Ugrás a fő tartalomra

Egyszárnyú karos állvány Egyszárnyú állványrendszer a CTA falfelület tárolóhelyeihez

Árajánlat kéréseTanácsadás

cantilever racking with roof for timber storage

Egyszárnyú karos állvány kivitel

A raktározott termékek elhelyezésére szolgáló optimális megoldás nagymértékben függ a rendelkezésre álló tárolóhelytől. Az egyszárnyú karos állvány nagyon népszerű ügyfeleink körében. Helytakarékos és kiváló minőségű kialakításuknak köszönhetően a karos állványok beltéren és kültéren egyaránt használhatók.

Karos állvány fa egyszárnyú tároláshoz

Egyszárnyú karos állványrendszerünk számos előnyt kínál a raktárkezelés optimalizálásához:

  • Független: Kiváló minőségű konstrukciónk lehetővé teszi a szabadon álló kialakítást.
    Ez azt jelenti, hogy a nagy teherbírásról nem kell lemondani.
  • Kombinálható: Ha a karos állványt egyszárnyúra tervezik, akkor az hátul és oldalt kívülről – például trapézlemezzel vagy fával – lezárható. A raktározott termékeket tetővel is védheti az időjárás viszontagságaitól. Szívesen tájékoztatjuk Önt az OHRA új kültéri állványaihoz kapható kiegészítőkről.
  • Helymegtakarító: Még korlátozott tárolóhely esetén is biztonságosan szeretné tárolni nehéz áruját. Karos állványrendszerünk az egyszárnyú terhelés ellenére is maximális stabilitást biztosít.
Egyoldalas tárolás

Fontos megjegyezni, hogy mind az egyszárnyú, mind a kétoldalas karos állványrendszereknek megvannak a maguk előnyei, és különböző tárolási igényekre alkalmasak. A két változat közötti választás olyan tényezőktől függ, mint a rendelkezésre álló hely, a tárolt áruk típusa és a vállalat egyedi igényei.

Miért az OHRA?

Számos meggyőző érvünk van arra, hogy miért érdemes a jövőben az OHRA karos állványrendszerében tárolnia raktározott termékeit. A hatékony állványrendszerek fejlesztése és biztosítása terén szerzett több mint 40 éves tapasztalat minket igazol. Termékeinket többek között a következő jellemzők is jellemzik:

  • 20 év garancia rozsdásodás ellen: Meg vagyunk győződve termékeink minőségéről, és 20 év garanciát kínálunk Önnek az átrozsdásodás ellen.
  • Kiváló minőségű porszórás: Kiváló minőségű porszórásainknak köszönhetően állványaink optimális felületi védelmet kapnak, és optimálisan védettek a korrózió ellen.
  • A legjobb minőség: Melegen hengerelt acélprofilokat használunk fémlemez helyett, hogy biztosítsuk állványaink robusztusságát és tartósságát.

Ezt mondják ügyfeleink a megoldásainkról

Mit mondanak ügyfeleink a megoldásainkról: Ügyfélvélemények, amelyek betekintést nyújtanak ügyfeleink tapasztalatába.

Referenciák

Adamet
Investzal
Albixon
Corswarem NV
Adamet

Adamet

Az Adamet-Niemet fém nagykereskedés az OHRA állványaira cserélte az eddigi tárolási koncepcióját: csaknem 8570 mm magas karos állványok váltották fel a padlón tárolást és az alacsony állványokat. A karok teherbírása 500–600 kg, a tárolás 16 tárolási szinten, valósul meg. Így nemcsak a raktárkapacitás bővülhetett, hanem a be- és kitárolási folyamatok is gyorsabbá váltak, valamint nőtt a gyártás hatékonysága. Továbbá a rugalmas, állítható magasságú OHRA állványok karjai ütközéskor felfelé és oldalirányba mozognak. Így védik a termékeket a sérülésektől.

Sikertörténetre

Investzal

Investzal

Az 5 tonnás tekercsek tárolására a magyar Invesztál vállalat az OHRA 19,9 m hosszú raklapos állványait választotta. A nagy teherbírású állványt a raklapokon tárolt tekercsek egyedi méreteinek megfelelően alakították ki. Korábban a vállalat a padlón és egy standard állványon oldotta meg a tárolást; ehhez képest az új polcokkal egyszerűbb, megbízhatóbb és gyorsabb lett a tekercsekhez való hozzáférés. Továbbá a részben színes és horganyzott tekercsek károsodása is minimálisra csökkenthető.

Sikertörténetre

Albixon

Albixon

Az ALBIXON vállalat, az úszómedencék és medencefedések Európában piacvezető gyártója az OHRA tetős karos állványaival bővítette a raktárkapacitását. Itt alumínium profilokat tárolnak raklapokon, a raklapok hossza 5–12 méter, a súly pedig 500–1200 kg. Az új állványrendszerrel nemcsak helyet, hanem költségeket is megtakarít a vállalat: Elkerülhető a felesleges anyagmozgatás, növekszik a raktáron belüli szállítás hatékonysága, és csökken a tárolt árukban keletkező károk kockázata is. Az időjárás elleni védelemnek köszönhetően a minőségellenőrzési költségek is alacsonyabbá válnak. A tárolt áruk megfelelő átláthatósága révén jelentősen egyszerűsödik a leltározás is.

Sikertörténetre

Corswarem NV

Corswarem NV

Auf sehr geringer Grundfläche ein hohes Lagervolumen.

Sikertörténetre

Sistema

Hosszú tárgyak raktára az alumínium ablakprofilokhoz

Sikertörténetre

Egyszárnyú karos állványa számára: Tanácsadás és ajánlatadás.

Kérjen ajánlatot most

GYIK

Igen, személyre szabott konfigurációs lehetőségeket kínálunk, hogy az állványokat az Ön egyedi tárolási igényeihez igazítsuk. Szakértői csapatunk az Ön rendelkezésére áll, hogy megtalálja a legjobb megoldást az Ön raktára számára.

Igen, az egszárnyú karos állványok külső tárolásra is használhatók. A raktározott termékek időjárástól való védelme érdekében tetővel ellátott kivitelt ajánlunk.

Nem, az egyszárnyú karos állvány ugyanolyan stabil és robusztus, mint a kétoldalas. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, és biztonságosan elbírják a nagy terhelést.

Igen, az egyszárnyú karos tároló magassága az Ön egyedi igényeihez igazítható. A rendelkezésre álló hely hatékony kihasználása érdekében egyedi polcmagasságok állnak rendelkezésre

Az egyszárnyú állványok ideálisak hosszú és terjedelmes áru, például csövek, gerendák, faelemek, acélprofilok és egyéb hosszú áruk tárolására. Biztonságos és szervezett tárolási megoldást kínálnak e különleges áru számára.

Még ha az egyszárnyú karos állvány testre szabható is, akkor sem biztos, hogy tökéletesen illeszkedik a csarnokba. Azonban más állványtípusok széles választékával is rendelkezünk, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek.

 

Az áttekintéshez

Ajánlatkérés

Egyszárnyú karos állványa számára: Tanácsadás és ajánlatadás.

Kérjen ajánlatot most