Ugrás a fő tartalomra

Gottlieb Müller

Galéria

cantilever racking galvanized
cantilever racking galvanized
cantilever racking galvanized
cantilever racking galvanized with roof
pallet racking system

Rugalmas raktárkapacitás, szálanyagok, raklapok és gitterboxok számára

A svájci Gottlieb Müller építőipari vállalat OHRA karos és raklapos állványokkal szerelte fel új építőanyag-, gép- és szerszámraktárát. Az új raktárcsarnok 16 karos állványa raklapok és gitterboxok elhelyezésére szolgál. A bel- és kültéren elhelyezett, részben karhidakkalkal és polc alátétlemezzel felszerelt karos állványokon rugalmasan  helyezhetők el szálanyagok, raklapok, gitterboxok és önálló cikkek. Az új raktárat nemcsak a Gottlieb Müller AG-t használja, hanem három további leányvállalat is.. Az új nagy befogadóképességű központi raktár lerövidíti a szállítási útvonalakat és észszerűsíti a logisztikai folyamatokat.

A Gottlieb Müller cég Rothristben működő raktára 2018 elejétől szolgálja ki a vállalat magas- és mélyépítési projektjeit. A sokféle építőanyag és gép hatékony tárolásához a Gottlieb Müller két állványtípust választott: A raktárcsarnokot 16 db 3,5 m magas és 8,45 m hosszú raklapos állvánnyal szerelte fel. Az állvány minden polcán három, egyenként legfeljebb 1000 kilogrammos euroraklap vagy gitterbox helyezhető el. További tárolóhelyet kínál a csarnokban hét db 3,64 m magas, egyoldalas karos állvány. Ezek részben karhidakkal és polc alátétlemezekkel rendelkeznek, s így a száanyagok, pl. csövek mellett különféle méretű rakodási segédeszközök zavaró keretek nélküli tárolására is alkalmasak. A szabadtéri részen további karos állványokat állítottak fel. Ezeket tűzihorganyzott bevonat védi a korróziótól. Itt elsősorban egy 43,5 m hosszú állványsor játssza a fő szerepet, amely tetőkarral van ellátva.: mindkét oldalon egy-egy 2,7 m mély, enyhén lejtő tetőt tartanak. A tető a tárolt fa építőanyagokat védi a csapadék közvetlen hatásától. Minden állványon 1200 kg a karok teherbírása.

A raktár a szálanyagok mellett kb. 2000 raklapnak kínál helyet. A Gottlieb Müller már korábban is alkalmazott OHRA állványrendszereket. A Köln melletti Kerpenben székelő vállalat a karos állványok szakértője és európai piacvezetője. A Gottlieb Müllerre nemcsak a melegen hengerelt perforálatlan acélprofilokból készült, nagy teherbírású és karcsú állványok minősége, hanem az OHRA szakembereinek hozzáértése is mély benyomást tett: az OHRA szakembergárdája képes minden állványrendszert ügyfelei igényeihez és adottságaihoz igazítani.

A Gottlieb Müller AG rövid ismertetése:

A Gottlieb Müller AG 1898-ban alakult, és most a Hallwyler AG része. Kereken 80 munkatársával nagyrészt ipari és magasépítési projektekkel, renoválási munkákkal és csatorna-mélyépítéssel foglalkozik. Székhelye a Basel mellett Zofingen-ben található.