Ugrás a fő tartalomra

thyssenkrupp Materials

Galéria

cantilever racking with inclined arms

cantilever racking with inclined arms
cantilever racking system
cantilever racking system
cantilever racking with inclined arms
cantilever racking with guiding rails

Nagyobb raktárkapacitás, kevesebb reklamáció

A Vállalat a magyarországi acél-, könnyűfém-,és színesfém- illetveés műanyagtermék kereskedelem egyik vezető szereplője, az OHRA karos- és lejtősdőltkaros állványaival korszerűsítette raktárát. Az állványok kiváló stabilitása és teherbírása révén a vállalat jelentősen bővíteni tudta raktárának kapacitását. Az állvány befüggesztett beakasztható tartókarjai ütésre elmozdulnakhajolnak, és ezáltalígy kevésbé sérülnek, jobban védik az árukat., és A megfelelő és biztonságos tárolás érezhetően csökkentik a vevőktől érkező reklamációk számát.

A vállalat budapesti vékonylemez-raktárában eddig használt karos állvány már nem felelt meg a követelményeknek: a 3 tonnás lemezkötegek rakodása során az áru vagy a targonca gyakran ütközött az állványkarokkal. Emiatt elgörbült vagy eltörött több kar, és a vevők rendszeresen reklamáltak a sérült áruk miatt.

Ezért aA Vállalat az OHRA karos állványairat cserélte korábbi állványaitválasztotta a négykétfolyosós raktárban bővítésére: az új karok függesztett kivitelűek és emiatt el tudnak mozdulni, ha ütés éri őket. Ez A beakasztható karok megelőzik az áruk és az állvány sérülését és minimálisra csökkenti az állványrendszer karbantartásigényét. A perforálatlan, melegen hengerelt acélprofilokból készült OHRA állványok emellett nagyon teherbíróknagy teherbírással rendelkeznek karcsú szerkezet mellett.. A Vállalat 6 méter magas állványai tíz tárolási szintre oszlik. Az 1500 mm hosszú karok egyenként 1400 kg terhet bírnak. A tartólábakra erősített vezetősínek lehetővé teszik keskenyfolyosós targoncák alkalmazását, ami jelentősen növeli a raktár alapterület -kihasználását és kapacitását.

A raktár telephely egy másik területén csarnokában az OHRA hétsoros lejtősdőltkaros állványt is épített. Itt daruval tárolnak be cső-, profil- és rúdanyagokat. Ennél az állványtípusnál a karok 20°-os szögben lejtenek a gyökoldaldőlnek az oszlop felé. A szálanyagok így maguktól a helyükre csúsznak a kijelölt polcon, ami jelentősen megkönnyíti a daruzásukat. A karok a ldőltejtőskaros állványban is függesztett beakasztott kivitelűek. A Vállalat új állványai 2,5 m magasak és hét szinten legfeljebb 6000 mm hosszú áruk tárolására kínálnak helyetmegoldást. Egy-egyEgy  500 mm hosszú kar 800 kilogrammal terhelhető.

Az acélkereskedelmi vállalat szolgáltatás-kínálatáról:

A Vállalat a magyarországi acél-, könnyűfém-,és  színesfém,illetve - és műanyagtermék kereskedelem vezető szereplője. A vállalat emellett szolgáltatások széles választékát kínálja – márkázástól szalaghasítástól a méretre vágásig. A Vállalat egy német konszern Business Area Materials Services ágazatához tartozik, amely több mint 40 országban működő 480 telephelyén nyersanyagok és szerelési anyagok elosztására, logisztikai elrendezésére és szervizelésére, műszaki szolgáltatásokra, valamint berendezések és létesítmények acélszerkezeteivel kapcsolatos szolgáltatásokra szakosodott. A Vállalat hagyományosan a szerelési anyagokra és újabban ipari termékekre és szolgáltatásokra is szakosodott, sok lábon álló ipari konszern. Több mint 156 000 alkalmazottat foglalkoztat 80 országban. Szenvedélyes lendülettel, magas szintű technikai tudással, nagy hozzáadott-értékű termékekkel, intelligens ipari eljárásokkal és szolgáltatásokkal halad előre a fenntartható fejlődés útján. Szaktudása és elkötelezettsége sikerünk záloga. A Vállalat forgalma a 2015./2016. üzleti évben kereken 39 milliárd euróra rúgott.