Ugrás a fő tartalomra

Vállalat

MAGUNKRÓL

1979 – 2019: 40 éves az OHRA – we will „rack” you!

Az OHRA Regalanlagen GmbH sikertörténete hivatalosan 1979-ben kezdődött. Ekkor alapította meg a céget Ottokar Hölscher állványrendszerek gyártása és értékesítése céljából. Innovatív karos állványaival gyorsan elismert piaci résztvevővé vált a német cég: a versenytársak termékeivel elletétben az OHRA karos állványok karjai egyszerűen beakaszthatók a perforált tartóoszlopokba. E szabadalmaztatott megoldás révén a tartókarok bármikor szerszám nélkül áthelyezhetők. A karos állványokhoz hasonlóan a raklapos állványok is melegen hengerelt perforálatlan acélprofilokból készülnek. Különösen a nagy teherbírásukkal, szívósságukkal és tartósságukkal tűnnek ki.

A karos állványok európai piacvezetője 2019-ben ünnepli fennállásának 40. évfordulóját. Az OHRA ma a legkülönbözőbb ágazatok kedvenc állványrendszer-szállítója, és 13 országban tart fenn saját értékesítési irodát.


Miért érdemes az OHRA termékeit választania?

10 meggyőző érv, hogy miért az innovatív és nagy teherbírású OHRA raktárrendszereket válassza

Az OHRA a szálanyagok és nehéz árucikkek raktározására specializálódott. Különösen a robosztus, melegen hengerelt acélprofilokból készült karos és raklapos állványokra, amelyekkel egyértelműen kitűnik a többi állványgyártó közül. Nagy teherbírás és karcsú szerkezet – ezt nem sok gyártó tudja garantálni.

Könnyedén megfelelünk az alábbi követelményeknek, és a lista korántsem teljes:

  • Legjobb minőség – melegen hengerelt acélprofilok hajtott lemezprofil helyett
  • Magas minőségű szinterezett bevonat festett kivitel helyett
  • Személyre szabott méretezés – egyedi konfigurációk
  • Rugalmas állíthatóság a beakasztható karoknak köszönhetően – nincs szükség szerszámra
  • 20 év garancia átrozsdásodás ellen
  • Németországi gyártás – több mint 40 év tapasztalattal
  • Gazdaságos tárolási megoldások minden iparágnak
  • Tanácsadás, tervezés, gyártás, szerelés és ügyfélszolgálat
  • Európa piacvezető vállalata a karos állványok gyártásában
  • Nemzetközi értékesítési irodák

Az OHRA bármely iparágban megbízható és kompetens partnerként nyújt támogatást raktártechnológiával kapcsolatos bármilyen kérdésében, és Európa-szerte specialistaként segíti ügyfeleit a tárolórendszerek terén.


[Translate "Hungary"] OHRA ist zertifiziert vom TÜV Süd

MINŐSÉGI NORMÁINK:

Legjobb minőség „a legmagasabb igények kielégítésére: robusztus acélprofilok - csak semmi fémlemez!"

Állványrendszereink kiváló minősége cégünk filozófiájának részét képezi, és garantálja az Önök termékeinek biztonságos tárolását. Az OHRA a vékony lemezelemek helyett tömör falú, melegen hengerelt acélprofilokkal dolgozik. Ezáltal a nagyfokú terhelhetőség karcsú kivitellel párosulhat. Az OHRA állványrendszereinek gyártása ügyfélspecifikusan, az Önök raktárához és a tárolandó anyaghoz igazítva történik, és az állványok kiváló minőségű szinterezett bevonattal vannak ellátva.

Az iparágban az OHRA elsőként kapta meg a TÜV Süd magas követelményei szerinti tanúsítványt Világszerte következetesen magas minőségi standardjainkkal fejezzük ki, hogy Önöket is jövőorientált és megbízható partnerként szeretnénk támogatni.