Ugrás a fő tartalomra

Az OHRA egyéb tárolórendszerei Az OHRA személyre szabott tárolórendszerei: Minőség, rugalmasság és hatékonyság

Ajánlatkérés

Einfahrregale

Az OHRA a minőséget képviseli

Az OHRA tárolórendszereit kiemelkedő minőség, rugalmasság és hatékonyság jellemzi. Az állványrendszerek nemcsak robusztusak és tartósak, hanem a különböző igényeknek megfelelően személyre szabott megoldásokat is kínálnak. A széles termékskála a polcoktól és a nagy fesztávú állványoktól az innovatív dinamikus állványrendszerekig lehetővé teszi a rendelkezésre álló raktárterület optimális kihasználását.

Tetős állványok

Az OHRA hatékony, tetővel ellátott állványrendszereket mutat be a kültéri tároláshoz, amelyek nemcsak a tárolási területet bővítik, hanem optimális védelmet is biztosítanak az időjárás ellen. A karos és a raklapos állványrendszerek esetében különféle tetőszerkezetek állnak rendelkezésre, statikailag kiszámítva és a regionális követelményekhez igazítva. Ezek az állványrendszerek ideálisak a faanyag tárolására, és biztosítják az áru száraz és szellőztetett tárolását. Az előnyök közé tartozik az optimális helykihasználás, az egyedi tervezés, a tetőfedést is magában foglaló szerelési szolgáltatások és a kiegyensúlyozott ár-érték arány. Az időjárásvédelmi rendszerek, mint például a hálók és az összehúzható függönyök további védelmet nyújtanak, és utólag is felszerelhetők. Ha bármilyen kérdése van, vagy nem kötelező érvényű ajánlatot szeretne, az OHRA szívesen ad személyes tanácsadást.

Tanácsadás

Cantilever racking with roof
Cantilever racking system with a monopitch roof
Cantilever racking system with roof

Dinamikus állványrendszer

A dinamikus állványrendszerek moduláris megoldások, amelyek növelik a tárolási kapacitást és felgyorsítják a komissiózási folyamatot. Bár a kezdeti költségek magasabbak, mint a hagyományos állványrendszerek esetében, a hosszú távú gazdasági előnyök ellensúlyozzák a beruházást. Az OHRA dinamikus állványrendszerek széles választékát kínálja, beleértve a rendeléskiszolgáló áramlásos állványokat és a nehéz rakományok raklapos áramlásos állványait, amelyek különböző alkalmazásokat és költségvetéseket fednek le. Az OHRA dinamikus állványrendszerek előnyei közé tartoznak a moduláris, szabványosított alkatrészek, a raktározott termékek és a felhasználási területhez való alkalmazkodóképesség, valamint a szállítási távolságok és a komissiózási idők optimalizálása.

A raklapos élő raktárállványok helytakarékos megoldások, amelyeket az alábbiak szerint lehet telepíteni
First-in-first-out elv, és a csatornaképzés révén nagy területkihasználást tesz lehetővé. A komissiózási áramlásos állványok különösen alkalmasak a görgős szállítószalaggal ellátott kartonárukhoz vagy ládákhoz, és a FIFO-elv szerint optimalizálják a munkafolyamatokat és a komissiózási időt.
A visszatolható állványrendszerek, más néven kocsirendszerek, helytakarékos tárolást biztosítanak az utolsó az utolsóból az elsőbe elv alapján, és akár 6 raklap mélységű tárolást tesznek lehetővé a kocsikon.

Tanácsadás

push-back rack Ohra 03
Order-picking flow racking Ohra 01
Order-picking flow racking Ohra 04
Pallet flow racking Ohra 02
shelving rack 02
shelving rack 04
shelving rack 07

Polcrendszer

Az OHRA polcrendszerek ideálisak kis alkatrészek és nem palettázott termékek tárolására. Ezek a horganyzott, dugaszolható polcok csavarkötés nélkül vannak összeszerelve, és elsősorban kézi kitárolásra szolgálnak. A masszív polcok különböző polcszélességűek és teherbírásúak, és többszörös fazettával vannak ellátva. A rugalmasan konfigurálható polcrendszerek 2000, 2500 és 3 000 mm magasságban kaphatók, a polcmélysége pedig választhatóan 400, 500 vagy 600 mm. Az egyes polcok 150, 250 és 330 kg teherbírásúak, a maximális rekeszterhelés pedig 1 500 kg. Ezeket az állványokat a BGR-irányelveknek megfelelően tesztelték, és a polcok magassága 25 mm-es lépésekben állítható. Emelett dupla polcrendszerként is kaphatók.

Polcrendszer

Széles fesztávú polcok

A széles fesztávú állványrendszer abban különbözik a polcos állványrendszertől, hogy nagyobb polcszélességgel és nagyobb terhelhetőséggel rendelkezik. Ezek az állványok vízszintes oszlopokat használnak, amelyeket forgácslap- vagy acéllemezekkel lehet felszerelni. Ideális könnyű, közepesen nehéz, terjedelmes vagy terjedelmes áruhoz, például tapétákhoz, habszivacs lapokhoz, csomagolóanyagokhoz vagy kartondobozokhoz. Az OHRA széles fesztávú polcok tágasak és erősek, horganyzott keretekkel és keresztgerendákkal. polcok magassága 25 mm-es lépésekben állítható, a polcok szélessége pedig választhatóan 1500, 2000 és 2500 mm, a polcmélység pedig 500, 600 vagy 800 mm. A 2 000, 2 500 és 3 000 mm-es polcmagassággal és 2 500 kg-os maximális öblös terhelhetőséggel ezek a polcok
sokoldalú tárolási lehetőséget kínálnak. Az egyes polcok akár 500 kg terhelést is elbírnak, és választhatóak a forgácslapból vagy horganyzott acéllemezből készült polcok. 

Széles fesztávú polcok

wide span racking 03
wide span racking 01
wide span racking 04

Kérjen személyre szabott tanácsadást most Tanácsadás

Tanácsadás

Corrosion protection boat storage

Korrozióvédelem OR6000®

Az OR 6000® az OHRA innovatív bevonatrendszere, amelyet kifejezetten a szélsőséges környezeti hatásoknak kitett állványrendszerekhez fejlesztettek ki. Ez a rendszer maximális korrózióvédelmet biztosít és meghaladja a DIN EN ISO 12944 szabvány követelményeit, különösen a CX kategóriában. A bevonat még 6 000 órás expozíció után sem mutatja a kifáradás jeleit. Az eljárás magában foglalja a cinkfoszfátozást, a katódos bevonatot (CDC) és akár két réteg porbevonatot is. A teljesen automatizált eljárás kiemelkedő eredményeket, kb. 50 éves védelmi időt és széleskörű alkalmazhatóságot garantál a különböző ipari ágazatokban.
További információk az OHRA letöltési központjában találhatók.

Letöltési központ

Referenciák

Maderas Besteiro
Knaus Tabbert
Thyssen
Solvaro
FX Ruch
Maderas Besteiro

Maderas Besteiro

A Maderas Besteiro vállalatnál az OHRA karos állványai teszik lehetővé az akár 13,5 méteres faanyagok hatékony tárolását; az akár 15 tárolási szinttel rendelkező, egyedi kialakítású raklapos állványok elegendő helyet biztosítanak a HPL dekorlemezek (High Pressure Laminate) nagy választékának. A korábbi padlón történő tároláshoz és a régi állványokhoz képest a Maderas Besteiro ugyanakkora területen csaknem 20 százalékkal növelte raktárkapacitását, a be- és kitárolási folyamatait 30 százalékkal gyorsította, és 70 százalékkal kevesebb raktári áru sérült meg.

Sikertörténetre

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert, Európa egyik vezető szabadidőjármű-gyártója új jandelsbrunni raktárát az OHRA karos és raklapos állványrendszerével szerelte fel a korszerű felépítménygyártás közvetlen ellátásához. Ez azt jelenti, hogy különböző anyagok, például ragasztók, alumínium- és GRP-tekercsek, rétegelt lemezcsomagok, PVC padlóburkolatok vagy fa- és poliuretánhab-csíkok hatékonyan tárolhatók. A raklapos és egyes esetekben a karos állványrendszerek rácsos fenékkialakítása lehetővé teszi a legkülönbözőbb konténerek és rakodási segédeszközök rugalmas tárolását. Az állványok nagy teherbíró képessége is lenyűgöző – a nyolc méter magas karos állványok állványonként akár 12 tonnát is elbírnak, míg a raklapos állványok polcainak terhelhetősége akár 2,4 tonna is lehet. Az OHRA a tűzvédelmi rendszerekkel szemben támasztott szigorú követelmények egyszerű teljesítéséért is kap jópontokat: például két 80 milliméteres lyukat fúrtak az állványoszlopokba, hogy a sprinkler rendszer vezetékeit át lehessen rajtuk vezetni. Ez a megoldás nemcsak különösen helytakarékos, hanem a vezetékeket is jól védi a sérülés ellen.
 

Sikertörténetre

Thyssen

Thyssen

Une installation de rayonnages mobiles de thyssenkrupp Materials Hungary vieille de 17 ans a pu être remise au goût du jour grâce au Retrofit.. OHRA a remplacé les pièces mécaniques usées et modernisé l'ensemble de l'électrotechnique. La modernisation garantit que l'installation pourra continuer à fonctionner avec une grande disponibilité. Le concept de commande et le système de sécurité correspondent à nouveau à l'état actuel de la technique - l'installation modernisée répond ainsi aux mêmes exigences qu'une installation neuve, mais n'a nécessité qu'une fraction de l'investissement.

Sikertörténetre

Solvaro

Solvaro

A mélyhúzó szerszámok olyan költségigényes, egyedi gyártású termékek, amelyeket minden gyártandó munkadarabhoz egyedileg készítenek. Az akár hét tonna súlyú, értékes szerszámok tárolására a magyar Solvaro vállalat a szekszárdi telephelyén az OHRA speciális állványait szerelte fel. A tárolópolcokat egyedileg, a szerszámok méretének megfelelően alakíthatók ki.Így a szerszámokhoz biztosítható a közvetlen hozzáférés és gyorsan a mélyhúzó présgéphez szállíthatók. Ezzel egyidejűleg pedig a mélyhúzó szerszámokat a megfelelő méretre kialakított állványrendszer megvédi az esetleges károsodástól.

 

Sikertörténetre

FX Ruch

FX Ruch

Az OHRA 22 karos és raklapos állványával az FX Ruch építőanyag-kereskedés teljesen átalakította radolfzelli fióktelepét. A raktárcsarnoknak, a nagy szabadtéri raktárnak és a drive-in-területnek köszönhetően több árucikk áll gyorsabban az ügyfelek rendelkezésére. A legkülönfélébb áruhoz igazított állványoknak köszönhetően a vállalat képes volt kombinálni a nagy raktárkapacitást a jelentősen hatékonyabb logisztikai folyamatokkal.

 

Sikertörténetre