Ugrás a fő tartalomra

Verdouw

Galéria

cantilever racking
cantilever racking system
cantilever racking system
cantilever racking combined with a vertical racking system
cantilever racking system
cantilever racking system

Verdouw: Rugalmas felhasználás és könnyen testreszabható állványok

A Verdouw Bouwproducten, mely Hollandiában az építőanyagok területén az egyik legnagyobb nagykereskedő cég, az Apeldoorn városában található új telephelyén kialakított logisztikai központját az OHRA karos állvány és raklapos állványrendszereivel szerelte fel. A minőség mellett különösen a rugalmas felhasználás és a változatos termékskálához történő egyszerű testreszabhatóság játszotta a fő szerepet az állványrendszer kiválasztásakor. A karos állványos rácsos padlói, illetve az akár 4.200 milliméter szélességű raklapos állványok segítségével a legkülönbözőbb raklap-típusok is eltárolhatók. A karos állványok beépített függőleges tárolóhelyeinek köszönhetően az ajtók és ablak-keretek ugyanazon az állványon tárolhatók, mint más építőanyagok. 

A Verdouw vállalati célkitűzése, hogy az építőanyagok átfogó palettáját a rendelést követő napon kiszállítsa ügyfeleinek, amennyiben a rendelés 14:00 óráig beérkezik. Mivel a Gouderak-ban található jelenlegi logisztikai központ ezt a célt önmagában már nem tudta kiszolgálni, a vállalat 2019-ben Apeldoornban újabb logisztikai központot nyitott. Ez a telephely a raktáron kívül egy nagy építőanyag-kereskedésnek és egy Drive-In-Station rendszerű rakodónak is otthont ad. Legyen építési vállalkozó, ács, vagy bárki aki építéssel foglalkozik, itt széles körű és nagy választékú termékpalettát talál. 


Már a Gouderak-ban található telephelyen is beváltak az OHRA állványrendszerei, így az új telephelyet is a karos állványok európai piacvezető vállalatának raktározási rendszerével szerelték fel. Ezen kívül a rugalmas alkalmazási lehetőségek is az OHRA állványai mellett szóltak: Így a karos állványok rácsfedése lehetővé teszi a raklap-formátumúáruk széles skálájának folyamatos tárolását zavaró közbülső tartók használata nélkül. Az állvány stabil felépítésének köszönhetően – minden teherhordó elem melegen hengerelt acélprofilból készül – egy raklapos állvány maximális terhelhetősége 4.200 mm-es gerenda szélesség esetén 7.377 kilogramm lehet.

Az OHRA összesen 20 állványsort épített Apeldoornban, melyek hossza 4.500 és 72.000 milliméter között változik, a legnagyobb pedig 7.280 milliméter magas. Az építéskor az OHRA ügyelt arra is, hogy az állványok lábainak mélységét a Gouderak-ban már felszerelt rendszeréhez illessze, így mindkét telephelyen ugyanolyan targoncák dolgozhatnak. Ugyanakkor a fa és a különböző lemezek tárolására szolgáló állványok ugyanabban az osztásbanhelyezhetők el, mint a többi építőanyag tárolására szolgáló állványok.

Pár érdekesség a Verdouw Bouwproducten-ről:

A Hue-Socoda gyökerei 1909-ig nyúlnak vissza. Azóta a vállalkozás független építőipari nagykereskedéssé nőtte ki magát, és több telephellyel is rendelkezik, Gouda, Gouderak és Apeldorn városaiban. A Verdouw Bouwproducten célkitűzése, hogy a rengeteg féle építőipari anyagokra vonatkozó megrendeléseket, a beérkezést követő napon gyorsan és megbízhatóan, az ügyfél által kívánt helyre, vagy építkezésre kiszállítsa, amennyiben a megrendelés 14:00 óra előtt megérkezik.