Ugrás a fő tartalomra

OHRA függőleges állványrendszerek Állványok függőleges tároláshoz

Ajánlatkérés  Tanácsadás

Függőleges tárolás

A különböző szálanyagok, például profilok, csövek, rudak vagy lécek függőleges tárolására az OHRA függőleges állványa jelenti a legjobb megoldást. A forgácslapok függőleges tárolásához a forgácslapállvány az ideális választás – kiváltképpen a fából készült termékek vágási területén. Az OHRA számos alkalmazáshoz és különböző ágazatokhoz kínál függőleges állványrendszereket. A függőleges állványok és forgácslapállványok a raktártechnika fontos részét képezik, kiváltképpen az asztalos- és ácsműhelyekben, faipari áruházakban és barkácsműhelyekben.

OHRA függőleges állványok – Optimális függőleges tárolás

Az OHRA függőleges állványokat olyan alkalmazásokra használják, ahol különböző szálanyagok, kiváltképpen lécek vagy csőprofilok függőleges tárolása szükséges. Ezek lehetnek előkészítő állványok közvetlenül a munkahelyen, vagy akár bemutatóállványok is az eladótérben, ahol különböző méreteket, színeket vagy kiviteleket kell ügyfélbarát módon bemutatni. A robusztus kivitelű állványoszlopokból és átlós merevítőkből készült, bevált acélszerkezet nagy tömegű árukhoz is alkalmas és billenésbiztos. Az állványok alkalmazástól függően egy- vagy kétoldali kivitelben is rendelhetők. A függőleges állvány standard magasságai 2100, 2700 és 3300 mm. A magasság a betárolandó áru hosszához igazodik. A hasznos mélységek 450, 650 und 850 mm, a rekeszeket az OHRA 1500 vagy 2000 mm standard szélességekben szállítja. További méretek igény szerint rendelhetők.

OHRA függőleges állványrendszerek Előnyök

 • Szálanyag, például csövek, lécek, profilok vagy rudak tárolása közvetlenül a munkahelyen
 • Gyors és közvetlen hozzáférést biztosító felosztás konzolok vagy elválasztó karok segítségével
 • A termékek ügyfélbarát bemutatása az eladótérben
 • A függőleges állványokat rögzítőanyagokkal, valamint alsó és oldalsó burkolólapokkal és rögzítési opciókkal együtt szállítjuk
 • Kiváló átláthatóság, kompakt tárolás, gyors és könnyű hozzáférés

Ajánlatkérés


Forgácslapállványok

Az OHRA egyik specialitása a robusztus forgácslapállvány különböző minőségű és méretű forgácslapok és munkaanyagok függőleges tárolására. A robusztus állványrendszer nagy teherbírást és gyors kezelést garantál a műhelyben. 

OHRA forgácslapállvány – Számos különböző kivitelben

Az OHRA forgácslapállvány 3 különböző mélységben rendelhető: 2500 mm, 4000 mm és 5000 mm. A rekesz belső magassága 2200 mm. Így valamennyi szokásos forgácslapméret függőlegesen betárolható az állványban. A rekesz belső szélessége 400 mm. Az állvány modulrendszerben rendelhető, amely modulonként 2 vagy 3 rekesszel rendelkező alap- és kiegészítő elemekből áll. A felület kiváló minőségű szinterezett bevonattal rendelkezik. Az állvány felső része forgácslappal burkolható, amely kiegészítő raktárfelületet biztosít akár 380 kg/m² megoszló terheléshez.

OHRA forgácslapállvány Előnyök

 • Gyors és egyszerű szerelést biztosító modulrendszer
 • Alap- és kiegészítő elemek számos különböző szélességű rekeszhez
 • Az állvány felső része a megfelelő tartozékokkal további tárolási lehetőséget nyújt
 • Egyszerű be- és kitárolást biztosító görgőpályával minden rekesz előtt
 • Igény szerint bővíthető
 • Optimális ár-érték arány

Ajánlatkérés

Függőleges állvány referenciáink

HG COMMERCIALE Biel
Holz Possling
HG COMMERCIALE Biel

HG COMMERCIALE Biel

Új áthajtó raktár a bieli telephelyen

Sikertörténetre

Holz Possling

Holz Possling

Egyedi raktármegoldás egy kézből a teljes készletre

Sikertörténetre