csakúgy mint rég, a professzionális kézművesség partnerének tekinti magát, és különösen Észak- és Kelet-Németországban a vezető fa nagykereskedések egyikeként ismert.

A kieli központ átszervezésének keretén belül az volt az OHRA feladata, hogy a KVH és a falemezek számára épített két új csarnokot polcrendszerekkel szerelje fel. Ezekhez a fa termékekhez a robusztus karos állványok kínálják az ideális tárolási rendszert.

A KVH-csarnokban a megfelelő áruk 5.500 mm tárolási magasságig, típusok szerint tárolhatók. Az egy és két oldalú karos álványok úgy kerültek megtervezésre, hogy a raktározási mélység 1.200 mm és úgy vannak kialakítva, hogy m2-ként 650 kg súlyt problémamentesen megtartsanak. A mozgatás oldaltargoncával történik.

A "falemezcsarnok"-ban az 2.100 mm kinyúlású konzolhosszak optimálisak a fa- és forgácsáruk tárolására. Itt a raktármagasság 6.500 mm, a mozgatás feltehető válogató felülettel rendelkező négyutas targoncával történik.

Az új karos állványok szállításának kiegészítéseként a meglévő régi csarnokokban sor került a meglévő polcrendszerek komplett átépítésére. A régi telephelyen az összes polc leszerelésre került,és azokat az új telephelyen az OHRA szerelői szakszerűen újra felszerelték

További termékek, pl. padlóburkolatok vagy szőnyegek tárolására az OHRA meglévő raklappolcai kerültek átalakításra, így az áruk ügyfélhez történő szállításának előkészítése további szállítás nélkül megoldható.

A meglévő szabad térre az OHRA tetővel ellátott, tűzi horganyzott kivitelben készült karos állványokat szállított, így a tárolt fa eső elől védve van és egyidejűleg lélegzik. A meglévő szabad térre az OHRA tetővel ellátott, tűzi horganyzott kivitelben készült karos állványokat szállított, így a tárolt fa eső elől védve van és egyidejűleg lélegzik.

Összességében az OHRA ezt a tárolási feladatot a vevő megelégedésére oldotta meg. Vevőnek egy kontaktszemélye volt mind a meglévő tárolási rendszerek felépítése, mind ezek átépítése kapcsán. Összességében az OHRA ezt a tárolási feladatot a vevő megelégedésére oldotta meg. Vevőnek egy kontaktszemélye volt mind a meglévő tárolási rendszerek felépítése, mind ezek átépítése kapcsán.