Ugrás a fő tartalomra

HG COMMERCIALE Biel

Galéria

Belső és külső raktár építő- és faanyagok számára

Új áthajtó raktár a bieli telephelyen

A HG COMMERCIALE (HGC), a svájci építőipar vezető kereskedelmi cégeinek egyike, Bielben lévő értékesítési helyét OHRA-polcrendszerrel szerelte fel. A konzolos, raklapos és függőleges polcok személyre szabott kombinációja építőanyagok széles választéka számára kínál helyet. A fedett raktárat áthajtó raktárként építették meg - az ügyfelek egy adott irányban áthajtanak a raktáron és az árukat közvetlenül a különböző polcokról kapják meg.

Az építőipari és kivitelezési ágazat profi résztvevői a HGC-nél a klasszikus építőanyagok mellett faanyagokat, szerszámokat, kerti cikkeket és fal- és padlóburkolókat kaphatnak. A bieli raktár kibővítésének köszönhetően a HGC a régióban lévő ügyfeleinek még szélesebb áruválasztékot kínál. A különböző áruk sokaságának biztonságos és hatékony tárolásához a HGC az új áthajtó raktárát különböző OHRA polcrendszerek kombinációjával szerelte fel. A kerpeni (Németország) vállalkozás az építőanyag-, fa- és fémipari ágazatban használatos polcmegoldásokra specializálódott. Az OHRA a több, mint 40 értékesítési hellyel rendelkező HGC fő beszállítója a raktártechnika területén.

A bieli raktár 3.000 négyzetméteren kettő áthajtási zónára van felosztva. A csarnokban az OHRA közel 600 folyóméter, 9 méter magas, hét raksíkkal rendelkező, túlnyomórészt 2,5 méter mély konzolokkal felszerelt karos állványt állított fel, amelyek kiszolgálása négyutas targoncákkal történik. A függőleges polcok ezenkívül lehetővé teszik a lécek, profilok és csövek átlátható tárolását. A kültéren lévő, tűzi horganyzott kivitelű raklapos és konzolos polcok további 600 raklapnak biztosítanak helyet. A szigetelő anyagok tárolására egy 1.000 négyzetméteres dobogó került a csarnokszerkezetbe integrálásra.

Az OHRA polcai nem csak méretükkel, teherbírásukkal és kiegészítőikkel passzolnak pontosan a HGC által kínált árukhoz, hanem egyedileg, a vállalkozás színeiben kerültek kivitelre. Az állványok és keretek lakkozása RAL 9017 árnyalatú, a polcsíkoké és a konzoloké RAL 1018. Ilyen módon a vállalkozás a raktárig bezárólag, ahonnan az ügyfelek áruikat elhozzák, konzekvensen betartja a Corporate Designt.

A HG COMMERCIALE-ról

A HG COMMERCIALE egy svájci kereskedelmi társaság. Svájc területén 40 építőanyag elárusító helyet és 20 fal- és padlóburkolatokat bemutató helyet üzemeltet. A választék építőanyagokat, kerámia burkolatokat, valamint regionálisan természetes kő- és faburkolatokat foglal magába. 800 munkatársával a HG COMMERCIALE kb. 1 milliárd CHF forgalmat realizált.