Ugrás a fő tartalomra

Nehézterhelésű karos állvány Nehéz áruk egyszerű és biztonságos

tárolása AjánlatkérésTanácsadás

Az OHRA a kiváló minőségű nehéz terhelésű karos tároló, állványrendszerek és raktárak szakértője. Tudjuk, hogy a nehéz áru tárolásakor a stabilitás és a biztonság a legfontosabb. Többek között az acél-, az építőanyag- és a fakereskedelemben tárolják a különösen nehéz anyagokat karos állványokon, amelyek nehéz rakományok számára készültek.

Miért érdemes nehézterhelésű karos tároló állványt használni nehéz áru számára?

Az OHRA karos állványrendszerek melegen hengerelt acélprofilokból készülnek, és rendkívül robusztusak – még akkor is, ha a terhelési követelmények megnövekszenek. A 2 500 kg-ig terjedő szabványos karterheléssel és a 10 000 kg-ig terjedő oszlopterheléssel a karos állványrendszerünk könnyedén megbírkózik a nagy terheléssel. Legyen szó csövekről, fémlemezekről, téglákról, facsomagokról, tekercsekről vagy nehéz hosszú raklapokról – karos állványrendszerünk a nehéz áruk széles skálája tárolására alkalmas. A kiváló minőség egyúttal garantálja a biztonságos tárolást beltéren és kültéren egyaránt.

Kragarmregal für Schwerlasten
Kragarmregal für Schwerlasten
Kragarmregal für Schwerlasten
Kragarmregal für Schwerlasten

Az OHRA nehézterhelésű karos tároló használatának előnyei

A karos állvány elve egyszerű, de az OHRA által teljesen átgondolt. A karos állványrendszerek hosszú áruk és nehéz terhek tárolására alkalmasak szinte minden kereskedelmi és ipari ágazatban.

  • Masszív, melegen hengerelt IPE acélprofilokból készült stabil karok és karos állványok
  • Testreszabott vagy standard változatban: Szinte minden igénynek megfelelnek
  • Hosszú távú megbízhatóság, stabilitás és biztonság
  • Alkalmazkodóképesség a különböző méretű és súlyú rakományokhoz
  • Karos állvány felfüggesztési rendszer a tárolási szintek gyors és rugalmas beállításához
  • Figyelembe vesszük a műszaki követelményeket és az alkalmazandó szabványokat

Lépjen kapcsolatba velünk

Bízzon szakértelmünkben

Több évtizedes raktártechnológiai tapasztalatunkkal megbízható partnerek vagyunk a nehéz áruk tárolásában. A tervezés és a gyártás kizárólag Németországban történik. Ennek eredményeképpen nehézterhelésű rendszereink megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, és megbízható megoldást kínálnak az Ön tárolási igényeihez igazítva.

Referenciák

Maderas Besteiro
Knaus Tabbert
Borovi
Rubio Careco
Thyssen
Maderas Besteiro

Maderas Besteiro

A Maderas Besteiro vállalatnál az OHRA karos állványai teszik lehetővé az akár 13,5 méteres faanyagok hatékony tárolását; az akár 15 tárolási szinttel rendelkező, egyedi kialakítású raklapos állványok elegendő helyet biztosítanak a HPL dekorlemezek (High Pressure Laminate) nagy választékának. A korábbi padlón történő tároláshoz és a régi állványokhoz képest a Maderas Besteiro ugyanakkora területen csaknem 20 százalékkal növelte raktárkapacitását, a be- és kitárolási folyamatait 30 százalékkal gyorsította, és 70 százalékkal kevesebb raktári áru sérült meg.

Sikertörténetre

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert, Európa egyik vezető szabadidőjármű-gyártója új jandelsbrunni raktárát az OHRA karos és raklapos állványrendszerével szerelte fel a korszerű felépítménygyártás közvetlen ellátásához. Ez azt jelenti, hogy különböző anyagok, például ragasztók, alumínium- és GRP-tekercsek, rétegelt lemezcsomagok, PVC padlóburkolatok vagy fa- és poliuretánhab-csíkok hatékonyan tárolhatók. A raklapos és egyes esetekben a karos állványrendszerek rácsos fenékkialakítása lehetővé teszi a legkülönbözőbb konténerek és rakodási segédeszközök rugalmas tárolását. Az állványok nagy teherbíró képessége is lenyűgöző – a nyolc méter magas karos állványok állványonként akár 12 tonnát is elbírnak, míg a raklapos állványok polcainak terhelhetősége akár 2,4 tonna is lehet. Az OHRA a tűzvédelmi rendszerekkel szemben támasztott szigorú követelmények egyszerű teljesítéséért is kap jópontokat: például két 80 milliméteres lyukat fúrtak az állványoszlopokba, hogy a sprinkler rendszer vezetékeit át lehessen rajtuk vezetni. Ez a megoldás nemcsak különösen helytakarékos, hanem a vezetékeket is jól védi a sérülés ellen.
 

Sikertörténetre

Borovi

Borovi

A Borovi Impex Nagyker Kft. magyar fakereskedelmi vállalat több mint kétszeresére növelte raktározási kapacitását az OHRA karos állványrendszerével. Öt darab 24 méter hosszú, hét tárolási szintű karos állvány megkönnyíti a hozzáférést az egyes tételekhez, a korábbi padlós tárolórendszerhez képest. A tető- és falszerkezetes állványok az időjárás viszontagságaitól is védik az árut. Az új állványokkal a vállalat 30 százalékkal gyorsabban tudja ellátni ügyfeleit, a készletkárosodás pedig 40 százalékkal csökkent.

Sikertörténetre

Rubio Careco

Rubio Careco

A Rubio Caréco francia autóbontó vállalat az OHRA által biztosított új állványrendszernek köszönhetően a rendelkezésre álló területen ötszörösére növelte raktárkapacitását a használt járművek tárolásánál. A 108 darab, újonnan telepített, kétoldalas karos állvány tárolási szintenként és oldalanként akár 2200 kg teherbírással rendelkezik. A raktárban öt tárolási szintet alakítottak ki, szintenként 7,6 méteres polcmagassággal. Ily módon ugyanakkora területen 216 jármű helyett 1080 autó tárolható, ami a korábbi, padlón történő tároláshoz képest jelentősen biztonságosabb és hatékonyabb megoldást kínál.

Sikertörténetre

Thyssen

Thyssen

Une installation de rayonnages mobiles de thyssenkrupp Materials Hungary vieille de 17 ans a pu être remise au goût du jour grâce au Retrofit.. OHRA a remplacé les pièces mécaniques usées et modernisé l'ensemble de l'électrotechnique. La modernisation garantit que l'installation pourra continuer à fonctionner avec une grande disponibilité. Le concept de commande et le système de sécurité correspondent à nouveau à l'état actuel de la technique - l'installation modernisée répond ainsi aux mêmes exigences qu'une installation neuve, mais n'a nécessité qu'une fraction de l'investissement.

Sikertörténetre

Nehézterhelésű karos állványa számára: Tanácsadás és ajánlatkérés.

Kérjen ajánlatot most

Gyakran ismételt kérdések

Igen. Az OHRA minőségi állványai különösen az építőipar és az autóipar ügyfeleit nyűgözték le. Állványaink szabványosan időjárásállóak. Minden változat tetővel és tűzihorganyzott minőségben is rendelhető.

  • Karhídak – különböző kivitelben: szorító, csavaros vagy tartóhídként. Ez a tartozék például a raklapok karos állványrendszerben történő tárolására is alkalmas.
  • Rugós címkék a termékek címkézéséhez és így a raktár rendben tartásához. A rugós címkék a karok végére vannak erősítve, és felcímkézhetők vagy mágneses címkékkel szerelhetők fel.
  • Aljzatcsapok legurulásgátlóval. Különösen a fémkereskedelemben nélkülözhetetlen, ahol pl. a rudakat vagy csöveket biztosítani kell a kiesés ellen.

Az Ohra nehézterhelésű karos állványának konzolos karjai 100 mm-es lépésekben felfelé vagy lefelé állíthatóak. A karok szabadalmaztatott felfüggesztési rendszere azt jelenti, hogy a beállításhoz nincs szükség szerszámokra. Gyors és rugalmas alkalmazkodás a raktározott termékekhez.

Az Ohra minden nehézterhelésű karos állványa robusztus, melegen hengerelt IPE acélprofilokból készül, és kizárólag Németországban gyártják.

A karos állványrendszer moduláris felépítésének köszönhetően bármikor hozzáadhat oszlopokat vagy karokat. Az egyszárnyúról kétoldalasra történő átalakítás is lehetséges.

Kínálatunkban különböző típusú karos állványrendszerek találhatók, köztük nagy teherbírású karos állványrendszerek, hosszú áruk, csövek és profilok számára készült állványrendszerek. A karos állványok minden egyes típusa egyedi igényekre szabott, és optimális megoldásokat kínál a különböző áruk tárolására.

Az összes karos állványrendszer áttekintése