Ugrás a fő tartalomra

Kétoldalas karos állvány Helytakarékos karos állványrendszerek beltéri és kültéri tároláshoz

Kérjen árajánlatotTanácsadás

cantilever racking for the metal trade

Az OHRA kétoldalas karos állványrendszerei lehetőséget nyújtanak Önnek a raktárterület optimális kihasználására és az áru hatékony rendszerezésére. obusztus kialakításuknak és dupla oldalsó rakodásuknak köszönhetően maximalizálják a tárolási kapacitást, és tiszta áttekintést biztosítanak a raktározott termékekről.

Aki számára alkalmas a kétoldalasan használható karos állványrendszer

A helytakarékosság, a hatékony tárolás és a jobb hozzáférhetőség kombinációja teszi a kétoldalas kivitelű karos állványrendszert az Ön raktárának erős partnerévé. A kétoldalas állványrendszereket különösen a fém- és fafeldolgozásban vagy az építőiparban használják. A hosszú áru tárolása a kétoldalas karos állványrendszerrel különösen gazdaságosnak tekinthető, mivel a nagy mennyiségű, különböző méretű és hosszúságú anyagok egyértelműen rendszerezhetők.

cantilever racking system for storing timber
Konzolos állvány forgácslap tárolására. Kétoldalas, porszórt.
Cantilever racking with roof
Konzolos állványrendszer, kétoldalas, tetővel. Nagy tetőkinyúlás.
Cantilever racking for storing tiles
Csempe és kőlapok optimális bemutatása és tárolása.
Cantilever racking with inclined arms
Lagerung von Langgut in Kragarmregalen. Die Kragarme haben eine Neigung von 20°.

A kétoldalas karos állványok előnyei

Kétoldalas karos állványrendszerünk számos előnyt kínál a raktárkezelés optimalizálásához:

  • Rugalmasság és alkalmazkodóképesség: Kétoldalas karos állványrendszerünk moduláris felépítésű, és az Ön egyedi tárolási igényeihez igazítható. A rendelkezésre álló hely optimális kihasználása érdekében különböző magasságú, szélességű és mélységű állványokat választhat.
  • Stabilitás és biztonság: A karok biztonságosan csatlakoznak az állványhoz, és biztosítják a hosszú áru stabil tárolását – még kiegyensúlyozatlan terhelés vagy egyenetlen hasznos mélység esetén is.
cantilever racking
Kragarmregalanlage, doppelseitig, pulverbeschichtet.
  • Magas raktárkapacitást: Az állvány mindkét oldalán lévő dupla karok lehetővé teszik, hogy több hosszú árut tároljon a raktárban, és így hatékonyan használja ki a rendelkezésre álló helyet.
  • Könnyű hozzáférhetőség: A karok nyitott kialakításának köszönhetően bármikor gyorsan hozzáférhet árujához. Az időmegtakarítás még hatékonyabb munkafolyamatokat biztosít.

Kétoldalas karos állványok a szokásos OHRA minőségben

A dupla vagy kétoldalas karos állvány ugyanabból a függőleges profilból áll, mint az egyszárnyú változat. A kétoldalas karos állvány ugyanabból a függőleges profilból áll, mint az egyszárnyú változat. Így több tárolóhelyhez jut. Karos állványainkat többek között a következő jellemzők is jellemzik:

  • 20 év garancia rozsdásodás ellen: Meg vagyunk győződve termékeink minőségéről, és 20 év garanciát kínálunk Önnek az átrozsdásodás ellen.
  • Kiváló minőségű porszórás: Nedves festés helyett kiváló minőségű porszórást használunk. Ezért állványaink optimális felületi védelmet kapnak, és optimálisan védettek a korrózió ellen.
  • A legjobb minőség: Melegen hengerelt acélprofilokat használunk fémlemez helyett, hogy biztosítsuk állványaink robusztusságát és tartósságát.

Referenciák

Maderas Besteiro
Knaus Tabbert
Borovi
Rubio Careco
Thyssen
Maderas Besteiro

Maderas Besteiro

A Maderas Besteiro vállalatnál az OHRA karos állványai teszik lehetővé az akár 13,5 méteres faanyagok hatékony tárolását; az akár 15 tárolási szinttel rendelkező, egyedi kialakítású raklapos állványok elegendő helyet biztosítanak a HPL dekorlemezek (High Pressure Laminate) nagy választékának. A korábbi padlón történő tároláshoz és a régi állványokhoz képest a Maderas Besteiro ugyanakkora területen csaknem 20 százalékkal növelte raktárkapacitását, a be- és kitárolási folyamatait 30 százalékkal gyorsította, és 70 százalékkal kevesebb raktári áru sérült meg.

Sikertörténetre

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert, Európa egyik vezető szabadidőjármű-gyártója új jandelsbrunni raktárát az OHRA karos és raklapos állványrendszerével szerelte fel a korszerű felépítménygyártás közvetlen ellátásához. Ez azt jelenti, hogy különböző anyagok, például ragasztók, alumínium- és GRP-tekercsek, rétegelt lemezcsomagok, PVC padlóburkolatok vagy fa- és poliuretánhab-csíkok hatékonyan tárolhatók. A raklapos és egyes esetekben a karos állványrendszerek rácsos fenékkialakítása lehetővé teszi a legkülönbözőbb konténerek és rakodási segédeszközök rugalmas tárolását. Az állványok nagy teherbíró képessége is lenyűgöző – a nyolc méter magas karos állványok állványonként akár 12 tonnát is elbírnak, míg a raklapos állványok polcainak terhelhetősége akár 2,4 tonna is lehet. Az OHRA a tűzvédelmi rendszerekkel szemben támasztott szigorú követelmények egyszerű teljesítéséért is kap jópontokat: például két 80 milliméteres lyukat fúrtak az állványoszlopokba, hogy a sprinkler rendszer vezetékeit át lehessen rajtuk vezetni. Ez a megoldás nemcsak különösen helytakarékos, hanem a vezetékeket is jól védi a sérülés ellen.
 

Sikertörténetre

Borovi

Borovi

A Borovi Impex Nagyker Kft. magyar fakereskedelmi vállalat több mint kétszeresére növelte raktározási kapacitását az OHRA karos állványrendszerével. Öt darab 24 méter hosszú, hét tárolási szintű karos állvány megkönnyíti a hozzáférést az egyes tételekhez, a korábbi padlós tárolórendszerhez képest. A tető- és falszerkezetes állványok az időjárás viszontagságaitól is védik az árut. Az új állványokkal a vállalat 30 százalékkal gyorsabban tudja ellátni ügyfeleit, a készletkárosodás pedig 40 százalékkal csökkent.

Sikertörténetre

Rubio Careco

Rubio Careco

A Rubio Caréco francia autóbontó vállalat az OHRA által biztosított új állványrendszernek köszönhetően a rendelkezésre álló területen ötszörösére növelte raktárkapacitását a használt járművek tárolásánál. A 108 darab, újonnan telepített, kétoldalas karos állvány tárolási szintenként és oldalanként akár 2200 kg teherbírással rendelkezik. A raktárban öt tárolási szintet alakítottak ki, szintenként 7,6 méteres polcmagassággal. Ily módon ugyanakkora területen 216 jármű helyett 1080 autó tárolható, ami a korábbi, padlón történő tároláshoz képest jelentősen biztonságosabb és hatékonyabb megoldást kínál.

Sikertörténetre

Thyssen

Thyssen

Une installation de rayonnages mobiles de thyssenkrupp Materials Hungary vieille de 17 ans a pu être remise au goût du jour grâce au Retrofit.. OHRA a remplacé les pièces mécaniques usées et modernisé l'ensemble de l'électrotechnique. La modernisation garantit que l'installation pourra continuer à fonctionner avec une grande disponibilité. Le concept de commande et le système de sécurité correspondent à nouveau à l'état actuel de la technique - l'installation modernisée répond ainsi aux mêmes exigences qu'une installation neuve, mais n'a nécessité qu'une fraction de l'investissement.

Sikertörténetre

Kétoldalas karos állványa számára: Tanácsadás és ajánlatkérés. 

Személyre szabott ajánlatkérés küldése

GYIK

A kétoldalas karos állványrendszerek mindkét oldalra felszereltek, míg az egyszárnyú állványrendszerek csak az egyik oldalra vannak felszerelve. Ennek eredményeképpen a kétoldalas állványok kétszeres tárolókapacitást kínálnak, és lehetővé teszik a rendelkezésre álló hely hatékony kihasználását.

A kétoldalas karos állványrendszerek nagyobb tárolási kapacitást biztosítanak, és lehetővé teszik a hosszú áru tárolását az állvány mindkét oldalán. Így a rendelkezésre álló hely optimálisan kerül kihasználásra és jobb hozzáférést biztosít az áruhoz.

Igen, a kétoldalas karos állványrendszerek kültéri tárolásra is alkalmasak. Célszerű azonban tetővel ellátott kivitelt választani, hogy megvédje a raktározott termékeket az időjárástól, és hosszabb élettartamot biztosítson az állványnak.

Igen, a kétoldalas karos állvány az Ön egyedi igényeihez igazítható. A rendelkezésre álló hely optimális kihasználása érdekében különböző magasságú, szélességű és mélységű állványokat választhat különböző raktározott termékei tárolására.

A kétoldalas karos állványrendszerek különösen előnyösek különböző iparágakban, például a fémfeldolgozásban, a faiparban, az építőiparban, az asztalosiparban, az acélkereskedelemben és más olyan iparágakban, ahol a hosszú áru tárolása fontos szerepet játszik.

Még ha a kétoldalas karos állvány testre szabható is, előfordulhat, hogy nem fog tökéletesen illeszkedni a csarnokba. Azonban más állványtípusok széles választékával is rendelkezünk, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek.

 

Az áttekintéshez

Ajánlatkérés

Kérésre szívesen adunk Önnek tanácsot és küldünk árajánlato

Kérje személyre szabott árajánlatát most