Ugrás a fő tartalomra

További karos állvány verziók Személyre szabott lehetőségek az Ön tárolási igényeihez

Kérjen ajánlatotTanácsadás

Nem talál megfelelő állványrendszert? Segítünk!

Néha egyedi raktározott termékek vagy különleges térbeli feltételek egyedi állványrendszert igényelnek. Ha személyre szabott megoldást keres tárolására, és még nem talált megfelelőt, az OHRA a megfelelő véasztás. A kiváló minőségű, nagy teherbírású állványrendszerek és nehézterhelésú karos állványok szakértőjeként kiváló minőségű karos állványrendszert kínálunk, amelyet az Ön egyedi igényeihez igazítunk.

Előnyei az OHRA-val

Szaktanácsadás és szakértelem: Tapasztalt csapatunk elemzi az Ön igényeit, majd bemutatja az Ön egyéni igényeinek leginkább megfelelő megoldásokat. 
Figyelembe vesszük az Ön egyedi raktározott termékeket, helyiségméreteit és működési folyamatait.

Sokoldalú anyaghasználat: Karos állvány változatok és a tartóoszlopok anyagválasztékának széles skálájából választhat, beleértve a különböző méretű és felületi bevonatú robusztus acélprofilokat.

Stabilitás és biztonság: A karos állvány verziók kivétel nélkül kiváló minőségű anyagokból készülnek, és megfelelnek az összes vonatkozó biztonsági előírásnak, hogy biztosítsák az áru biztonságos tárolását. Természetesen a TÜV által bevizsgáltak, és több éves tapasztalat és továbbfejlesztés eredménye.

Bővíthetőség: Testre szabott karos állvány alternatíváink könnyen bővíthetők, ha az Ön tárolási igényei a jövőben megváltoznak. Az Ön raktára így együtt növekszik a vállalatával.

Kapcsolatfelvétel

A különleges követelmények lehetnek például:

Karos állványcsarnok – stabil állványos megoldás tetővel és fallal

Ebben a csarnoktípusban a karos állványok függőleges tartóit a tető formájától függően a tetejükön szögben vágják le, és panelekkel vagy palánkokkal szerelik fel. Erre épül majd rá a karos állványcsarnok tetőszerkezete. A falburkolathoz az állványok hátuljára trapézlemezek vagy ISO zajvédő panelek vagy időjárásvédelmi rendszerek rögzíthetők.

cantilever racking warehouse, rack-clad building
Kragarmregal-Halle
cantilever racking with roof
Kragarmregal-Halle
cantilever racking with roof galvanized
Kragarmregal-Halle
Kragarmregal-Halle
Regal-Halle
Regal-Halle
Regal-Halle
Regal-Halle

Állványcsarnok – robusztus tárolási megoldás

A karos állványrendszer oszlopai melegen hengerelt IPE acélprofilokból készülnek. Nagy teherbírásúak és nagyon rugalmasak. A csarnok igényeitől és kihasználtságától függően az állványok tartóoszlopai ennek megfelelően készülnek el a tetőtartókhoz. Az állványcsarnokokat általában egy- vagy kétszintes tetővel gyártják. A támaszok lyukacsos hátsó oldala a falburkolat tartására is szolgál. Kérésre a tetőfedést a vízelvezetéssel együtt az OHRA is elvégezheti. Ez azt jelenti, hogy a karos állványcsarnokot egyetlen forrásból kapja.

Konzolos állványcsarnok – előnyei az OHRA-val

  • Terjedelmes áruk időjárásbiztos tárolása
  • Az IPE-profilok nagy teherbírása statikailag bizonyított
  • Költségcsökkentés, helytakarékosság és rugalmasság
  • Személyes hozzájárulás is lehetséges
  • Az ingatlantól és az esővízelvezetéstől függően különböző tetőformák valósíthatók meg
cantilever racking warehouse
Kragarmregal-Halle
cantilever racking
Kragarmregal-Halle
cantilever racking
Kragarmregal-Halle
Kragarmregal-Halle
Kragarmregal-Bühnen
Kragarmregal-Bühnen
Kragarmregal-Bühnen

Karos állvány platformok – Maximális helykihasználás a hatékony tárolás érdekében

Hatékony módot keres arra, hogy optimalizálja korlátozott tárhelyének kihasználását? A karos állvány platformjainkkal további tárolókapacitást hozhat létre, és maximalizálhatja a helykihasználást. Ezek a platformok lehetővé teszik a hosszú áruk, csövek és terjedelmes áru tárolását, míg a platform területe hatékonyan használható munkaállomásként, komissiózási zónaként vagy további tárolóhelyként. A mi karos állványrendszereink ideális lehetőséget kínálnak a nehéz terhek biztonságos és helytakarékos tárolására.

Könnyű terhek – Hatékony tárolás különböző áru számára

Nemcsak nehéz és terjedelmes áruk tárolhatók karos állványrendszerünkben – a könnyű rakományok is hatékonyan tárolhatók. Akár fa díszlécek, fémcsövek vagy más hosszú anyagok: Kiváló minőségű állványrendszereink rugalmas tárolási lehetőségeket kínálnak. Az állítható karok lehetővé teszik, hogy az állványokat a könnyűáruk méretéhez és alakjához igazítsa, és optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet.

pallet racking system for DIY stores
Kragarmregal für leichte Lasten
Kragarmregal für leichte Lasten
Kragarmregal für leichte Lasten
Kragarmregal für leichte Lasten
Kragarmregal für leichte Lasten

Személyre szabott tanácsadás az Ön igényei szerint

Az OHRA hosszú évek óta megbízható partner a kiváló minőségű, nagy teherbírású nehéz terhelésű állványok és állványrendszerek terén. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre és az ügyfélelégedettségére. Testre szabott karos állványrendszerünk a legmagasabb irányvonalak szerint készül, és robusztus és megbízható megoldást kínál az Ön tárolási igényei számára. Az iparágban szerzett sokéves tapasztalatunk és szakértelmünk lehetővé teszi számunkra, hogy akár összetett követelményeket is teljesítsünk, és személyre szabott karos állványrendszert kínáljunk. Az OHRA-val egy olyan partner áll az oldalán, aki a konzultációtól a tervezésen át a telepítésig támogatja Önt.

Kérjen személyre szabott tanácsadást

most Tanácsadás

Vertrauen Sie auf unsere Erfahrung und Qualität

OHRA ist seit vielen Jahren ein zuverlässiger Partner für hochwertige Schwerlastregale und Regalsysteme. Wir legen großen Wert auf Qualität und Kundenzufriedenheit. Unsere individuellen Kragarmregale werden nach höchsten Standards gefertigt und bieten eine robuste und zuverlässige Lösung für Ihre Lagerung.

Unsere langjährige Erfahrung und Expertise in der Branche ermöglichen es uns, auch komplexe Anforderungen zu erfüllen und individuelle Kragarmregale anzubieten. Mit OHRA haben Sie einen Partner an Ihrer Seite, der Sie von der Beratung über die Planung bis zur Installation unterstützt.

Referenciák

Thyssen
Arabesque
Ulma
Solvaro
Budmax
Thyssen

Thyssen

Une installation de rayonnages mobiles de thyssenkrupp Materials Hungary vieille de 17 ans a pu être remise au goût du jour grâce au Retrofit.. OHRA a remplacé les pièces mécaniques usées et modernisé l'ensemble de l'électrotechnique. La modernisation garantit que l'installation pourra continuer à fonctionner avec une grande disponibilité. Le concept de commande et le système de sécurité correspondent à nouveau à l'état actuel de la technique - l'installation modernisée répond ainsi aux mêmes exigences qu'une installation neuve, mais n'a nécessité qu'une fraction de l'investissement.

Sikertörténetre

Arabesque

Arabesque

Az Arabesque, Románia legnagyobb építőanyag- és építőipari termékforgalmazója jelentősen bővítette raktárkapacitását: új OHRA karos állványaik összesített hossza meghaladja a 250 métert, akár 5280 milliméteres magasság mellett. Az új állványrendszer jóval kevesebb helyet igényel, mint a korábbi padlós raktározási megoldás – így az Arabesque ismét elegendő kapacitással rendelkezik termékkínálatának bővítéséhez és növeléséhez, és a jövőben is megbízhatóan ki tudja elégíteni a vásárlói igényeket.

Sikertörténetre

Ulma

Ulma

Az ULMA Construction vállalat OHRA karos állványrendszerrel mindössze hat hónap alatt új zsaluzópanel-raktárt épített. Az 58 méter hosszú, tetővel és burkolt hátsó fallal ellátott kültéri állványrendszert az állványok tengelytávolságának variálásával kifejezetten a rétegelt lemezek eltérő méreteihez igazították. Ez azt jelenti, hogy bármilyen méretű rétegelt lemez tárolható anélkül, hogy behajlana a tárolás során.

Sikertörténetre

Solvaro

Solvaro

A mélyhúzó szerszámok olyan költségigényes, egyedi gyártású termékek, amelyeket minden gyártandó munkadarabhoz egyedileg készítenek. Az akár hét tonna súlyú, értékes szerszámok tárolására a magyar Solvaro vállalat a szekszárdi telephelyén az OHRA speciális állványait szerelte fel. A tárolópolcokat egyedileg, a szerszámok méretének megfelelően alakíthatók ki.Így a szerszámokhoz biztosítható a közvetlen hozzáférés és gyorsan a mélyhúzó présgéphez szállíthatók. Ezzel egyidejűleg pedig a mélyhúzó szerszámokat a megfelelő méretre kialakított állványrendszer megvédi az esetleges károsodástól.

 

Sikertörténetre

Budmax

Budmax

Az új, nagy teherbírású OHRA állványok lehetővé teszik a Budmax, Bulgária egyik legnagyobb építőanyag-kereskedője számára a zsákos áruk hatékony tárolását. A tömör falú, melegen hengerelt acélprofilok felépítésének köszönhetően az állványok nagy, 5000 kilogrammos rekeszterhelést tesznek lehetővé. A 4580 milliméteres állványmagasságnak köszönhetően a Budmax immár négy szinten tudja tárolni az akár 1200 kilogramm súlyú, zsákos árukat tartalmazó raklapokat. Ez lényegesen jobb helykihasználást tesz lehetővé, és jelentősen könnyebb és gyorsabb hozzáférést biztosít az árucikkekhez.

 

Sikertörténetre