Ugrás a fő tartalomra

HG COMMERCIALE, Cortaillod (CH)

Galéria

Építőanyag külső és belső raktár

Konzekvensen méretre szabva a színezésig

A HG COMMERCIALE, a svájci építőipar vezető kereskedelmi cégeinek egyike, Cortaillodban lévő új értékesítési helyét OHRA-polcrendszerrel szerelte fel. A konzolos, raklapos és függőleges polcok személyre szabott kombinációja építőanyagok széles választéka számára kínál helyet.

A Cortaillodban lévő új eladási helybe történt beruházásnak köszönhetően a HG COMMERCIALE Neuenburg régióban lévő ügyfeleinek széles és választékos termékválasztékot kínál. Az építőiparhoz és az építőipart kiegészítő ágazatokhoz tartozó ügyfelek, az építészek és építtetők itt az építőanyag mellett szerszámokat, valamint fal- és padlóburkolatokat is kaphatnak.

A különböző áruk sokaságának biztonságos és hatékony tárolásához a HG COMMERCIALE az értékesítési hely kiszállítási és készenléti raktárát különböző OHRA polcrendszerek kombinációjával szerelte fel. A kerpeni (Németország) vállalkozás az építőanyag-, fa- és fémipari ágazatban használatos polcmegoldásokra specializálódott. Az OHRA a több, mint 40 eladási hellyel rendelkező HG COMMERCIALE fő beszállítója a raktártechnika területén.

A Cortaillodban lévő raktár egy külső és egy belső raktárra van felosztva. A csarnokban az OHRA hat tárolási síkon körülbelül 60 folyóméter karos állványt, valamint 1200 raklaphoz elegendő raklappolcot szerelt fel. A raklappolcok legfelső raksíkja 7,1 méter magasan található. A szabadban lévő raklappolc 600 raklap befogadására képes. A hosszú tárgyak raktározása céljából kiegészítésként a kültéri raktárban 60 folyóméter karos állvány került felszerelésre. A függőleges polcok ezenkívül lehetővé teszik a lécek, profilok és csövek átlátható tárolását.

Az OHRA polcai nem csak méretükkel, teherbírásukkal és kiegészítőikkel passzolnak pontosan a HG COMMERCIALE által kínált árukhoz, hanem egyedileg a vállalkozás színeiben kerültek kivitelre. Az állványok és keretek lakkozása RAL 9017 árnyalatú, a polcsíkoké és a konzoloké RAL 1018. Ilyen módon a vállalkozás a raktárig bezárólag, ahonnan az ügyfelek áruikat elhozzák, konzekvensen betartja a Corporate Designt.

A HG COMMERCIALE-ról

A HG COMMERCIALE egy kereskedelmi társaság, amely a HGC 40 márkanév alatt egész Svájcban építőanyag-árusító helyeket, valamint 20 fal- és padlóburkoló bemutató helyet üzemeltet. A választék építőanyagokat, kerámia burkolatokat, valamint regionálisan természetes kő- és faburkolatokat foglal magába. 850 munkatársával a HG COMMERCIALE kb. 1,1 milliárd CHF forgalmat realizált.