Ugrás a fő tartalomra

Tetős karos állvány Az optimális megoldás kültéri tároláshoz

Árajánlatot kérkonzultációt

Az OHRA-val egy tapasztalt partner áll az Ön oldalán, aki első osztályú, nagy teherbírású állványrendszerekkel, fejlett állványrendszerekkel és szabadtéri tárolási megoldásokkal támogatja Önt.
Kültéri használatra a tetővel ellátott karos állványrendszerünk alkalmas, így a raktározott termékek minden időjárási körülmény között megfelelő védelmet kapnak, és a rendelkezésre álló hely hatékonyan kihasználható.

Az OHRA tetős karos állványok különlegeségei

A tetős karos állvány ideális hosszú áruk szabadtéri tárolására anélkül, hogy raktárt kelljen igénybe vennie. Az OHRA-nál nemcsak a terhelési követelményeket vesszük figyelembe, hanem az Ön régiójának hó- és szélterhelését is, hogy statikusan kiszámíthassuk a tárolórendszert. Az állványprofilok és a tető ennek megfelelően vannak méretezve. Csapatunk a tervezéstől a megvalósításig támogatja Önt, és rajzanyaggal és statikával segíti az építési engedély kérelmezését.

Konzolos állványok tetővel
Konzolos állványok tetővel
Konzolos állványok tetővel
Konzolos állványok tetővel
Konzolos állványok tetővel
Konzolos állványok tetővel

Kiviteleink egy pillantára

Minden raktár egyedi. Ezért kínálunk személyre szabható megrendeléseket. Megrendelheti tőlünk a személyre szabott tárolási technológiát, és az Ön egyedi igényeihez igazíthatja.

  • Különböző hátsó és oldalfali kialakítások a további időjárásvédelem érdekében
  • Tetőfedés és vízelvezetés szolgáltatásaink részeként
  • A tetőhajlásszög testreszabott beállítása az Ön vízelvezető rendszere és a targonca jellemzői alapján
Egyedi tárolás
Egyedi tárolás
Egyedi tárolás
A tetős konzolos állvány előnyei
A tetős konzolos állvány előnyei
A tetős konzolos állvány előnyei
A tetős konzolos állvány előnyei
A tetős konzolos állvány előnyei

Az OHRA tetős karos állványok előnyei

  • Masszív, melegen hengerelt IPE acélprofilokból készült stabil karok és karos állványok
  • A karok magasságának könnyű állítása a felfüggesztett rendszernek köszönhetően
  • Időjárás elleni védelem tetővel és oldalfalakkal kültéri használatra
  • Tűzihorganyzott alapkivitel az optimális időjárásállóság érdekében
  • Az építési engedély iránti kérelemhez szükséges szerkezeti elemzés elkészítése
     

Referenciák

Maderas Besteiro
Knaus Tabbert
Borovi
Rubio Careco
Thyssen
Maderas Besteiro

Maderas Besteiro

A Maderas Besteiro vállalatnál az OHRA karos állványai teszik lehetővé az akár 13,5 méteres faanyagok hatékony tárolását; az akár 15 tárolási szinttel rendelkező, egyedi kialakítású raklapos állványok elegendő helyet biztosítanak a HPL dekorlemezek (High Pressure Laminate) nagy választékának. A korábbi padlón történő tároláshoz és a régi állványokhoz képest a Maderas Besteiro ugyanakkora területen csaknem 20 százalékkal növelte raktárkapacitását, a be- és kitárolási folyamatait 30 százalékkal gyorsította, és 70 százalékkal kevesebb raktári áru sérült meg.

Sikertörténetre

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert, Európa egyik vezető szabadidőjármű-gyártója új jandelsbrunni raktárát az OHRA karos és raklapos állványrendszerével szerelte fel a korszerű felépítménygyártás közvetlen ellátásához. Ez azt jelenti, hogy különböző anyagok, például ragasztók, alumínium- és GRP-tekercsek, rétegelt lemezcsomagok, PVC padlóburkolatok vagy fa- és poliuretánhab-csíkok hatékonyan tárolhatók. A raklapos és egyes esetekben a karos állványrendszerek rácsos fenékkialakítása lehetővé teszi a legkülönbözőbb konténerek és rakodási segédeszközök rugalmas tárolását. Az állványok nagy teherbíró képessége is lenyűgöző – a nyolc méter magas karos állványok állványonként akár 12 tonnát is elbírnak, míg a raklapos állványok polcainak terhelhetősége akár 2,4 tonna is lehet. Az OHRA a tűzvédelmi rendszerekkel szemben támasztott szigorú követelmények egyszerű teljesítéséért is kap jópontokat: például két 80 milliméteres lyukat fúrtak az állványoszlopokba, hogy a sprinkler rendszer vezetékeit át lehessen rajtuk vezetni. Ez a megoldás nemcsak különösen helytakarékos, hanem a vezetékeket is jól védi a sérülés ellen.
 

Sikertörténetre

Borovi

Borovi

A Borovi Impex Nagyker Kft. magyar fakereskedelmi vállalat több mint kétszeresére növelte raktározási kapacitását az OHRA karos állványrendszerével. Öt darab 24 méter hosszú, hét tárolási szintű karos állvány megkönnyíti a hozzáférést az egyes tételekhez, a korábbi padlós tárolórendszerhez képest. A tető- és falszerkezetes állványok az időjárás viszontagságaitól is védik az árut. Az új állványokkal a vállalat 30 százalékkal gyorsabban tudja ellátni ügyfeleit, a készletkárosodás pedig 40 százalékkal csökkent.

Sikertörténetre

Rubio Careco

Rubio Careco

A Rubio Caréco francia autóbontó vállalat az OHRA által biztosított új állványrendszernek köszönhetően a rendelkezésre álló területen ötszörösére növelte raktárkapacitását a használt járművek tárolásánál. A 108 darab, újonnan telepített, kétoldalas karos állvány tárolási szintenként és oldalanként akár 2200 kg teherbírással rendelkezik. A raktárban öt tárolási szintet alakítottak ki, szintenként 7,6 méteres polcmagassággal. Ily módon ugyanakkora területen 216 jármű helyett 1080 autó tárolható, ami a korábbi, padlón történő tároláshoz képest jelentősen biztonságosabb és hatékonyabb megoldást kínál.

Sikertörténetre

Thyssen

Thyssen

Une installation de rayonnages mobiles de thyssenkrupp Materials Hungary vieille de 17 ans a pu être remise au goût du jour grâce au Retrofit.. OHRA a remplacé les pièces mécaniques usées et modernisé l'ensemble de l'électrotechnique. La modernisation garantit que l'installation pourra continuer à fonctionner avec une grande disponibilité. Le concept de commande et le système de sécurité correspondent à nouveau à l'état actuel de la technique - l'installation modernisée répond ainsi aux mêmes exigences qu'une installation neuve, mais n'a nécessité qu'une fraction de l'investissement.

Sikertörténetre

Tetős karos állványa számára: Tanácsadás és ajánlatadás.

Az összes karos állványrendszer áttekintése

FAQs

A kültéri tárolásra gyakran alkalmasak az olyan építőanyagok, mint a fa, acél vagy agyag, valamint az időjárásnak ellenálló anyagok

Igen. A különösen robusztus IPE acélprofiloknak köszönhetően a karos állványok nagyon ellenállóak. A folyamatosan változó időjárási viszonyoknak is gond nélkül ellenállnak.

Igen. Az Ön igényeitől függően használhat egy- vagy kétoldalas karos állványrendszert a kültéri tároláshoz.

 

Az összes karos állványrendszer áttekintése