Ugrás a fő tartalomra

Hosszúáru karos állvány Hosszúáru karos állvány személyre szabott megoldások

AjánlatkérésTanácsadás

Hosszúáru karos állvány Kivitel

Az OHRA több mint 40 éve értékesít Németországban gyártott, kiváló minőségű állványrendszereket. A hosszúáru tárolására szolgáló karos állványrendszerünk ideális megoldást kínál a hosszú áru, például csövek, profilok és idomok biztonságos és hatékony tárolására.

Miért érdemes hosszúáru tárolására szolgáló karos állványt használni?

Nincs még egy olyan tárolórendszer, amely annyira alkalmas lenne hosszú vagy nehéz rakományok professzionális tárolására, mint a karos állványrendszer. A rugalmas állványok különösen erősek, és lehetővé teszik a raktározott termékek kíméletes és biztonságos tárolását és kitárolását. A nehézterhelésű karos állványrendszerek különösen népszerűek az ipar és a kereskedelem minden területén. Az állványok karcsú kivitele kis alapterületen nagy tárolókapacitást biztosít. A tervezett felhasználástól és a rendelkezésre álló tárolóhelytől függően függőleges vagy vízszintes tárolórendszer választható. A függőleges polcok különösen alkalmasak arra, hogy a munkaállomáson profilokat vagy idomokat helyezzenek el. Az egyik vagy mindkét oldalon karokkal ellátott karos állványrendszert hosszú és nehéz áruk, például csövek tárolására használják. Minden változat nagy teherbírású.

Kragarmregal für Langgut
Kragarmregal für Langgut
Kragarmregal für Langgut

Az OHRA hosszúáru tárolására szolgáló karos állvány előnyei az Ön számára

  • Masszív, melegen hengerelt IPE acélprofilokból készült stabil karok és karos állványok
  • Felfüggesztett, állítható magasságú karok a maximális rugalmasság érdekében
  • Egyedi igényekre szabott megoldások
  • Tartós stabilitás és biztonság
  • Bármikor bővíthető a növekvő tárolási igényekhez igazodva

Ajánlatkérés küldése

Maximális hatékonyság a hosszúáru tárolásában az OHRA karos polcok

Fedezze fel a tárolóipar csúcskategóriáját az OHRA TÜV Süd által tanúsított karos állványrendszerekkel. Úttörőként világszerte a legmagasabb minőségi szabványoknak teszünk eleget, és új mércét állítunk fel a hosszú áru tárolása terén. A mi A hosszúáru tárolására szolgáló karos állványok nem egyszerű állványrendszerek – a kifinomult karos elvnek köszönhetően a legapróbb részletekig optimalizáltak. A hosszúáru tárolásának hatékonysága új szintet ér el az OHRA karos polcokkal. Hosszúáru állványaink nemcsak maximális helykihasználást, hanem sokoldalúságot is kínálnak, amely a kereskedelem és az ipar számos területén bizonyított. Bízzon az innovatív kialakításban és a bizonyított minőségben, hogy tökéletesen megfeleljen az Ön tárolási igényeinek.

Referenciák

Maderas Besteiro
Knaus Tabbert
Borovi
Rubio Careco
Thyssen
Maderas Besteiro

Maderas Besteiro

A Maderas Besteiro vállalatnál az OHRA karos állványai teszik lehetővé az akár 13,5 méteres faanyagok hatékony tárolását; az akár 15 tárolási szinttel rendelkező, egyedi kialakítású raklapos állványok elegendő helyet biztosítanak a HPL dekorlemezek (High Pressure Laminate) nagy választékának. A korábbi padlón történő tároláshoz és a régi állványokhoz képest a Maderas Besteiro ugyanakkora területen csaknem 20 százalékkal növelte raktárkapacitását, a be- és kitárolási folyamatait 30 százalékkal gyorsította, és 70 százalékkal kevesebb raktári áru sérült meg.

Sikertörténetre

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert, Európa egyik vezető szabadidőjármű-gyártója új jandelsbrunni raktárát az OHRA karos és raklapos állványrendszerével szerelte fel a korszerű felépítménygyártás közvetlen ellátásához. Ez azt jelenti, hogy különböző anyagok, például ragasztók, alumínium- és GRP-tekercsek, rétegelt lemezcsomagok, PVC padlóburkolatok vagy fa- és poliuretánhab-csíkok hatékonyan tárolhatók. A raklapos és egyes esetekben a karos állványrendszerek rácsos fenékkialakítása lehetővé teszi a legkülönbözőbb konténerek és rakodási segédeszközök rugalmas tárolását. Az állványok nagy teherbíró képessége is lenyűgöző – a nyolc méter magas karos állványok állványonként akár 12 tonnát is elbírnak, míg a raklapos állványok polcainak terhelhetősége akár 2,4 tonna is lehet. Az OHRA a tűzvédelmi rendszerekkel szemben támasztott szigorú követelmények egyszerű teljesítéséért is kap jópontokat: például két 80 milliméteres lyukat fúrtak az állványoszlopokba, hogy a sprinkler rendszer vezetékeit át lehessen rajtuk vezetni. Ez a megoldás nemcsak különösen helytakarékos, hanem a vezetékeket is jól védi a sérülés ellen.
 

Sikertörténetre

Borovi

Borovi

A Borovi Impex Nagyker Kft. magyar fakereskedelmi vállalat több mint kétszeresére növelte raktározási kapacitását az OHRA karos állványrendszerével. Öt darab 24 méter hosszú, hét tárolási szintű karos állvány megkönnyíti a hozzáférést az egyes tételekhez, a korábbi padlós tárolórendszerhez képest. A tető- és falszerkezetes állványok az időjárás viszontagságaitól is védik az árut. Az új állványokkal a vállalat 30 százalékkal gyorsabban tudja ellátni ügyfeleit, a készletkárosodás pedig 40 százalékkal csökkent.

Sikertörténetre

Rubio Careco

Rubio Careco

A Rubio Caréco francia autóbontó vállalat az OHRA által biztosított új állványrendszernek köszönhetően a rendelkezésre álló területen ötszörösére növelte raktárkapacitását a használt járművek tárolásánál. A 108 darab, újonnan telepített, kétoldalas karos állvány tárolási szintenként és oldalanként akár 2200 kg teherbírással rendelkezik. A raktárban öt tárolási szintet alakítottak ki, szintenként 7,6 méteres polcmagassággal. Ily módon ugyanakkora területen 216 jármű helyett 1080 autó tárolható, ami a korábbi, padlón történő tároláshoz képest jelentősen biztonságosabb és hatékonyabb megoldást kínál.

Sikertörténetre

Thyssen

Thyssen

Une installation de rayonnages mobiles de thyssenkrupp Materials Hungary vieille de 17 ans a pu être remise au goût du jour grâce au Retrofit.. OHRA a remplacé les pièces mécaniques usées et modernisé l'ensemble de l'électrotechnique. La modernisation garantit que l'installation pourra continuer à fonctionner avec une grande disponibilité. Le concept de commande et le système de sécurité correspondent à nouveau à l'état actuel de la technique - l'installation modernisée répond ainsi aux mêmes exigences qu'une installation neuve, mais n'a nécessité qu'une fraction de l'investissement.

Sikertörténetre

Hosszúáru tárolására szolgáló karos állvány: Tanácsadás és ajánlatkérés.

Kérjen ajánlatot most

Gyakran ismételt kérdések

Igen, a karos állványrendszerek beltéren és kültéren egyaránt használhatók. Kültéri használatra tűzihorganyzott acélból kaphatók, hogy megvédjék őket az időjárás viszontagságaitól.

Igen, a hosszúáru tárolására szolgáló karos állvány rugalmasan személyre szabható. A karok magassága könnyen állítható, az állványok pedig a változó tárolási igényekhez igazodva szükség szerint meghosszabbíthatók vagy átkonfigurálhatók.

Igen, ajánlott a terhelést egyenletesen elosztani a karokon a stabil pozícionálás érdekében. Az árut úgy kell elhelyezni a karokon, hogy ne tudjanak elmozdulni vagy leesni.

A karos állványrendszerek összeszerelése általában speciális tudást és tapasztalatot igényel. A biztonságos és helyes telepítés érdekében ajánlott, hogy a telepítést képzett személyzet végezze

Igen, a karos állványrendszer rendkívül sokoldalú, és nemcsak hosszú áru, hanem más anyagok, például fémlemezek, fapanelek, rudak vagy csövek tárolására is használható. Testreszabhatóságuk és robusztus kialakításuk ideális megoldássá teszi őket a különböző tárolási igények kielégítésére.

Az összes karos állványrendszer áttekintése