Ugrás a fő tartalomra

Csúsztatható polcok különösen rugalmasak a hatékony tároláshoz

Kérjen ajánlatotTanácsadás

A csúsztatható állványrendszerrel az állvány sorok folyosó nélkül, közvetlenül egymás mellett helyezkednek el. Csak akkor mozgathatja a kívánt állványokat kézzel vagy elektromosan, amikor hozzá akar férni a raktározott termékekhez, ezzel biztosítva a hozzáférést. Az OHRA csúsztatható állványrendszerei ezért lehetőséget nyújtanak Önnek arra, hogy optimálisan kihasználja a korlátozott raktárterületet, és hatékonyan rendszerezze áruját. A helytakarékosság tökéletes áttekintést biztosít a raktározott termékekről és termékcsoportokról, így időt és erőforrásokat takaríthat meg.

A szűkös raktárcsarnokok kihívásai

A szűkös raktárakban nehéz feladat elegendő állványt telepíteni az összes áru hatékony tárolásához. A gyaloglással, utazással és a kívánt áru keresésével töltött idő kedvezőtlen munkafolyamatokat eredményez. A szűk raktárakban a hozzáférhetőség is nehezebbé válhat. A csúsztatható polc a megfelelő választás, mivel nagyfokú helykihasználást tesz lehetővé. A kompakt kialakítás és a sínen mozgatható polcok lehetővé teszik a rendelkezésre álló hely optimális kihasználását. Ezért biztosítják az áttekinthetőséget és a szervezettséget.

Verschieberegal
Verschieberegal
Verschieberegal

Amiért a csúsztatható polcok a megfelelő választás

A csúsztatható polcok számos olyan előnyt kínálnak, amelyek optimalizálják a raktárkezelést és hatékonyabbá teszik a folyamatokat:

 • kompakt tárolórendszer korlátozott alapterületen
 • csavarásálló futószekér a zökkenőmentes működés érdekében
 • meglévő raktárhelyiségekbe utólagosan beépíthető
 • akár 60 méter hosszú polcsorok is megvalósíthatók
 • akár 200 tonna teherbírás
 • nagy értékű áru lopásvédelme, ha a polcok sorai egymás mellé vannak tolva

ajánlatkérés küldése

Vorteile von Verschieberegale
Vorteile von Verschieberegale
Vorteile von Verschieberegale

Kiváló minőségű csúsztatható polcok az OHRA-tól

Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre és az hosszú élettartamra. Csúsztatható polcaink kiváló minőségű anyagokból készülnek, és a következő jellemzőkkel rendelkeznek:

 • Rugalmas szerkezet: Csúsztatható polcaink robusztus acélprofilokból készülnek, amelyek nagy terhelést bírnak el, és hosszú élettartamot garantálnak.
 • Személyre szabott megoldások: Személyre szabott konfigurációs lehetőségeket kínálunk, hogy csúsztatható állványrendszerét az egyedi raktárigényeihez igazíthassa.
 • Megbízható szolgáltatás: Tapasztalt csapatunk a konzultációtól és a tervezéstől kezdve egészen a csúsztatható polcok telepítéséig az Ön mellett áll.

Csúsztatható polcok alumíniumipar

Csúsztatható polcok fakereskedelem

Referenciák

Thyssen
Agnew Timber
Superwood
J. Stocker Fensterbau AG,
RBB Aluminium
Thyssen

Thyssen

Une installation de rayonnages mobiles de thyssenkrupp Materials Hungary vieille de 17 ans a pu être remise au goût du jour grâce au Retrofit.. OHRA a remplacé les pièces mécaniques usées et modernisé l'ensemble de l'électrotechnique. La modernisation garantit que l'installation pourra continuer à fonctionner avec une grande disponibilité. Le concept de commande et le système de sécurité correspondent à nouveau à l'état actuel de la technique - l'installation modernisée répond ainsi aux mêmes exigences qu'une installation neuve, mais n'a nécessité qu'une fraction de l'investissement.

Sikertörténetre

Agnew Timber

Agnew Timber

Hatékonyabb raktározás és kiválasztás

Sikertörténetre

Superwood

Superwood

Kompakt, esőtől védett tárolás a gyártócsarnok közelében

Sikertörténetre

J. Stocker Fensterbau AG,

J. Stocker Fensterbau AG,

Az OHRA új, mozgatható állványrendszere lehetővé teszi a J. Stocker Fensterbau AG számára, hogy minimális többlet helyigénnyel jelentősen megnövelje fűrészárú-tárolási kapacitását.

Sikertörténetre

RBB Aluminium

RBB Aluminium

Az RBB Aluminium AG cég az Eifel hegységben található Wallscheidben, ahol a vállalat fő telephelye is áll, egy további raktárcsarnokot épített, amelyben legfeljebb 6 m hosszú alumínium profilokat tárol. 

Sikertörténetre

Csúsztatható karos állvány számára: Tanácsadás és ajánlatkérés.

Személyre szabott ajánlatkérés küldése

GYIK

A csúsztatható állványpolcokat különböző iparágakban használhatók, többek között a következőkben:

 • Raktározás és Logisztika
 • Ipar és Gyártás
 • Kis- és Nagykereskedelem
 • Archívum- és Iratkezelés
 • Autóipar
 • Élelmiszeripar

Iparágazati megoldásaink

A csúsztatható állványpolcokat a padlóba ágyazott vagy a padlófelülethez rögzített sínekre szerelik. Az állványok vízszintesen mozgathatók a sínek mentén, hogy szélesebb folyosókat hozzanak létre, és megkönnyítsék az áruhoz való hozzáférést.

Igen, a csúsztatható állványrendszerek a raktár igényeihez igazíthatók. A rendelkezésre álló hely optimális kihasználása érdekében különböző magasságú, szélességű és mélységű állványokat választhat. Ezek további funkciókkal is felszerelhetők, például biztonsági rendszerrel, világítással és leltárkezelő szoftverrel.

Ha a polc csúszók használata különböző okok miatt nem lehetséges, akkor más típusú állvány közül is választhat, amely megfelel igényeinek.

További karos állványok