Ugrás a fő tartalomra

OHRA ágazati megoldások Múzeumok és galériák

Tanácsadás

Ágazatspecifikus raktárrendszerek az Ön termékei számára

Még akkor is, ha a festmények és szobrok egy múzeumban sokkal szebben vannak elhelyezve, az összes múzeumnak és művészeti galériának van lerakata, a mi szóhasználatunkkal raktára.

Nem csoda, hogy a műtárgyakat különleges módon kell raktározni.

Így egy sor igényes, nem szokványos állványmegoldás szükséges különböző nagyságú szobrok, installációk és festmények számára.

Különösen a tanácsadási fázisban a raktár megvalósításához számos megvalósított projektből akadnak ötletek, amelyek a mai igényeknek (helyigény, hozzáférhetőség, biztonsági védelem stb.) megfelelnek és a jövőben is alkalmazhatók.

A speciálisan kulturális intézetek igényeihez igazított állvány-megoldásainkra vonatkozó további információkat a www.culture-depot.de honlapunkon talál.

TanácsadásTájékoztató anyag letöltéseLink a művészeti raktárhoz


Mennyezetre függesztett raktári válaszfalak

Extrém stabil és rázkódásmentes, nagy terhelés mellett is. Függő műtárgyak, például festmények, grafikák tárolására, egyenletesen eloszló terheléssel. Különféle lehetőségek a teher hordására, például mennyezetre erősített profilokkal vagy padlón álló acélszerkezettel. Igény szerint különféle görgő megvezetési megoldások.


Álló tárolás

A raklapos, nagy fesztávú és állópolcos tárolók ideálisak a múzeumok és műcsarnokok számára. Különösen alkalmasak nehéz, szabálytalan és terjedelmes tárgyak elhelyezésére

Referenciák múzeumok és galériák részére

Staatstheater Stuttgart
Staatstheater Karlsruhe
Staatstheater Stuttgart

Staatstheater Stuttgart

Raktárcsarnok teljes helykihasználása, gyorsabb kiválasztás, átlátható tárolás

Sikertörténetre

Staatstheater Karlsruhe

Staatstheater Karlsruhe

60 m hosszú mozgókocsik a karos állványokhoz - optimális helykihasználás

Sikertörténetre