Ugrás a fő tartalomra

Tekla

Galéria

A Tekla (Verl-Sürenheide), a kapurendszerek egyik vezető gyártója és hosszú évek óta az OHRA partnere, készáru raktárának érdekes bővítését határozta el.

A Tekla a kapukat általában megbízás alapján, egyedileg vagy sorozatban készíti Németországban lévő különböző telephelyein. Verlben hagyják el a szekcionált és guruló kapuk az ultramodern gyártósort. Készleten és arukiszolgálás céljából OHRA-állványokon tárolják őket.

A jelentős eladási sikerek miatt szükségessé vált a készáru raktár bővítése, amelynek során a kis szériák tárolásának különös követelményeit is figyelembe kellett venni. Tervezést érintő megbeszélések egész sora után a karos állványok alapján egy újszerű befogadó állványrendszer került megtervezésre, amely lehetővé teszi a 4,2 m-től 6,5 m-ig terjedő nagyságú kapuk tárolását.

Ennek kapcsán a karos állványok mélységi szintjei tárolási felületként funkcionálnak. A kapuk fajták szerint az adott rekeszekbe helyezhetők és így optimális helykihasználással tárolhatók. Kevés targoncaemeléssel egy egész szekció kiüríthető és teherautóra helyezhető.

Utólag az állványok tetővel és falelemekkel kerültek beburkolásra és összekapcsolták őket a meglévő csarnokkal.. A tökéletes csarnoképületet egy jó minőségű világítás egészíti ki.

Egy jó példa arra, hogyan valósítható meg egy személyre szabott és professzionális (egyedi) megoldás közösen ügyfelünkkel az OHRA tervezési folyamatba történő korai bevonásával.