Ugrás a fő tartalomra

Tárolórendszerek áttekintése Modern tárolórendszereink áttekintése

Kérjen árajánlatotTanácsadói interjú

Automatic storage

Tárolórendszereink

Merüljön el az OHRA legmodernebb tárolórendszereinek világában – személyre szabott megoldások széles választékát mutatjuk be Önnek, amelyek optimálisan kielégítik tárolási igényeit. Tudjon meg többet változatos megoldásainkról, amelyek tökéletesen megfelelnek tárolási igényeinek. A hatékony raklapos és csúsztatható állványrendszerektől és automatizált tárolórendszerektől kezdve az innovatív tároló platformokon át a függőleges állványrendszerekig, személyre szabott lehetőségeket kínálunk az egyedi igényeinek megfelelően.

Raklapos állvány

Az OHRA raklapos állványrendszer hatékony tárolási megoldásokat kínál a raklapos áru számára mind beltéren, mind kültéren. A különböző kialakításokkal és terhelhetőségekkel lehetővé teszik az egyedi tárolási igényekhez való rugalmas alkalmazkodást, a kiváló minőség pedig biztonságos és helytakarékos tárolást biztosít.

Raklapos állványok felfedezése

drive-in racking system
pallet rack with mezzanine floor
pallet rack mezzanine floor
pallet rack with mezzanine floor
mobile racking pallet rack
mobile racking pallet rack
mobile racking pallet rack
mobile racking pallet rack

Csúsztatható polc

Az OHRA csúsztatható polcok olyan helytakarékos megoldás, amelyben az állványok sorai sínekre vannak szerelve, és csúsztatással nyithatók vagy zárhatók. Ezek a rendszerek maximalizálják a tárolási kapacitást, ugyanakkor gyors hozzáférést biztosítanak a raktározott termékekhez. Ideális szűk helyekre, ahol nagy tárolási hatékonyságra van szükség.

Csúsztatható polcok felfedezése

Automata raktározási rendszerek

Az OHRA automata raktározási rendszerek korszerű, hatékony és időtakarékos megoldást kínálnak a tároláshoz és az anyagáramláshoz. Az automatikus raklapos állványrendszertől az összetett robotizált megoldásokig ezek a raktározási rendszerek lehetővé teszik a rendelkezésre álló hely optimális kihasználását és a tárolási folyamat pontos ellenőrzését.

Fedezze fel az automata raktározási rendszereket

Automatic storage OHRA
automatic storage system Ohra
Automatic storage OHRA 16
Automatic storage system OHRA 09

Nem találta meg a megfelelő raktározási rendszert? Szívesen adunk tanácso

Egyéni ajánlatkérés küldése

Tárolóplatform

Az OHRA tárolóplatformjai további tárolóhelyet teremtenek a padló feletti szintek beépítésével. Ezek a megoldások különösen hasznosak a nagy belmagasságú raktárakban, és lehetővé teszik a függőleges tér hatékony kihasználását. A robusztus kialakítás biztonságot nyújt az áruk tárolásakor.

Tárolóplatform felfedezése

Mezzanine floor
Mezzanine floor
Mezzanine floor
Mezzanine floor
chipboard racking system
chipboard racking system
chipboard racking system
chipboard racking system

Függőleges állványok/forgácslapos állványok:

Az OHRA függőleges polcok és a forgácslapos polcok helyet biztosítanak a raktározott termékeknek, például forgácslapoknak, fapaneleknek vagy fémlemezeknek. A függőleges tárolás értékes alapterületet takarít meg, az állványok pedig a nagyméretű és lapos áru speciális igényeihez igazodnak.

Fedezze fel a függőleges és forgácslapos polcokat

További raktározási rendszerek

Az említett állványtípusokon kívül az OHRA számos más speciális raktározási rendszert is kínál. Ezek közé tartoznak az állványcsarnokok, a dinamikus állványrendszerek, a kültéri állványok időjárásvédelmi rendszerei és az innovatív OR 6000® korrózióvédelmi rendszer.

További OHRA tárolórendszerek

Corrosion protection for racking systems
Corrosion protection OR6000
Corrosion protection OR6000
Corrosion protection racking system

Hivatkozások

Maderas Besteiro
Knaus Tabbert
Thyssen
Solvaro
FX Ruch
Maderas Besteiro

Maderas Besteiro

A Maderas Besteiro vállalatnál az OHRA karos állványai teszik lehetővé az akár 13,5 méteres faanyagok hatékony tárolását; az akár 15 tárolási szinttel rendelkező, egyedi kialakítású raklapos állványok elegendő helyet biztosítanak a HPL dekorlemezek (High Pressure Laminate) nagy választékának. A korábbi padlón történő tároláshoz és a régi állványokhoz képest a Maderas Besteiro ugyanakkora területen csaknem 20 százalékkal növelte raktárkapacitását, a be- és kitárolási folyamatait 30 százalékkal gyorsította, és 70 százalékkal kevesebb raktári áru sérült meg.

Sikertörténetre

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert, Európa egyik vezető szabadidőjármű-gyártója új jandelsbrunni raktárát az OHRA karos és raklapos állványrendszerével szerelte fel a korszerű felépítménygyártás közvetlen ellátásához. Ez azt jelenti, hogy különböző anyagok, például ragasztók, alumínium- és GRP-tekercsek, rétegelt lemezcsomagok, PVC padlóburkolatok vagy fa- és poliuretánhab-csíkok hatékonyan tárolhatók. A raklapos és egyes esetekben a karos állványrendszerek rácsos fenékkialakítása lehetővé teszi a legkülönbözőbb konténerek és rakodási segédeszközök rugalmas tárolását. Az állványok nagy teherbíró képessége is lenyűgöző – a nyolc méter magas karos állványok állványonként akár 12 tonnát is elbírnak, míg a raklapos állványok polcainak terhelhetősége akár 2,4 tonna is lehet. Az OHRA a tűzvédelmi rendszerekkel szemben támasztott szigorú követelmények egyszerű teljesítéséért is kap jópontokat: például két 80 milliméteres lyukat fúrtak az állványoszlopokba, hogy a sprinkler rendszer vezetékeit át lehessen rajtuk vezetni. Ez a megoldás nemcsak különösen helytakarékos, hanem a vezetékeket is jól védi a sérülés ellen.
 

Sikertörténetre

Thyssen

Thyssen

Une installation de rayonnages mobiles de thyssenkrupp Materials Hungary vieille de 17 ans a pu être remise au goût du jour grâce au Retrofit.. OHRA a remplacé les pièces mécaniques usées et modernisé l'ensemble de l'électrotechnique. La modernisation garantit que l'installation pourra continuer à fonctionner avec une grande disponibilité. Le concept de commande et le système de sécurité correspondent à nouveau à l'état actuel de la technique - l'installation modernisée répond ainsi aux mêmes exigences qu'une installation neuve, mais n'a nécessité qu'une fraction de l'investissement.

Sikertörténetre

Solvaro

Solvaro

A mélyhúzó szerszámok olyan költségigényes, egyedi gyártású termékek, amelyeket minden gyártandó munkadarabhoz egyedileg készítenek. Az akár hét tonna súlyú, értékes szerszámok tárolására a magyar Solvaro vállalat a szekszárdi telephelyén az OHRA speciális állványait szerelte fel. A tárolópolcokat egyedileg, a szerszámok méretének megfelelően alakíthatók ki.Így a szerszámokhoz biztosítható a közvetlen hozzáférés és gyorsan a mélyhúzó présgéphez szállíthatók. Ezzel egyidejűleg pedig a mélyhúzó szerszámokat a megfelelő méretre kialakított állványrendszer megvédi az esetleges károsodástól.

 

Sikertörténetre

FX Ruch

FX Ruch

Az OHRA 22 karos és raklapos állványával az FX Ruch építőanyag-kereskedés teljesen átalakította radolfzelli fióktelepét. A raktárcsarnoknak, a nagy szabadtéri raktárnak és a drive-in-területnek köszönhetően több árucikk áll gyorsabban az ügyfelek rendelkezésére. A legkülönfélébb áruhoz igazított állványoknak köszönhetően a vállalat képes volt kombinálni a nagy raktárkapacitást a jelentősen hatékonyabb logisztikai folyamatokkal.

 

Sikertörténetre