Ugrás a fő tartalomra

OHRA ágazati megoldások Múzeumok és galériák

Tanácsadás

Ágazatspecifikus raktárrendszerek

Még ha a festmények és szobrok egy múzeumban sokkal szebben is vannak elhelyezve, minden és művészeti galéria rendelkezik lerakattal, a mi szóhasználatunkkal élve raktárral. Nem csoda, hogy a műtárgyakat különleges módon kell raktározni.

Így egy sor igényes, nem szokványos állványmegoldás szükséges különböző nagyságú szobrok, installációk és festmények tárolására.

Különösen a tanácsadási fázisra jellemző, hogy a raktár megvalósításához számos megvalósított projektből merülnek fel ötletek, amelyek megfelelnek a mai igényeknek (helyigény, hozzáférhetőség, biztonság, védelem stb.), és a jövőben is alkalmazhatók.

TanácsadásTájékoztató anyag letöltése


Mennyezetre függesztett raktári válaszfalak

Extrém stabil és rázkódásmentes, nagy terhelés mellett is. Függő műtárgyak, például festmények, grafikák tárolására, egyenletesen eloszló terheléssel. Különféle lehetőségek a teher hordására, például mennyezetre erősített profilokkal vagy padlón álló acélszerkezettel. Igény szerint különféle görgővezetési megoldások.


Álló tárolás

A raklapos, nagy fesztávú és állópolcos tárolók ideálisak a múzeumok és műcsarnokok számára. Különösen alkalmasak nehéz, szabálytalan és terjedelmes tárgyak elhelyezésére

Referenciák múzeumok és galériák részére

Staatstheater Karlsruhe
Staatstheater Stuttgart
Staatstheater Karlsruhe

Staatstheater Karlsruhe

60 m hosszú mozgókocsik a karos állványokhoz - optimális helykihasználás

Sikertörténetre

Staatstheater Stuttgart

Staatstheater Stuttgart

Raktárcsarnok teljes helykihasználása, gyorsabb kiválasztás, átlátható tárolás

Sikertörténetre