Ugrás a fő tartalomra

OHRA függőleges állványrendszerek Állványok a függőleges tároláshoz

Ajánlatkérés  Tanácsadás

Függőleges tárolás

Szálanyag mint pl. profilok, csövek, rudak vagy lécek függőleges tárolására az OHRA függőleges állványa jelenti a legjobb megoldást. Forgácslapok függőleges tárolásához a forgácslap állvány jelenti az ideális megoldást - kiváltképpen fatermékek vágási területén. Az OHRA mindkét függőleges állványrendszert ajánlja számos alkalmazáshoz és különböző ágazatokhoz. Kiváltképpen az asztalos- és ácsműhelyekben, faanyag-áruházakban és az építőanyag-kereskedelemben, azonban a szaniter-kereskedésekben is a raktártechnika fontos részét képezik a függőleges állványok.

OHRA függőleges állványok – optimális függőleges tárolás

Az OHRA függőleges állványokat ott alkalmazzák, ahol különböző szálanyagok, kiváltképpen lécek vagy csőprofilok függőleges tárolása szükséges. Ezek lehetnek előkészítő állványok közvetlenül a munkahelyen, azonban bemutató állványok is az eladótérben, ahol különböző méreteket, színeket vagy kiviteleket kell ügyfélbarát módon bemutatni. A robusztus kivitelű állványoszlopokból és átlós merevítőkből készült bevált acélszerkezet nagy tömegű árukhoz is alkalmas és billenésbiztos. Az állványok, alkalmazástól függően, egy- vagy kétoldali kivitelben is rendelhetők. A függőleges állvány standard magasságai 2100, 2700 és 3300 mm. A magasság a betárolandó áru hosszához igazodik. A hasznos mélységek 450, 650 und 850 mm, a rekeszeket az OHRA 1500 vagy 2000 mm standard szélességekben szállítja. További méretek igény szerint rendelhetők.

OHRA függőleges állvány - előnyei

 • Szálanyag, mint csövek, lécek, profilok vagy rudak tárolása közvetlenül a munkahelyen
 • Gyors és közvetlen hozzáférést biztosító felosztási lehetőségek
 • A termékek ügyfélbarát bemutatás az eladótérben
 • A függőleges állványokat rögzítő anyagokkal, valamint alsó és oldalsó szegélylécekkel együtt szállítjuk
 • Kiváló átláthatóság, kompakt tárolás, gyors hozzáférés

Ajánlatkérés


Bútorlap állványok

Az OHRA egyik specialitása a robusztus forgácslap állvány különböző minőségű és méretű búturlap és munkaanyagok függőleges tárolására. A robusztus állványrendszer nagy teherbírást és a gyors kezelést garantál a műhelyben. 

OHRA bútorlap állvány –számos különböző kivitelben

Az OHRA bútorlap állvány 3 különböző mélységben rendelhető: 2500 mm, 4000 mm és 5000 mm. A rekesz belső magassága 2200 mm. Így valamennyi szokásos forgácslap méret függőlegesen betárolható az állványban. A rekesz belső szélessége 400 mm. Az állvány modulrendszerben rendelhető, amely modulonként 2 vagy 3 rekesszel rendelkező alap- és kiegészítő elemekből áll. A felület kiváló minőségű szinterezett bevonattal rendelkezik. Az állvány felső része letakarható egy forgácslappal, így kiegészítő raktárfelületet biztosít akár 380 kg/m² megoszló terhelés számára.

OHRA búturlap állvány - előnyei

 • Gyors és egyszerű szerelést biztosító modulrendszer
 • Alap- és kiegészítő elemek számos különböző szélességű rekeszhez
 • Az állvány felső része további tárolási lehetőséget nyújt tartozékok számára
 • Egyszerű be- és kitárolást biztosító görgőpályával minden rekesz előtt
 • Igény szerint bővíthető
 • Optimális ár-/minőség arány

Ajánlatkérés

Függőleges állvány referenciáink

Holz Possling
HG COMMERCIALE Biel
Holz Possling

Holz Possling

Egyedi raktármegoldás egy kézből a teljes készletre

Sikertörténetre

HG COMMERCIALE Biel

HG COMMERCIALE Biel

Új áthajtó raktár a bieli telephelyen

Sikertörténetre