Ugrás a fő tartalomra

OHRA tároló galéria A raktárfelület költségkímélő növelése

Ajánlatkérés  Tanácsadás

Tároló galériák

Az OHRA tároló galériák hozzá- és átépítések nélkül növelik a rendelkezésre álló raktárterületet. A tároló galériával létrehozott raktárterület költségkímélő és sokoldalúan használható megoldást jelent, pl. irodaként vagy munkaterületként, gyártási- vagy kiállítási területként, illetve további raktáregységként.

OHRA tároló galériák - rugalmas raktárbővítés

A különböző (pl. melegen hengerelt acélprofilokból vagy optimalizált szigma profilokból készült) oszlopprofilok, kereszt- és szelementartók alkalmazásával valamennyi OHRA tároló galéria hozzáigazítható a különböző követelményekhez és terhelésekhez. Itt figyelembe vesszük az akadályokat, mint a cső- és áramvezetékeket, valamint az ablakokat és az ajtókat is. Az OHRA akár 5 szintes tároló galériákat is tervez és gyárt. A tároló galéria oszlopainak tengelytávolsága szabványszerűen 3,5 – 8,5 m, a teherbírás 250 – 2000 kg/m² között van. Nagyobb tengelytávolságokat és terheléseket igény szerint tudunk tervezni. A tároló galériákat rácsrostélyos vagy fa lépcsőfokokkal, csavarozott kivitelű korláttal és kapaszkodóval ellátott lépcsők egészítik ki. Az átadó állomások különböző változatokban és kivitelekben állnak rendelkezésre. A tároló galéria burkolataként műanyag bevonatú forgácslapokat vagy csúszásgátló burkolatokat alkalmazunk.

OHRA tároló galéria – előnyei

  • A raktárhelyiség optimalizálása két vagy több szinten történő tárolás útján
  • A raktár és a munkahely kombinálása egy helyen, ezáltal rövid utak
  • Az erős acélprofilok nagy fesztávolságokat tesznek lehetővé a tároló galéria alatt
  • Akár 5 szint és akár 2 t/m² teherbírás is megvalósítható
  • Gazdaság szempontból optimális ár-/minőség arány
  • Különböző padlóburkolatok
  • Önhordó szerkezet

Ajánlatkérés


Tároló galéria referenciáink

KWS
Kraft Baustoffe
KWS

KWS

A cukorrépa vetőmag feldolgozását szolgáló termelési kapacitás bővítése keretében a vetőmagokra specializálódott KWS SAAT SE & Co. KGaA einbecki telephelyén az OHRA vállalatot egy olyan raktárhelyiség kialakításával bízta meg, ahol a vetőmagot klimatizált körülmények között tárolják. A kerpeni raktártechnikai szakértők által szállított raklapos állvány kb. 100 speciális vetőmag-tartály számára biztosít helyet. A berendezés részét képezi egy acélszerkezetű emelvény is, amelyen a vetőmagokat egy billenőszerkezet segítségével teljesen automatikusan töltik a tárolódobozokba. Az emelvény és az állvány kialakítását tekintve egy zárt egységet alkot. Az automata állványkiszolgáló rendszer az akár 600 kg súlyú tartályokat a billenőállomásról közvetlenül az állványokon lévő tárolóhelyre juttatja.

Sikertörténetre

Kraft Baustoffe

Kraft Baustoffe

Külső raktár tűzi horganyzott

Sikertörténetre